صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

صلیب سرخ حتی یک دلار به هلال احمر ایران کمک نکرده است/ آمریکایی‌ها مانع می‌شوند

۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۲:۴۱
کد خبر: ۵۰۷۲۷۱
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمریکایی‌ها با رذالت مانع کمک صلیب سرخ به هلال احمر شدند، گفت: صلیب سرخ حتی یک دلار به هلال احمر ایران کمک نکرده است.

گروه سیاسی ؛ دیدار نوروزی علی لاریجانی با کارکنان مجلس شورای اسلامی و خانواده‌های حادثه تروریستی مجلس صبح امروز (شنبه، ۱۷ فروردین ماه) در محل تالار مشروطه برگزار شد.

لاریجانی ضمن گرامیداشت سال جدید و ایام شعبانیه گفت: ابتدای سال جاری باران رحمت الهی تمام کشور را در بر گرفت و خوشبختانه پس از سال‌ها خشکسالی که مشکلات زیادی برای کشور ایجاد کرده بود باران رحمت تمام کشور را سیراب کرده و سد‌های کشور پر از آب و سرمایه‌ای برای کشور شد.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های خشکسالی انتقادی مطرح شده بود مبنی بر اینکه چرا برای سدسازی هزینه می‌شود، افزود: در این زمان مطالبی مطرح می‌شد تحت عنوان اینکه چرا منابع برای ساخت سد‌هایی که آب نداشته هزینه شده است، اما سیل اخیر نشان داد که تدبیر درستی صورت گرفته است چرا که اگر این سد‌ها ساخته نشده بود ضایعات بزرگی در استان‌هایی همانند خوزستان، لرستان، کرمانشاه و همدان ایجاد می‌شد و اگر این سد‌ها در کشور وجود نداشت با بحران‌های انسانی فراوانی مواجه می‌شدیم.

بیش از ۱۰۰ سد در جمهوری اسلامی ایران ساخته شده است

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حدود ۷ هزار مترمکعب بر ثانیه آب وارد کرخه شد که اگر این سد نبود اتفاقات خوشایندی در شهر‌های خوزستان رخ می‌داد، ادامه داد: همچنین حدود ۵ هزار مترمکعب در ثانیه آب وارد دز شده و حجم زیادی آب وارد کارون نیز شد که یکی از مسائل مهم که دغدغه ما بود موضوع پر شدن سد‌ها و کنترل آن‌ها بود تا ضایعات زیادی ایجاد نشود البته بخشی به ضایعات سد نیز مربوط می‌شد چرا که بیش از یک مقدار معین گنجایش ورود آب نداشت.

لاریجانی با اشاره به اینکه برخی از روستا‌های استان خوزستان زیر آب رفته است، اظهار داشت: زیر آب رفتن این روستا‌ها مشخص کرد که سد‌های این استان پر شده و بیش از این گنجایش ورود آب ندارد.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۱۰۰ سد در جمهوری اسلامی ایران ساخته شده است، افزود: ساخت این سد‌ها اقدامی با تدبیر بود لذا نقد‌هایی که آن زمان انجام می‌شد باید با اقداماتی که با تدبیر صورت گرفته سنجیده شود.

مجلس در بودجه ۹۸ روی تأمین منابع سدسازی اصرار ورزید

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در زمان بررسی بودجه سال ۹۸ یکی از مناقشات تکمیل سد‌ها در کشور بود، ادامه داد: با توجه به محدودیت منابع عده‌ای می‌گفتند که با توجه به خشکسالی کشور نباید بودجه زیادی به تکمیل سد‌ها اختصاص داده شود، اما مجلس روی تأمین منابع سدسازی اصرار ورزید تا این منابع برای آینده کشور سرمایه شود.

لاریجانی با اشاره به اینکه طی سال‌های گذشته با اذن رهبری منابعی از صندوق توسعه ملی برای توسعه آبخیزداری و آبخوان‌داری برداشت شد، تأکید کرد: منابع صندوق توسعه ملی ربطی به بخش دولتی ندارد و باید به بخش خصوصی برای توسعه تولید اختصاص یابد، اما به ضرورت منابعی برای آبخیزداری و آبخوان‌داری از صندوق توسعه ملی برداشت شد که اقدام صحیحی بود.

آب گرفتگی در شهر‌هایی همانند آق‌قلای گلستان جدی بود

وی با بیان اینکه در بازدید از استان‌ها هر شهری که در حوزه آبخیزداری و آبخوان‌داری سرمایه‌گذاری کرده توانسته حجم آب را کنترل کند، افزود: سیل در برخی شهر‌ها ایجاد شد، اما در حدی نبود که برای مردم مشکل ایجاد کند و این حرکت باید ادامه یابد و می‌تواند آب‌های زیرزمینی را افزایش دهد.

رئیس مجلس شورای اسلامی از رهبر معظم انقلاب به دلیل صدور دستور جهت پای کار آمدن نیرو‌های مسلح و فراخوان مردم برای کمک به سیل‌زدگان تشکر کرد و ادامه داد: آب گرفتگی در شهر‌هایی همانند آق‌قلای گلستان جدی بود و حضور هلال احمر در این استان توانست مشکلات ناشی از سیل را کاهش دهد.

لاریجانی با بیان اینکه هلال احمر در هر استان که مشکلات مهمی برای مردم از لحاظ اسکان و کمک‌های اولیه ایجاد شده بود فعالیت می‌کرد، تصریح کرد: نقش هلال احمر در لرستان و خوزستان بسیار پررنگ بود و با ترابری هوایی با توجه به مسدود شدن جاده‌ها با کمک نیرو‌های مسلح توانست به مردم خدمات‌رسانی کند.

آمریکایی‌ها مانع کمک صلیب سرخ به هلال احمر شدند

وی با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها مانع کمک صلیب سرخ به هلال احمر شدند، افزود: صلیب سرخ نهادی بوده که برای کمک‌رسانی در بخش‌هایی که مشکل پیدا می‌کنند، ایجاد شده، اما آمریکایی‌ها مانع کمک این نهاد به ایران شدند و به دروغ در بیانیه‌ای اعلام کردند که آماده کمک به ایران هستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حتی یک دلار از طریق صلیب سرخ به هلال احمر کمک نشده است، ادامه داد: اقدام آمریکایی‌ها برای جلوگیری از کمک صلیب سرخ به هلال احمر در شرایطی که عنوان می‌کند ابرقدرت هستم و می‌خواهم دنیا را مدیریت کنم برای این کشور رذیلت است.

رودخانه‌ها باید لایروبی شود

لاریجانی اظهار داشت: تأسف‌بارتر از این اقدام آمریکایی‌ها بیانیه‌ای بود که توسط وزیر امور خارجه این کشور صادر شد مبنی بر اینکه ایران در برخی شهر‌ها نتوانسته سیل را مدیریت کند در حالی که بخش‌های مختلف شبانه‌روز فعالیت کرده تا بتوانند به مردم کمک کنند و گویا آمریکایی‌ها فراموش کرده‌اند که در سیل اخیر این کشور چطور آب شهر‌های این کشور را فرا گرفته و برخی نقاط آن زیر آب رفته است و ترامپ ایراد گرفته بود که روسای جمهور قبلی این کشور تمهیدات لازم را برای مقابله با سیل نیندیشیده‌اند.

وی با بیان اینکه در سخت‌ترین شرایط که تمام دنیا با ایران همدردی کرده و درصدد بودند به نحوی کمک کنند، آمریکایی‌ها با رذالت مانع کمک‌های صلیب سرخ شدند، افزود: ملت ایران رشید و مجاهد بوده و به یکدیگر کمک می‌کنند و در سیل گلستان و استان‌های دیگر به کمک یکدیگر شتافتند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه باید از تجربه سیل اخیر استفاده کرد، ادامه داد: روز گذشته با وزیر نیرو جلسه‌ای داشتم و در این نشست گزارش آخرین اقدامات برای مقابله با سیل دریافت و بر لزوم لایروبی رودخانه‌ها تأکید شد.

اگر لایروبی رودخانه‌ها انجام می‌شد خسارت کاهش می‌یافت، اما صفر نمی‌شد

لاریجانی با بیان اینکه در بستر رودخانه‌ها ساخت و ساز صورت گرفته یا باغستان ایجاد شده که این موضوع مشکلاتی ایجاد کرده است، تأکید کرد: متأسفانه نه تنها در حریم رودخانه‌ها بلکه در بستر رودخانه‌ها نخلستان ایجاد شده که مشکلاتی ایجاد کرده است.

وی با تأکید بر اینکه عدم توجه به ساخت و ساز در بستر رودخانه‌ها یک نقیصه است، افزود: اگر لایروبی رودخانه‌ها انجام می‌شد خسارت کاهش می‌یافت، البته صفر نمی‌شد چرا که حجم سیلاب زیاد بوده و ۱۲ هزار مترمکعب بر ثانیه آب به سمت خوزستان سرازیر می‌شد که حداقل ۳ هزار مترمکعب از آن را می‌توانستیم عبور دهیم بنابراین با لایروبی نیز این مشکلات کاملا رفع نمی‌شد.

لزوم جلوگیری از تعدی به حریم و بستر رودخانه‌ها

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه جلوگیری از تعدی به حریم و بستر رودخانه‌ها، لایروبی و سدسازی ضروری بوده و باید جزو اولویت‌ها باشد، ادامه داد: کمک‌رسانی فوری به استان‌ها و مردم ضروری بوده و خسارات به مزارع، احشام، منازل، مغازه‌ها و کارخانه‌های مردم باید تا حد امکان جبران و تصمیماتی اخذ و تمهیداتی اندیشیده شود تا مشکل مردم رفع شود.

لاریجانی با تأکید بر اینکه مردم نباید برای جبران خسارت نگرانی و اضطراب داشته باشند، تصریح کرد: در بودجه سال ۹۸ با سختی درآمد‌ها و هزینه‌ها را سر به سر کردیم و منابع کشور به میزانی نبود که تمام هزینه‌ها را پوشش دهد و این حجم از خسارت پیش‌بینی نشده بود بنابراین با مقام معظم رهبری و دولت صحبت‌هایی صورت گرفته تا در روز‌های آینده منابعی برای جبران خسارات سیل اختصاص یابد.

طرح یا لایحه متناسب برای جبران خسارت سیل زدگان تدوین می‌شود

وی با بیان اینکه مردم اطمینان داشته باشند که جبران خسارات آن‌ها جزو اولویت‌ها است و اگر به جابه‌جایی منابع نیاز باشد، اقدامات لازم در این راستا صورت می‌گیرد، افزود: روز گذشته در تماسی به رئیس کمیسیون بودجه گفته شد تا با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه اقدامات لازم را انجام دهند و اعتبار افراد آسیب‌دیده در سیل که به منازل و احشام آن‌ها خساراتی وارد شده تأمین و تسهیلات ارزان قیمت در اختیار این افراد قرار می‌گیرد که طرح یا لایحه متناسب با این اقدام تدوین شود بنابراین مردم نباید مضطرب باشند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در بازدید از مناطق سیل زده با افرادی مواجه شدم که نسبت به آینده خود نگرانی داشتند بنابراین اگر دولت و مجلس هر چه سریعتر تصمیم‌گیری‌های لازم را برای جبران خسارات انجام دهد، اضطراب این افراد نیز رفع می‌شود.

مشکل آب و برق حدود ۱۰۰ روستای سیل زده لرستان باقی مانده است

لاریجانی با اشاره به اینکه راه‌های برخی روستا‌های لرستان و خوزستان از بین رفته که باید حداقل یک راه فرعی برای آن‌ها ایجاد شود، اظهار داشت: در استان لرستان حتی در برخی از بخش‌ها ارتباطات نیز قطع شده و نمی‌توانند مشکلات را به مرکز استان منتقل کنند که بخشی از این مشکلات همانند آب و برق برخی روستا‌ها رفع شده، اما مشکل آب و برق حدود ۱۰۰ روستا باقی مانده که باید ظرف روز‌های آینده رفع شود.

وی با تأکید بر اینکه از امور اولویت‌دار کشور رسیدگی به وضعیت سیل‌زدگان است، افزود: باید با کمک دولت نگرانی موجود در استان‌های درگیر سیل رفع شود.

سد‌های کشور پر آب شده است

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان با بیان اینکه سد‌های کشور پر آب شده است، ادامه داد: امیدوارم دوره ترسالی ادامه یابد و ظرفیت خوبی که برای کشاورزی ایجاد شده شرایط خوبی در این بخش رقم بزند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر عملیاتی شدن تئوری اقتصادی مد نظر مقام معظم رهبری در سال جاری، افزود: برای شرایط اقتصادی کشور و رونق تولید باید فکری اساسی شود که چند قانون برای تسهیل فضای کسب و کار در مجلس تصویب شده و بررسی میزان اجرای آن نشان داده که ضوابطی در کشور وجود داشته که باید متناسب با شرایط امروز تغییر ماهوی داشته باشند.

امور دیوانی سهم زیادی در نامناسب بودن وضعیت تولید دارند

وی با بیان اینکه در بررسی‌های صورت گرفته در زمینه تولید مشخص شد که قوانین جاری و امور دیوانی سهم زیادی در نامناسب بودن وضعیت تولید دارند، تصریح کرد: به همین دلیل این بخش‌ها باید تغییر یابد و متناسب با شرایط روز شود؛ البته چند قانون برای تسهیل فضای کسب و کار طی سال‌های گذشته به تصویب رسید، اما به صورت کامل اجرایی نشد و من از معاون قوانین مجلس شورای اسلامی می‌خواهم دلایل آن را در گزارشی اعلام کند.

لاریجانی با تاکید بر اینکه آمریکایی‌ها رفتار شنیع انجام داده و یک توافق دیگر را زیر پا گذاشتند، افزود: آمریکایی‌ها نه تنها در توافقات با ایران، بلکه توافق‌های مهم بین المللی همانند پاریس که در حوزه آب و هوایی، ایجاد شده و تمام کشور‌ها با آن درگیر هستند را زیرپا گذاشته که این موضوع سبب بی انگیزگی سایر کشور‌های عضو و ایجاد مشکلات اقلیمی در کشور‌های مختلف است.

آمریکایی‌ها به دنبال رفتار تروریست اقتصادی هستند

وی ادامه داد: آمریکایی‌ها توافق موشکی و اتمی با روس‌ها را پس از سال‌ها مذاکره درباره سارت ۱ و ۲ بهم زدند که برای جلوگیری از ایجاد مسابقه تسلیحات موشکی بود و با اروپایی‌ها و چین نیز به گونه‌ای دیگر درگیر شدند.

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه آمریکایی‌ها نشان دادند که یک عنصر مسئولیت ناپذیر بوده و به دنبال رفتار تروریست اقتصادی هستند، تصریح کرد: آمریکایی‌ها با ایران زیر توافقی زدند که رئیس جمهور قبلی شان دو بار نامه نوشت و درخواست گفتگو کرده و عنوان کرد که به دنبال به نتیجه رسیدن مذاکرات است، اما پس از دو سال و نیم مذاکره، رئیس جمهور جدید آمریکا برجام را زیرپا گذاشت که این موضوع نشان دهنده غیرمتعهد بودن آمریکاست و روشن می‌کند که این کشور به هیچیک از قواعد بین المللی پایبند نیست.

رفع مشکل اقتصادی در کشور به یک تئوری اقتصادی نیاز دارد

لاریجانی با تاکید بر اینکه ایران مسئولیت‌شناسی خود را به خوبی نشان داده است، افزود: در حالی که ایران براساس برجام حق خروج از توافق هسته‌ای را داشت، اما از آن خارج نشد تا امید در عرصه بین‌المللی از بین نرود.

وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها علاوه بر خروج از توافق هسته‌ای با ایجاد یک گروه از پارتیزان اقتصادی، تماس با تجار و شرکت‌های تجاری کشور‌ها از همکاری آن‌ها با بازرگانان ایرانی جلوگیری به عمل می‌آورند، افزود: ما با این مانع تراشی‌ها چه می‌توانیم انجام دهیم؟ عده‌ای معتقند که ایران نیز توافق هسته‌ای را برهم بزند که این نیز یک راه است، اما مشکل را حل نمی‌کند، بلکه رفع مشکل اقتصادی در کشور به یک تئوری اقتصادی نیاز دارد و بنا بر تاکیدات مقام معظم رهبری باید از همه ظرفیت‌ها از جمله نیروی انسانی، منابع مالی و انرژی در جهت تولید و کارآفرینی استفاده کرد که در این صورت می‌توان پایداری اقتصادی بهتری در برابر تکانه‌های اقتصادی بین‌المللی داشت.

رونق تولید باید در بستر تئوری اقتصادی، توسعه یابد

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در دوران دفاع مقدس به ایران سلاح نمی‌دادند و با تلاش نیرو‌های داخلی، موشک و تسیلحات در کشور تولید شد، ادامه داد: سرمایه‌گذاری ایران در حوزه موشکی موجب شد تا ایران در این حوزه از چنان توانایی برخوردار شود که دشمنانش هرگز به فکر تعدی به ایران به دلیل هزینه‌های سنگینی که برایشان به دنبال خواهد داشت، نیفتند و به همین دلیل دست روی این نقطه قوت گذاشته و خواستار تضعیف آن هستند که باید از این الگوی موفق استفاده کرده و شرایط مشابهی در زمینه اقتصادی به وجود بیاوریم.

لاریجانی با بیان اینکه تاکید مقام معظم رهبری بر رونق تولید و استفاده از کالای ایرانی در بستر یک تئوری باید انجام شود، گفت: باید بین خودمان در داخل این مساله را حل کنیم و رونق تولید باید در بستر تئوری اقتصادی، توسعه یابد، اگر چه این اقدام زحمت بسیار زیادی دارد، اما نتیجه آن پایداری اقتصادی و مقاومت ایران در برابر فشار‌های اقتصادی غرب است.

صف و ستاد متناسب با شرایط کنونی کشور نیست

وی بیان کرد: اگر یک اراده ملی برای رونق اقتصادی ایجاد شود، ایران از نظر اقتصادی در برابر تکانه‌ها صیانت پیدا می‌کند.

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان با بیان اینکه رفتار آمریکایی‌ها مورد تائید هیچ یک از کشور‌ها جز برخی کشور‌های صفر منطقه نیست، افزود: کشور‌های بزرگ همانند روسیه و چین و حتی اتحادیه اروپا با تصمیم‌های آمریکا مخالف بوده و زمانی که آمریکایی‌ها سرزمین یک کشور دیگر را به کشور دیگری هبه کرده و سند منطقه جولان را به رژیم صهیونیستی غاصب داد، در ازای آن نخست وزیر رژیم صهیونیستی مشروبی به ترامپ هدیه کرد، هیچ یک از کشور‌ها از این اقدام حمایت نکردند و در شورای امنیت نیز که فشار آمریکایی‌ها بر آن حاکم است، این اقدام را نپذیرفتند و این موضوع نشان می‌دهد که وزن آمریکایی‌ها زیاد نیست و ایران باید از فرصت تغییر رفتار کشور‌های عضو شورای امنیت سازمان ملل و مخالفت اعضای این شورا با تصمیمات یک جانبه آمریکا استفاده کند.

وی با تاکید بر اینکه باید اصلاحاتی در ساختار بودجه ایجاد و ساختار دیوانی مناسبی فراهم شود تا شاهد رونق تولید باشیم، گفت: صف و ستاد متناسب با شرایط کنونی کشور نیست و ستاد کنونی همانند ستادی بوده که در گذشته از آن استفاده می‌شده که باید تغییر یابد و در پی تغییر آرایش ستادی، وضعیت صف و ستاد دستگاه‌ها باید تغییر کند.

لاریجانی با بیان اینکه نقدینگی فراوان در کشور یکی از چالش‌هایی است که اگر کنترل نشود، می‌تواند مشکل آفرین شود، افزود: نقدینگی یک روز در ارز و روز دیگر در طلا و روز‌های بعدی در بخش مسکن و اتومبیل، مشکلاتی ایجاد کرد که اگر اصلاح نشود، ناامنی اقتصادی تداوم می‌یابد.

آرایش جدید اقتصادی به جراحی‌های اقتصادی نیاز دارد

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد بودجه صرف امور جاری می‌شود، ادامه داد: میزان سرمایه‌گذاری در بخش عمرانی، حجم بزرگ بودجه جاری و اوضاع بانکی از چالش‌های بزرگ اقتصادی است که باید متناسب با تئوری اقتصادی تغییر کند که در چهار ماه آینده به دنبال پیاده کردن نظر مقام معظم رهبری در راستای تعریف و اجرای تئوری اقتصادی هستیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایجاد آرایش جدید اقتصادی به جراحی‌های اقتصادی نیاز دارد، اظهار داشت: ضوابط دیوانی گسترده در بسیاری از بخش‌ها مزاحم تولید است که برخی به قوانین و برخی به بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های اجرایی دولت بازمی گردد و فردی که به دنبال سرمایه گذاری است، باید دو سال زمان صرف کند که از معاونت قوانین مجلس شورای اسلامی می‌خواهم تنقیح قوانین در بخش‌های تولید، صنعت، معدن، کشاورزی، مسکن و خدمات را انجام داده و قوانین مزاحم را شناسایی و تغییر دهد که کمیسیون ویژه مجلس شورای اسلامی در قالب یک طرح باید بستر اجرایی شدن تئوری اقتصادی را در مجلس شورای اسلامی به وجود آورد تا بتوان حداقل برای یک دوره تولید را افزایش داد، البته بخش بزرگ کار در تدوین دستورالعمل‌ها، بخشنامه‌ها و آیین‌نامه‌های مصوب مجلس شورای اسلامی با دولت است که باید در همکاری با معاونت حقوقی ریاست جمهوری این موضوع را سامان داد.

در دنیا سرمایه‌گذاران را می‌قاپند

وی با تاکید بر این که در دنیا سرمایه‌گذاران را می‌قاپند، ادامه داد:، اما در سیستم دیوان‌سالار ایران چنین چیزی مشاهده نمی‌شود، چرا که یک سرمایه‌گذار حداقل باید ۲ سال برای دریافت مجوز‌ها و عبور از نظام دیوان‌سالار وقت بگذارد.

لاریجانی با بیان اینکه سال جاری سال خاصی برای کشور است و می‌توان زمینه‌های افزایش تولید را در کشور فراهم کرد، اظهار داشت: سه قوه باید پای یک تئوری باشند تا فضا برای سرمایه گذاری تولید فراهم شود.

تاکید بر فراگیر شدن دولت الکترونیک در قوای سه گانه

وی با اشاره به اینکه دلیلی برای ناامیدی وجود ندارد، افزود: در رسانه‌های بیگانه ناامیدی به مردم ایران پمپاژ می‌شود و حتی برخی از این رسانه‌ها فتنه انگیزی می‌کردند تا عزم مردم در سیل اخیر برای کمک به سیل زدگان را مخدوش کنند، اما مردم آگاه بوده و اقدامات خود را انجام دادند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر فراگیر شدن دولت الکترونیک در قوای سه گانه ادامه داد: طبق گزارش معاون اجرایی مجلس شورای اسلامی ۹۰ درصد فرایند حذف کاغذ از نظام اداری قوه مقننه انجام گرفته است و ۱۰ درصد مابقی نیز باید تا پایان سال اجرایی شود، همچنین زیرساخت‌های دولت الکترونیک و همچنین زیر ساخت‌های لازم در دستگاه‌ها وجود دارد، اما دستگاه‌ها هنوز به صورت منفصل و جداگانه اقدامات خود را انجام می‌دهند و برای خود، کار می‌کنند در حالی که باید به دولت الکترونیک بپیوندند.

راه حل دیگری برای بخشش سود مرکب، اندیشیده می‌شود

وی با بیان اینکه محاکمه مفسدان لازم است، اما راهکار اساسی‌تر توسعه دولت الکترونیک و حذف روابط انسانی از امور دیوانی است، اظهار داشت: بخش‌های دولتی باید اصلاحاتی را که انجام می‌دهند برای مردم توضیح دهند و در تمام نهاد‌ها متناسب با شرایط امروز رفتار شود.

لاریجانی با اشاره به رد مصوبه مجلس درخصوص بخشودگی جرایم دیرکرد یعنی سود مرکب تسهیلات بانکی در شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: باید راه حل دیگری برای این موضوع پیدا شود، چرا که می‌تواند حجم زیادی سرمایه گذاری را در کشور فراهم کند، چرا که افرادی که تسهیلات زیر ۴ میلیارد تومان اخذ کرده اند، ۹۵ درصد افرادی که جریمه دیرکرد تسهیلات بانکی را پرداخت نکرده اند، شامل می‌شود و تنها ۵ درصد بالای این رقم هستند، لذا باید راه دیگری برای حل این مشکل با کمک دولت پیدا کرد تا مشکل بخش‌هایی که سرمایه گذاری خرد انجام می‌دهند، رفع شود.

وی با اشاره به گزارش‌های تاثیرگذار مرکز پژوهش‌ها در سال گذشته ادامه داد: یکی از گزارش‌های خوب مرکز پژوهش‌ها در سال جاری گزارش ترسالی بود که چندان که باید به آن توجه نشد و باید از این ظرفیت استفاده مناسب صورت گیرد.

طبق گزارش خانه ملت، رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان این مراسم از خانواده شهدای حادثه تروریستی مجلس و همچنین کارکنان نمونه نهاد قانونگذاری کشور با اهدای لوحی تقدیر و تشکر کرد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *