صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پایگاه خبری هندی: دهلی نو برای تمدید خرید نفت ایران با آمریکا رایزنی می کند

۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۹:۰۱
کد خبر: ۵۰۷۱۵۹
پایگاه خبری دی تی وی هند روز (جمعه) به نقل از سخنگوی وزارت خارجه این کشور اعلام کرد که دهلی نو برای تمدید معافیت ها برای خرید نفت از ایران با آمریکا در حال رایزنی است.

به گزارش گروه بین الملل ، براساس این گزارش، راویش کومار سخنگوی وزارت خارجه هند اعلام کرد: از آنجایی که مهلت معافیت دهلی نو از تحریم های آمریکا برای واردات نفت از ایران در ماه آینده به پایان می رسد، دهلی نو با واشنگتن درحال رایزنی است تا همچنان از آن معافیت ها برخوردار باشد.

وی در یک کنفرانس خبری در دهلی نو گفت: 'آنچه مهم می باشد این است که هند همچنان به تماس های خود برای ادامه خرید نفت از ایران ادامه می دهد و از هیچ تلاشی در این خصوص دست بر نمی دارد'.

براساس این گزارش، هند به عنوان سومین مصرف کننده نفت جهان، بیش از 80 درصد از نیازهای نفتی خود را از طریق واردات تامین می کند که نفت ایران تقریبا 10 درصد از این نیازها را شامل می شود.

در ماه مه (اردیبهشت) سال گذشته بود که آمریکا پس از خروج از توافقنامه جامع قدرت های هسته ای جهان با ایران (برجام) که در سال 2015 امضاء شده بود، بار دیگر تحریم ها اقتصادی قبلی علیه ایران را تمدید کرد و از این رو صادارت نفت ایران با دیگر کشورهای جهان از جمله هند دچار چالش شد.

در همان ایام آمریکا به هند و سایر کشورها ابلاغ کرد که باید واردات نفت خود از ایران را به صفر برسانند و گرنه با تحریم روبرو می شوند.
در ماه نوامبر (آبان) بود که، آمریکا پس از بررسی وضعیت موجود به هند و هفت کشور دیگر از جمله چین، یونان، ایتالیا، تایوان، ژاپن، ترکیه و کره جنوبی به مدت شش ماه برای خرید نفت از ایران معافیت داد.

با این حال هند که دومین خریدار بزرگ نفت ایران پس از چین است، از آن زمان، خرید ماهانه خود را به 1.25 میلیون تن یا 15 میلیون تن در سال (300 هزار بشکه در روز) محدود کرده است.

این در حالیست که میزان واردات نفت هند از ایران در سال 2017، 22.6 میلیون تن در سال (452 هزار بشکه در روز) بود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *