صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

افزایش قتل کودکان آمریکایی بر اثر استفاده از سلاح گرم

۰۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۱:۵۸:۰۶
کد خبر: ۵۰۵۵۰۱
افزایش شمار کودکانی که با سلاح گرم در آمریکا جان خود را از دست می‌دهند، طی ۲ دهه اخیر زنگ هشدار را برای مسئولان این کشور به صدا درآورده است.
به گزارش گروه بین الملل ، افزایش شمار کودکانی که با سلاح گرم در آمریکا جان خود را از دست می‌دهند، طی ۲ دهه اخیر زنگ هشدار را برای مسئولان این کشور به صدا درآورده است.

انتشار نتایج یک مطالعه در مجله پزشکی آمریکایی حاکی از آن است، شمار کودکانی که در سال ۲۰۱۷ با سلاح گرم به قتل رسیده اند، در مقایسه با افسران پلیس آمریکا که در ماموریت کشته شده اند، بیشتر بوده است.

تیم تحقیقاتی دانشکده پزشکی فلوریدا در ارزیابی آمار قربانیان سلاح گرم اعلام کرد، ۳۸.۹۴۰ کودک ۵ تا ۱۸ ساله در فاصله زمانی بین ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۷ بر اثر اصابت گلوله کشته شده اند.

۶۱ درصد از کودکان قربانی در درگیری‌هایی کشته شده اند که در آن‌ها از اسلحه استفاده شده، در حالی که ۳۲ از کودکان با شلیک گلوله اقدام به خودکشی کرده اند. تنها ۵ درصد از قربانیان  بر اثر حوادث اتفاقی جان باخته اند. ۲ درصد از میزان مرگ‌های اعلام شده در این تحقیق دلیل نامعین داشته اند.

کودکان سیاه پوست بسیار بیشتر قربانی خشونت استفاده از سلاح گرم می‌شوند که ۴۱ درصد از آمار را به خود اختصاص داده و ۸۶ درصد قربانیان پسران سیاه پوست بوده اند.

آغاز اپیدمی مرگ با اسلحه در میان گروه‌های سنی ۱۵ تا ۱۸ ساله از سال ۲۰۰۹ توجه نویسندگان را به خود جلب کرد که متاسفانه ادامه این اپیدمی وحشتناک به گروه‌های سنی ۵ تا ۱۵ رسید.

رسانه‌های خبری در خصوص مرگ کودکان نوشتند: در سال ۲۰۱۷ تعداد افسران پلیس آمریکا که در حین ماموریت کشته شدند، ۱۴۴ نفر و در جهان ۱۰۰۰ نفر اعلام شد، این در حالی است که تعداد کودکان کشته شده با سلاح گرم ۲۴۶۲ نفر بوده است. تمامی این کودکان در مقطع تحصیلی بوده اند.

مطالعات نشان می‌دهد میزان قربانیانی که اسلحه در آمریکا می‌گیرد ۶ تا ۹ برابر بیشتر از کشور‌های توسعه یافته است. میزان آمار اعلام شده از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۶ بیست و هشت درصد افزایش داشته است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *