پایان اسکان موقت سیل زدگان در مازندران /انسداد محور "کندوان" تا اطلاع ثانوی
به گزارش گروه جامعه مهدی رازجویان اعلام کرد: سیل اخیر در مازندران یک هزار و ۳۳۹ میلیارد تومان به بخشهای زیرساختی، مسکونی، کشاورزی، صنعت، دام و طیور استان خسارت زد که بیشترین خسارت در بخش کشاورزی بوده است.
وی همچنین با اعلام پایان اسکان موقت سیل زدگان مازندرانی، گفت: تمامی سیل زدگان یا به خانههای خود و یا به خانه اقوام هدایت شدند و در حال حاضر وارد فاز بازسازی و باز آفرینی واحدهای مسکونی شدیم.
فرمانده انتظامی مازندران از حضور پلیس تا پایان کار امداد رسانی به سیل زدگان خبر داد
سردار "میرفیضی" فرمانده انتظامی استان مازندران نیز از حضور فعال و هوشمندانه پلیس در مناطق سیل زده تا پایان کار امداد رسانی و خدمات رسانی به سیل زدگان در راستای حفظ نظم، امنیت و آرامش در منطقه خبر داد و افزود: پلیس علاوه بر برقراری نظم و امنیت در حوزه امداد رسانی به سیل زدگان نیز ورود پیدا کرده و اقدامات شایستهای در این حوزه داشته است.
فرمانده انتظامی استان مازندران با اشاره به احتمال ریزش بهمن و ریزش کوه در محورهای کوهستانی از شهروندان و مسافران خواست از ترددهای غیر ضروری در محورهای کوهستانی پرهیز کنند.
وی با اشاره به حضور مستمر و فعال پلیس در کنار عوامل راهداری در کلیه محورهای مواصلاتی استان از تلاش پلیس برای بازنگه داشتن کلیه محورها برای تردد ایمن مسافران نورزوی خبر داد و افزود: با تلاش عوامل راهداری و پلیس، محور "هراز" که از روز گذشته به علت ریزش کوه مسدود شده بود، شب گذشته بازگشایی شد و تردد در آن جریان دارد.
سردار میرفیضی با اشاره به انسداد محور "کندوان"، گفت: محور کندوان از شب گذشته به علت عدم ایمنی کافی تا اطلاع ثانوی مسدود شد و مسافران و رانندگان وسایل نقلیه میتوانند از محورهای جایگزین "هراز و فیروزکوه" تردد کنند.
براساس این گزارش، برابر اظهارات کارشناسان هواشناسی میزان بارندگی در استان مازندران به حدی بود که طی ۳۰ سال گذشته بارندگی آخر زمستانه با این میزان سابقه نداشت.
" حسین زادگان" استاندار مازندران نیز با اشاره به روند پرداخت خسارات و کمک هزینهها به سیل زدگان، عنوان داشت: بیش از یک هزار و ۱۰۰ نفر برای اخذ وام بلاعوض به بانکهای عامل معرفی شدند.
با ورود سامانه جدید بارشی به استان مازندران از روز گذشته مشکل جدیدی به نام رانش و ریزش کوه در مناطق کوهستانی و محورهای مواصلاتی مشکلآفرین شده است.
این گزارش حاکی است، رانش زمین در محور سوادکوه محدود پارک جنگلی "جوارم" موجب انسداد یک لاین از این محور شد، همچنین ریزش کوه در منطقه"پلور" محدوده "زیارباغ" باعث انسداد محور هراز که با تلاش عوامل راهداری این محورها بازگشایی شد.
" حسنی" بخشدار "یانه سر" بهشهر نیز از ایجاد رانش جدید در محور روستاهای "سمچول، پارچ و پرکلا" خبر داد و گفت: تردد در محور "پرکلا- سمچول بهشهر" ممنوع است و افراد تا اطلاع ثانوی از تردد در این محور خودداری کنند.
"حسینی عالمی" دادستان مازندران نیز با هشدار به شهروندان و تاکید بر پرهیز از واریز پول با عنوان کمک به سیل زدگان به حساب اشخاص، گفت: تنها مراکزی که مردم در صورت تمایل میتوانند پولی را با عنوان کمک به سیلزدگان واریز کنند، جمعیت هلالاحمر و کمیته امداد امام خمینی و سپاه کربلای استان است.
*هشدار مدیریت بحران استان با توجه به ورود سامانه بارشی جدید
مدیریت بحران استان مازندران نیز در اطلاعیهای اعلام کرد، هرچند سامانه بارشی جدید به قدرت سامانه قبلی نیست، اما مشکلاتی که سامانه قبلی بارشی ایجاد کرده با آمدن کوچکترین بارش میتواند منجر به اختلال در تردد جادهای، ریزش و رانش و خطراتی برای مردم شود.
مدیریت بحران استان مازندران از احتمال ریزش و رانش در جادهها و محورهای کوهستانی مازندران خبر داد و به مسافران نوروزی هشدار داد از سفرهای غیرضروری پرهیز کنند.
هواشناسی استان مازندران نیز اعلام کرد این بارشها تا صبح چهارشنبه ۷ فروردین ماه در آسمان استان ادامه دارد، اما شدت آن در ساعات بعدازظهر و شب بیشتر خواهد بود.
*توصیههای پلیس به مردم برای پیشگیری از حوادث احتمالی
*با حفظ آرامش در مواجهه با خطرات احتمالی به هشدارهای مسئولان محلی توجه کنید.
*از استقرار و نصب چادر در مناطق ساحلی، رودخانهها و مناطق کوهستانی به ویژه در مناطق با شیب زیاد و مسیلها جدا خودداری کنید.
*در مسیرهای منتهی به رودخانههایی که سیل در آنها جریان دارد تردد نکنید.
از تردد در زمان بارندگی شدید از مسیرهای کوهستانی که امکان ریزش سنگ و یا بهمن وجود دارد خودداری کنید.
انتهای پیام /