صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

صدا‌های مشکل ساز خودرو کدام اند؟

۰۵ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۳:۱۴:۰۲
کد خبر: ۵۰۵۳۷۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
در هنگام رانندگی گاهی صدا‌هایی از بخش‌های مختلف خودرو شنیده می‌شود که ممکن است علائمی از خرابی قسمت‌های حساس و مهم خودرو باشند در صورت مواجه شدن با هر صدایی در خودرو توصیه می‌شود که آن را نادیده نگرفته و به تعمیرکار مراجعه کنید.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، تصور کنید در آرامش کامل در حال رانندگی هستید که صدای عجیبی از موتور خودرو می‌شنوید در چنین موقعیتی دو نوع راننده وجود دارد، راننده اول به این صدا حساس می‌شود و خودرو را در سریع‌ترین زمان ممکن به یک تعمیرکار نشان می‌دهد و راننده دوم با بی اعتنایی امیدوار است اوضاع خود به خود به حالت عادی برگردد.

در این مطلب درباره صدا‌هایی را که از خودرو شنیده می‌شود و نباید آن‌ها را نادیده گرفت به شما هشدار می‌دهیم:
صدای سائیدگی چرخ دهنده‌ها هنگام تعویض دنده:

صدای جیغ یا سوت مانند تعویض دنده یعنی سیستم انتقال قدرت خودرو خوب کار نمی‌کند اگر هنگام تعویض دنده صدایی شبیه جیغ یا ساییدگی شنیدید، حتما تا خرج سنگینی روی دست شما نگذاشته، به تعمیرگاه مراجعه کنید خوشبختانه امروزه به کمک دستگاه‌های دیجیتالی، مشکل گیربکس قابل تشخیص است و اگر زود مراجعه کنید جلوی هزینه‌های بیشتر را می‌گیرید.

سر و صدا از داخل موتور:
اگر این صدا را شنیدید، نشانه این است که تسمه تایم نیاز به تعویض دارد در اینجا این سوال بوجود می‌آید که آیا می‌توانیم خودرو را به حال خود رها کنیم و یا باید همان موقع به تعمیرگاه مراجعه کنیم؟

اگر شما برنامه زمانبندی مشخصی برای تعمیر خودروی خود دارید، بگذارید سر زمان مقرر آن را تعویض کنید، اما برای اطمینان و برای این که مطمئن شوید خسارتی به خودرو وارد نمی‌کند، می‌توانید آن را به یک تعمیرکار نشان دهید.

صدای سوت از موتور:
اگر به همراه صدا، درجه حرارت خودرو بالا می‌رود، به نظر می‌رسد که فن خودرو درست کار نمی‌کند و این باعث می‌شود موتور خودرو بیش از حد گرم شود اغلب این مشکل ناشی از نشت آب داخل رادیاتور و یا پمپ آب است که موجب می‌شود آب رادیاتور کم شود مزیت این سر و صدا این است که شما هر چه زود‌تر مطلع می‌شوید و قبل از آسیب به قسمت‌های دیگر، نسبت به تعمیر آن اقدام می‌کنید.

صدای اصطکاک و سایش هنگام ترمز کردن:
هنگامی که بعد از هر ترمز سر و صدایی می‌شنوید، بلافاصله خودرو خود را به یک مکانیک نشان دهید فرکانسی که از ترمز شما می‌آید می‌تواند عوامل مختلفی مانند لنت، ساخت و مدل خودروی شما بستگی داشته باشد.

صدا‌های عجیب از سایر قسمت‌ها:
گاهی اوقات تعویض نکردن برخی قطعات کوچک موجب می‌شود تا به اجزای اصلی موتور خودرو شما آسیب برسد و وسایلی مانند پیستون‌ها از کار بیفتند می‌توانید با چکاب ماهانه خودروی خود، از این خسارات بزرگ جلوگیری کنید.

در انتها باید بگوییم که اگر از خودروی خود صدا‌های عجیب و غریب می‌شنوید، آخرین چیزی که باید انجام دهیم این است که ان را نادیده بگیرید بهترین راه برای محدود کردن هزینه‌های تعمیر، نگهداری منظم و هوشیاری است که با سرعت عمل همراه شود.

برچسب ها: خودرو ماشین صدا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *