از لزوم شناسایی واحدهای تولیدی با بیش از ۱۵۰ کارگر تا احیای بزرگترین کارخانه قند خاورمیانه پس از ۱۰ سال ورشکستگی / حمایت همه جانبه از فرآیند تولید، اشتغال و جلوگیری از تعطیلی یا توقف فعالیت واحدهای تولیدی
هدف از تشکیل ستاد اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی رفع موانع حقوقی و قضایی در مسیر تولید، حمایت از سرمایه گذاری مشروع و پیشگیری و مبارزه با مفاسد اقتصادی است که پیگیریهای دستگاه قضایی به منظور رفع موانع موجود در حال انجام است.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان با تاکید بر لزوم شناسایی واحدهای تولیدی با بیش از ۱۵۰ نفر کارگر به منظور تسهیل در روند فعالیت آنها، گفت: ضرورت دارد فهرستی از واحدهای صنعتی که تولید آنها در اثر موانع حقوقی و قضایی متوقف یا محدود شده است، تهیه گردد.
حجت الاسلام و المسلمین اکبری رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در گفتوگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خاطرنشان کرد: ضرورت دارد فهرستی از واحدهای صنعتی که تولید آنها در اثر موانع حقوقی و قضایی متوقف یا محدود شده است تهیه گردد و پیگیریهای لازم به منظور رفع موانع موجود صورت پذیرد.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین با اشاره به لزوم شناسایی واحدهای تولیدی با بیش از ۱۵۰ نفر کارگر به منظور تسهیل در روند فعالیت آنها اظهار داشت: رفع موانع و مشکلات ایجاد شده از سوی دستگاههای اجرایی، مؤسسات مالی و بانکها در مسیر تولید؛ اولویت برنامهها و اقدامات ستاد پیگیری اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی استان هرمزگان را به خود اختصاص میدهد.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان منظور از حمایت قضایی را اتخاذ ساز وکارهایی عنوان کرد که میتواند ناامنیها، موانع و تهدیدات را از فضای کسب و کار زدوده و تهدیدها را به فرصت تبدیل کند.
بازدید مسئولان قضایی استان هرمزگان از بخشهای مختلف طرح استاندارد سازی و توسعه پالایشگاه بندرعباس در راستای اجرای مصوبات سیاست های اقتصاد مقاومتی
باهدف حمایت از تولید ملی و درراستای اجرای مصوبات سیاست های اقتصاد مقاومتی ، مسئولان قضایی استان هرمزگان از بخشهای مختلف طرح استاندارد سازی و توسعه پالایشگاه بندرعباس بازدید و بر استفاده حداکثری از تجهیزات و فناوریهای بومی در جهت رونق اقتصادی تاکید کردند.
حجت الاسلام و المسلمین اکبری رئیس کل دادگستری هرمزگان در حاشیه بازدید از خطوط تولید و انتقال فرآوردههای نفتی پالایشگاه بندرعباس و پروژههای در دست احداث این مجموعه در گفتگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی با تاکید بر حمایتهای حقوقی دستگاه قضایی استان هرمزگان از سرمایه گذاریهای مشروع و قانونمند گفت: جلسات متعددی برای دستیابی به این مهم و در قالب ستاد پیگیری اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی دادگستری استان و کارگروههای تخصصی آن برگزار شده که مصوبات خوبی را به همراه داشته است.
رئیس ستاد پیگیری اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی دادگستری استان هرمزگان با بیان این که ظرفیتهای زیادی در استان وجود دارد که باید از آن به نحو احسن و در جهت بهبود معیشت مردم و رفاه اجتماعی استفاده کرد، گفت: ساخت و توسعه پروژه هایی، چون پالایشگاه بندرعباس، با وجود حجم کار سنگین و پیچیدگیهای خاص فنی، حاکی از سخت کوشی، خرد جمعی و توانمندی متخصصان داخلی است که در سایه نظام مقدس اسلامی محقق شده و اقتصاد مقاومتی را در این صنعت استراتژیک عینیت بخشیده است.
وی یادآور شد: دستگاه قضایی استان هرمزگان در راستای عمل به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و سیاستهای ابلاغی ریاست قوه قضائیه، رویکرد حمایتی را در دستور کار خود قرار داده است و تمامی مجموعههای صنعتی و تولیدی از حمایتهای حقوقی و قضایی بهرهمند میباشند.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان خاطرنشان کرد: تولید ملی متکی بر ظرفیتهای داخلی، موجب آرامش، رفاه پایدار و بهبود سطح زندگی مردم میشود و این رویکردی است که از سوی دستگاه قضایی استان هرمزگان پیگیری میشود.
حجت الاسلام والمسلمین اکبری با بیان اینکه دستگاه قضایی استان هرمزگان در راستای حمایت از تولید ملی به پروندههای این حوزه به سرعت رسیدگی نموده و آراء قاطعانهای صادر کرده است، تصریح کرد: دادگستری استان حمایت از حقوق مردم را وظیفه شرعی و قانونی خود میداند و به سوءاستفاده کنندگان و تضییع کنندگان حقوق بیت المال اجازه عرض اندام نخواهد داد.
وی با قدردانی از حمایتهای دستگاه قضایی استان هرمزگان در جهت اجرای موفق طرحهای استاندارد سازی و توسعه پالایشگاه بندرعباس اظهارداشت: در نتیجه این حمایتها و تکیه بر متخصصان داخلی و دانش بومی، این پالایشگاه موفق گردیده، علاوه بر تولید روزانه بیش از هجده درصد از سوخت کشور، با احداث یکصد و هجده مخزن ذخیره سازی با حجم بیش از ۱۳ میلیون مترمکعب، دستیابی به توان تولید نفت کوره، گازوئیل و بنزین با استاندارد یورو ۵ و تکنولوژی تولید کاتالیستهای صنعتی، کاهش هفت میلیون تنی آلایندههای زیست محیطی، بهینه سازی مصرف سوخت، ایجاد اشتغال برای بیش از پنج هزار نفر و تولید روزانه ۱۲ میلیون لیتر بنزین، نیاز کشور به این سوخت راهبردی را مرتفع و تحریمهای ظالمانه در این حوزه را با شکست مواجه سازد.
گفتنی است در جریان این بازدید مطالبات مدیران، پیمانکاران و کارکنان شرکت پالایش نفت بندرعباس در جهت رفع موانع و مشکلات موجود مطرح شد و رئیس کل دادگستری و مسئولین قضایی استان هرمزگان تاکیدات لازم را به منظور حرکت سریعتر این مجموعه بزرگ صنعتی در عرصه تولید و اشتغالزایی ارائه کرد.
حمایت همه جانبه از فرآیند تولید، اشتغال و جلوگیری از تعطیلی یا توقف فعالیت واحدهای تولیدی است از دیگر اقدامات دستگاه قضایی استان هرمزگان است.
حجت الاسلام و المسلمین اکبری رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در مراسم تکریم و معارفه رؤسای سابق و جدید دادگستری قشم با اشاره به این که رویکرد اصلی دستگاه قضایی همواره حمایت همه جانبه از فرآیند تولید، اشتغال و جلوگیری از تعطیلی یا توقف فعالیت واحدهای تولیدی است، تصریح کرد: دادگستری استان هرمزگان با تشکیل کارگروههای متعدد تخصصی در سطح استان و پیگیری اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی، حمایت حقوقی و قضایی از فعالیتهای اقتصادی مجاز و ساماندهی شعب تخصصی امور اقتصاد و احاله پرونده مراکز تولیدی به داوری، تمام قد در مقابل تعطیلی واحدهای تولیدی ایستاده است.
وی یادآور شد: دستگاه قضایی استان هرمزگان در راستای عمل به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و سیاستهای ابلاغی ریاست قوهقضائیه، رویکرد حمایتی را در دستور کار خود قرار داده است و تمامی مجموعههای صنعتی و تولیدی از حمایتهای حقوقی و قضایی بهرهمند میباشند.
رئیسکل دادگستری استان هرمزگان خاطرنشان کرد: تولید ملی متکی بر ظرفیتهای داخلی، موجب آرامش، رفاه پایدار و بهبود سطح زندگی مردم میشود و این رویکردی است که همواره از سوی دستگاه قضایی استان هرمزگان پیگیری میگردد.
حجتالاسلام والمسلمین اکبری با بیان اینکه دستگاه قضایی استان هرمزگان در راستای حمایت از تولید ملی به پروندههای این حوزه به سرعت رسیدگی نموده و آراء قاطعانهای صادر کرده است، تصریح کرد: دادگستری استان حمایت از حقوق مردم را وظیفه شرعی و قانونی خود میداند و به سوءاستفادهگران و تضییعکنندگان حقوق بیتالمال اجازه عرض اندام نخواهد داد تا سرمایه گذاران و تولیدکنندگان در فضایی امن و رقابتی سالم به فعالیت بپردازند.
احیای بزرگترین کارخانه قند خاورمیانه پس از ۱۰ سال ورشکستگی
بزرگترین کارخانه قند خاورمیانه پس از ۱۰ سال ورشکستگی با تعامل دادگستری شهرستان شوش و حمایت از سرمایه گذاران در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری در سال اقتصاد مقاومتی احیا شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *