صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«کابوس‌های بیروت» قصه برادرکشی‌ها و جنگ داخلی لبنان

۱۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۷:۰۱
کد خبر: ۵۰۵۱۲۰
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
«کابوس‌های بیروت» رمانی است که با مطرح کردن برادرکشی‌ها و مشکلاتی که به واسطه جنگ داخلی لبنان شکل گرفته، مخاطب را با خود همراه می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، رمان «کابوس‌های بیروت» کتابی با موضوع جنگ داخلی لبنان است که به قلم از غاده السمان، نویسنده مشهور سوری به مسائل و مشکلات اجتماعی که در قشر‌های مختلف جامعه وجود دارد، می‌پردازد.

این اثر که در حین جنگ داخلی پانزده ساله کشور لبنان چاپ شد به خوبی توانسته زشتی‌های شهر بیروت و برادرکشی‌ها را در این دوره از تاریخ لبنان برای مخاطبانش روایت کند.

غاده السمان در این رمان، به شکل داستان‌گونه‌ای، مسائل و مشکلات اجتماعی در اواخر دهه ۷۰ و اوایل دهه ۸۰ قرن بیستم میلادی که اقشار مختلف در هر جامعه‌ای ممکن است با آن دست و پنچه نرم کنند، را مطرح می‌کند.

در این کتاب که به اعتقاد بسیاری از افراد از جمله مترجم اثر -عبدالحسین فرزاد- از مهم‌ترین آثار غاده السمان به شمار می‌رود، کابوس‌های فراوانی وجود دارد که باعث می‌شود تا خواننده با ترس و هیجان بیشتری مطالعه آن را دنبال کند.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

آن روز صبح وقتی از ماشین پیاده شدم و تا اطلاع ثانوی صحیح و سالم وارد خانه شدم. نمی‌دانستم این آخرین باری است که تا چندین روز دیگر می‌توانم خانه را ترک کنم... و همان لحظه که در را پشا سرم می‌بندم، دارم آن را به روی زندگی و امید می‌بندم... و زندانی کابوسی طولانی می‌شوم - سخت طولانی.

با برادرم به خانه برگشته ان تا با هم نقش زندانیان را بازی کنیم...

اگر می‌دانستیم در راه برگشت چیزی برای خوردن می‌گرفتیم...

اگر می‌دانستیم شاید برنمی گشتیم ... و اگر... و اگر؛ و اگر را در خاک پشیمانی کاشتیم و‌ای کاش درو کردیم!
کجا زندگی می‌گنم؟ این سوال یادآور واقعیتی وحشتناک بود. وسط میدان جنگ زندگی می‌یکنم بی هیچ سلاحی و بی آن که کاری از دستم برآید، جز همین کشیدن قلم بر کاغذ و به جا گذاشتن سطر‌هایی لرزان مانند رد خونین مجروحی که در پنبه‌زار سپید سینه‌خیز می‌رود...


برچسب ها: لبنان کتاب جنگ

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *