54 درصد شهرها دارای شبکه جداسازی آب شرب از آب خام هستند
علی نوذرپور در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی میزان، با تاکید بر کاهش مصرف آب در آبیاری فضای سبز شهری ها عنوان کرد: از دو دهه پیش تاکنون این موضوع در دستور کار سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور قرار گرفته بود. به همین دلیل جداسازی شبکه آب شرب از آبیاری فضای سبز در شهرهای مختلف مطرح شد.
وی با بیان این که شهرداری ها پس از ارائه مطالعه خود در خصوص جداسازی و تائید آن توسط مرکز مطالعه وزارت کشور، یک سوم هزینه انجام شده جداسازی شبکه آب شرب از آبیاری فضای سبز را از این وزارتخانه دریافت می کنند، ادامه داد: یک سوم از این سهم نیز بر عهده شهرداری ها و یک سوم باقی مانده را نیز استانداری ها تقبل می کنند.
معاون شهرداری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور با بیان این که در حال حاضر 54 درصد از شهرها دارای شبکه جداسازی آب شرب از آب خام هستند، عنوان کرد: با توجه به محدود بودن منابع اعتباری دولت نمی توان انتظار داشت ردیف اعتباری این موضوع در بودجه دولت چندان چشمگیر باشد، اما به عنوان یک سیاست در حال اجرا بوده و پیگیری می شود.
ممنوعیت کاشت چمن و لزوم استفاده از گونه های بومی
این مقام مسئول با بیان این که سازمان شهرداری ها همواره دستورالعمل هایی را برای شهرداری های کل کشور ابلاغ می کند، گفت: شهرداری ها ضمن خودداری از کاشت چمن باید از گونه های بومی و مقاوم برای کاشت فضای سبز شهرها استفاده کنند.
وی در پایان تاکید کرد: شهرداری ها همچنین باید شیوه های آبیاری قطره ای را نیز اجرا کنند و توسعه دهند.