صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فروش آثار هنری برای هنرمندان بزرگترین دغدغه است

۰۵ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰:۰۱
کد خبر: ۵۰۴۶۸۹
هنرمند و کیوریتور نمایشگاه‌های متعدد گفت: به دلیل نداشتن سایت فروش اینترنتی، مدیر هنری فعال و اسپانسر، فروش آثار هنری بزرگترین دغدغه هنرمندان شده است.

رضا عمادی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی گفت: هنرمندان برای فروش آثارشان مشکلات زیادی دارند و در این میان عملکرد بسیار بد گالری‌داران بسیار تاثیرگذار بوده است.

وی اظهار کرد: گالری‌داران با کسانی که کارهایشان به پختگی و قوت نرسیده و به اصطلاح، اسمشان چندان دهان پرکن نیست، به یک شکل همکاری دارند و با کسانی که شناخته شده‌اند نیز به نوع دیگری کار می‌کنند که حتی ممکن است آن‌ها را با برخورد‌های ناشایست مواجه کند.

این هنرمند تصریح کرد: گالری‌دار برای بیشتر معرفی شدن و ارتقای جایگاه خود با هنرمندان شناخته شده کار می‌کند و با وعده خواستار همکاری با آن‌ها می‌شود، اما از سوی دیگر هیچ فعالیتی انجام نمی‌دهد و همین امر در عرضه و فروش مشکلاتی بوجود می‌آورد.

وی یادآور شد: من سال‌های سال است که به صورت مستقیم روی فروش آثار هنری کار می‌کنم و حتی به صادرات آثار فرهنگی و هنری و واردات ارز فکر کرده‌ام تا فرهنگ را در کشور‌های دیگر گسترش دهم، اما، چون به صورت خودجوش این کار را انجام دادم و حمایت چندانی از من نشد به نتیجه‌ای که می‌خواستم و انتظار داشتم نیز دست پیدا نکردم. بر همین اساس اقدام دیگری انجام دادم و آن هم این بود که به عنوان کیوریتور با هنرمندان صحبت کردم تا نقاشی‌ها را ژانربندی کنم و در گالری‌های درجه دو و یک به نمایش بگذارم.

عمادی با اشاره به اینکه تاکنون چند نمایشگاه در این زمینه در تهران و شهرستان‌ها برگزار شده گفت: تمام تلاش من بر این است که هنرمندانی که مورد کم توجهی قرار گرفته‌اند و کمتر آثارشان دیده و فروخته شده است، را جمع می‌کنم تا کارهایشان در قالب نمایشگاه گروهی عرضه شود چراکه در این شکل از برگزاری نمایشگاه هنرمندان گرد هم می‌آیند و ارتباطات خوبی با هم برقرار می‌کنند.

وی تصریح کرد: یکی از بحث‌ها در فروش آثار هنری این است که در خیلی از موارد درباره ارزش آثار هنرمندان پیشکسوت کم لطفی می‌شود. بر همین اساس من و دوستانم تصمیم گرفتیم به صورت پلکانی و با دیدگاه پنج ساله رفته رفته هنر ناب نقاشی را اول به مردم بعد گالری‌داران و در ادامه در سطح جهانی نشان دهیم.

این هنرمند و برگزارکننده نمایشگاه تاکید کرد: ما پتانسیل خوبی در حوزه نقاشی داریم، اما چون هنرمندان، مدیر هنری و اسپانسر ندارند مجبور هستند روی پای خود بایستند. ما سایت فروش اینترنتی آثار هنری در ایران نداریم و یک یا دو سایت هستند که امثال من شیوه هنری کار کردنشان را نمی‌پسندند و تمامی این موارد فروش آثار هنری را به بزرگترین دغدغه برای هنرمندان تبدیل کرده است.

وی گفت: ۹۵ درصد نقاشان ایران در فروش آثارشان مشکل دارند و از سویی دیگر کیوریتور شدن به تازگی مد شده است و آن‌ها هم بیشتر با هنرجویان کار می‌کنند، چون می‌خواهند رقمی از هنرجویان بگیرند و با وعده فروش به درآمد برسند. ما امروزه کیوریتوری که وظیفه خود را به درستی انجام دهد کم داریم و بجای آن نقاش زیاد داریم.

عمادی در پایان اظهار کرد: امیدوار هستم کم کم ارزش اصلی آثار هنری را جا بیندازیم و هنرمندان از انزوا بیرون بیایند و نقاشان دلگرم به کار هنری شوند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *