خوراکیهایی که می توانند جای آسپرین را بگیرند
اسفناج: منبع غذایی سرشار از فیبر و مواد مغذی است. این سبزی همچنین خاصیت ضد عفونی کننده دارد و میتواند اثرات منفی ناشی از رادیکالهای آزاد را خنثی کند. فیبر موجود در اسفناج منجر به کاهش کلسترول بد میشود. اسفناج نیز غنی از اسید سالیسیلیک است و میتواند به جلوگیری از لخته شدن خون کمک کند.
ادویه ها: ادویه جاتی مانند پاپریکا، پونه کوهی، آویشن و زردچوبه. اینها نه تنها عطر و طعم بی نظیری به غذا میدهند، بلکه غنی از اسید سالیسیلیک هستند و مصرف آنها به افراد در معرض خطر بیماریهای قلبی عروقی پیشنهاد میشود.
سیب: یکی از گزینههای غذایی سرشار از سالیسیلات طبیعی است. سالیسیلاتها پایه و اساس آسپرین هستند. سیب همچنین غنی از فیبر است که به کاهش التهاب در بدن کمک میکند و میتواند برای افراد در معرض خطر بیماریهای قلبی عروقی مفید باشد. افرادی که از حمله قلبی جان سالم به در برده اند، نیاز به دریافت دوز روزانه آسپرین دارند تا خطر ابتلا به حمله بعدی را کاهش دهند. درمان روزانه با آسپرین خطر ابتلا به حمله قلبی بعدی را ۲۰ درصد کاهش میدهد.
گریپ فروت: یکی از بهترین میوهها برای افزایش متابولیسم و کاهش وزن است، اما منبع غنی از اسید سالیسیلیک نیز محسوب میشود که ماده فعال در قرص آسپرین است.