صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نسل جوان راحت‌طلب هستند/ هنر نگارگری هیچوقت کهنه نمی‌شود

۰۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۹:۰۱
کد خبر: ۵۰۴۳۳۶
مدرس دانشگاه گفت: نسل جوان راحت‌طلب هستند و دانش ما از هنر‌های تجسمی را متعلق به صد سال گذشته اروپا می‌دانند.

جعفر نجیبی که از مدرسان دانشگاهی است در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درباره وضعیت جوانان هنرمند گفت: متاسفانه جوانان امروز راحت‌طلب هستند و بیشتر به موبایل به عنوان استادی که دم دستشان است، اکتفا می‌کنند.

وی اظهار کرد: قشر جوان آموزش‌هایی که ما از نسل گذشته گرفته‌ایم و به آن‌ها تحویل می‌دهیم را تکراری و یکنواخت می‌دانند. آن‌ها اتفاقاتی که در اروپا و آمریکا روی داده را می‌بینند و ما را عقب افتاده می‌دانند و می‌گویند هنری که ۶۰ یا ۱۰۰ سال پیش در اروپا روی داده را به ما آموزش می‌دهید، در حالی که هنر جدید آمده است.

این هنرمند درباره تفاوت آموزش‌ها در ایران و کشور‌های غربی تصریح کرد: در اروپا یک بخش از آموزش آکادمیک و فیگوراتیو و بخش دیگرش هنر جدید است در حالی که ما در ایران هنر آکادمیک و جدید را با هم تلفیق می‌کنیم و آموزش می‌دهیم. به همین خاطر دانشجو نگاه می‌کند کدام راحت‌تر است تا از آن طریق وارد عرصه هنر شود. جوان امروز اتفاقاتی که در اروپا به عنوان هنر جدید می‌افتد و به واسطه آن از فکر استفاده می‌کنند را سرلوحه کارش قرار می‌دهد در حالی که در ایران و در گذشته ما بیشتر هنر آیینی و ادبیاتی که از شاهنامه، لیلی و مجنون و نظامی گنجوی تاثیر گرفته، وجود داشت، هنر ما از دیرباز هنر احساسی بود.

وی افزود: ممکن است در میان هنرجویان و دوستداران هنر‌های تجسمی ۱۰ تا ۵ درصد افراد علاقه‌مند به آشنایی با هنر کلاسیک باشند، الان بیشتر دانشجویان دوست دارند هنر مجسمه را با هنر‌های دیگر ترکیب کنند و اثری جدید به منصه ظهور رسانند.

نجیبی گفت: به نظر من باید در آثار هنری هم فکر، هم نوآوری و هم احساس دیده شود. هنر نگارگری هیچوقت کهنه نمی‌شود بلکه اگر با نوآوری همراه شود، نتیجه بسیار خوبی هم خواهد داشت. من معتقدم هنر باید در میان مردم باشد و از سوی آنها حمایت شود. از سویی دیگر هم لازم است تا مردم نسبت به آن آگاهی پیدا کنند و بجای اینکه عکس پوستر و کپی‌های بازاری روی دیوار‌های خانه‌شان نصب کنند، با شناخت هنری، آثار هنرمندان را جایگزین کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *