فرمانده نیروی هوایی ارتش: مردم خوزستان وحدت و همدلی را در دفاع مقدس معنا کردند
وی افزود: استان خوزستان در بُعد فرهنگی یک نماد کاملا گویا است که در سالهای دفاع مقدس، مردم این استان وحدت، همدلی و مقاومت را در کشور معنا کردند. به عبارتی بعد از انقلاب، فرهنگ مقاومت از استان خوزستان ترویج شد.
وی یادآور شد: مردم دزفول، اندیمشک، سوسنگرد، شوش، خرمشهر، آبادان و اهواز دلاوریهای زیادی را در دوران دفاع مقدس خلق کردند. مردمان مؤمن، متعهد و انقلابی در این استان با عملکرد خوب خود به ویژه در دوران دفاع مقدس، بازدارندگی انقلاب اسلامی در برابر دشمنان را تضمین کردند.
امیر سرتیپ خلبان نصیرزاده گفت: دفاع مقدس بازدارندگی دائمی را برای کشورمان به ارمغان آورد؛ به طوری که بعد از این دوران، هیچ کشوری جرات تعرض به خاک ایران اسلامی را ندارد.
فرمانده نیروی هوایی ارتش استان خوزستان را یک زیارتگاه معنوی برشمرد و افزود: این استان یک دانشگاه پرفیض و غنی برای کسانی است که به دنبال کسب علم و دانش هستند. در این استان سرسپردگی به بیگانگان وجود ندارد و اقتدار، استقامت و مقاومت در این استان معنا شده است.
امیر سرتیپ خلبان نصیرزاده خاطرنشان کرد: صدام برای رسیدن به تهران در معادلات نظامی خود دچار اشتباه شد و قدرت رهبری و مردم به ویژه مقاومت مردم خوزستان را پیش بینی نکرده بود. دفاع مقدس ما، استراتژی جنگ صدام را عوض کرد و یک جنگ سریع را به جنگی فرسایشی تبدیل کرد.
وی با تشکر از دست اندرکاران و متولیان برگزاری راهیان نور، گفت: این اقدام فرهنگی، موجب بازدارندگی در برابر جنگ نرم دشمن شده است. متولیان اقتصادی باید به این مناطق بیایند و ببینند که چگونه در دوران جنگ، اقتصادمان سرپا ماند و خدشهای به آن وارد نشد. متولیان سیاسی باید مطالعه کنند که چگونه در آن شرایط سخت، دیپلماسی ما مقتدرانه پیش رفت و متولیان فرهنگی با حضور در این مناطق باید گنیجنه عظیم فرهنگی را درک و آن را استخراج کنند.
امیر سرتیپ خلبان نصیرزاده تاکید کرد: اگر توانایی استخراج این گنجینه فرهنگی را داشته باشیم، حضور جوانان در این مناطق، باعث نزدیکی بیشتر آنها با فرهنگ ایثار و فداکاری میشود و مقاومت آنان در برابر جنگ نرم دشمن تضمین میشود.
فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: دشمن به پیامدهای مثبت راهیان نور پی برده است و به دنبال خدشه وارد کردن به این حرکت عظیم فرهنگی است. لحظه به لحظه حضور در این منطقه، درس بزرگی برای زائران است. با دیدن و زیارت این مناطق، حال معنوی خوبی را کسب کردم که پیش از این در هیچ سفری درک نکرده بودم.
وی همچنین با اشاره به نقش محوری و کلیدی پایگاه شکاری وحدتی دزفول در خلق حماسه تاریخساز دوران دفاع مقدس، یادآور شد: علی رغم صدور حکم تخلیه این پایگاه در دوران جنگ تحمیلی، خلبانها و کارکنان شجاع این پایگاه با ایستادگی تمام در برابر حمله ناجوانمردانه دشمن مقاومت کردند و اجازه دستیابی دشمن به پایگاه شکاری دزفول را ندادند.
امیر سرتیپ خلبان نصیرزاده افزود: شهید اردستانی و شهید لشکری از شهدای بزرگ این پایگاه شکاری هستند. این پایگاه بر گردن ما حق بزرگی دارد و یکی از یادگارهای ما است که راویان باید دلاورمردی کارکنان و خلبانهایش را برای مردم تشریح کنند.