صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تروریسم در میان عمده‌ترین تهدیدات جهانی؛ روی کار آمدن ترامپ چگونه به نفرت افکنی دامن زد؟

۱۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰:۰۲
کد خبر: ۵۰۴۲۹۶
حمله اخیر به شهر اوترخت هلند و مساجد کرایست چرچ در نیوزیلند آخرین نمونه‌ها از تروریسم است که تهدیدی شناخته شده برای جهان به شمار می‌آید.
به گزارش گروه بین الملل ، حملات اخیر به اوترخت و نیوزیلند بار دیگر نمونه‌هایی از تروریسم را که تهدیدی برای جهان به شمار می‌آید، آشکار کرد.

سیاست‌های افراط گرایانه که از سوی ناسیونالیت‌ها و سفید پوستان در اروپا و آمریکا به اجرا گذاشته می‎شود، هسته اصلی حملات تروریستی به مسلمانان نیوزیلند بود که که بخشی از سیاست‌های روزمره این طیف شده است.
 
 

ظهور افراط گرایی جهانی که با تروریسم در اروپا و با به روی کار آمدن دونالد ترامپ گسترش یافته است مهره‌های اصلی برای تقویت انجام حملات تروریستی در جهان به شمار می‌آید.
 

بر اساس یک گزارش که برخلاف آمار‌های ارائه شده در رسانه‌های خبری غرب است، بیش از ۹۹ درصد از حملات تروریستی از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۹ در اروپا از سوی تروریست‌های غیر مسلمان انجام شده است.
 
به گزارش دیلی صباح، در سال ۲۰۱۱ نروژ یکی از مرگبارترین خشونت‌های تروریستی را بعد از جنگ جهانی دوم به خود دید که ۷۷ نفر در این حادثه تروریستی جان باختند. شخصی به نام "آندرس برینگ برویک" اجرای حملات تروریستی دوگانه را به عهده داشت.
 

دولت نوروژ عامل این حمله مرگبار تروریستی را به ۲۱ سال حبس محکوم کرد. بعد از این حادثه "آندرس برینگ برویک" به مرجعی برای بسیاری از افرادی که تشنه‌ی ایدئولوژی خشن افراطی راست گرا هستند مبدل شد.

تیراندازی ۲۰۱۶ در مونیخ آلمان که عامل آن ۹ نفر از مهاجران را به گلوله بست، انگیزه خود را برای حمله تروریستی برگرفته از این ایدئولوژی افراطی توصیف کرد.
 

از سال ۲۰۱۶ دولت آلمان تعداد بازرسی و حمله به مکان‌های احتمالی این گروه تروریستی را در سراسر این کشور افزایش داده است. علاوه بر آن، بسیاری از این گروه‌های تروریستی به درون سازمان‌های ارتش و پلیس آلمان نفوذ کرده‎اند.
 
 

در سال ۲۰۱۷ فردی با ملیت کانادایی مسلمانان را در یک مرکز اسلامی به گلوله بست و ۶ مسلمان را به شهادت رساند و ۵ نفر را مجروح کرد.

آمار‌ها حاکی از آن است که حمله به مسلمانان در کانادا از ۹۹ حمله در سال ۲۰۱۴ به ۱۵۹ در سال ۲۰۱۵ رسیده که افزایش ۶۰ درصدی افزایش یافته است.



انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *