صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خدمات پزشکی شبانه‌روزی به زائران عتبات در ایام نوروز ارائه می‌شود

۰۳ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۳:۰۲
کد خبر: ۵۰۴۲۶۵
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر گفت: خدمات درمانگاه‌های ثابت هلال‌احمر در کربلا، نجف و کاظمین به صورت دائم ارائه شده و در کربلا و نجف این مراکز درمانی به صورت شبانه‌روزی فعال است.

محمدتقی حلی‌ساز در گفت‌وگو با خبرنگار گروه جامعه درباره خدمات نوروزی هلال احمر در عتبات عالیات، تصریح کرد: تقاضا برای حضور در اماکن مقدسه هنگام تحویل سال، بسیار است در نتیجه مکان‌های زیارتی در ایران در ایام نوروز مملو از زائر می‌شود، همین اتفاق در کربلا و نجف هم رخ می‌دهد و در نتیجه استقبال مردم برای حضور در این سرزمین‌ها در ایام نوروز بیشتر می‌شود و بر این اساس مرکز پزشکی حج و زیارت برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام و درمانگاه‌ها و تعداد پزشکان مستقر را افزایش می‌دهد و در واقع مجموعه خدماتی که از سوی مرکز پزشکی حج و زیارت ارایه می‌شود، در ایام نوروز بیشتر است.

وی با اشاره به اینکه خدمات درمانی هلال احمر در ایام نوروز ویژه زائران عتبات عالیات همانند روال گذشته از ۲۵ اسفند آغاز شده و تا پایان تعطیلات ادامه دارد، اظهار کرد: پیش‌بینی‌ها این است که در هفته ابتدایی سال ۹۸، ۱۰۰ هزار زائر به عتبات عالیات اعزام شوند و برای نوروز نیز پیش‌بینی شده ۸۵ پزشک، پرستار، تکنسین و کارشناسان دارویی، اورژانس، آزمایشگاه، بهداشت محیط و نیرو‌های خدمات و پذیرش برای ارائه خدمات اعزام شوند. به‌علاوه برای ارائه خدمات درمانی شایسته به زائران ایرانی در دو شهر کربلا و نجف ۶ درمانگاه جدید دائر و در صورت فراهم شدن شرایط، یک درمانگاه نیز در شهر سامرا در ایام نوروز دائر می‌شود.

حلی‌ساز در پاسخ به اینکه در صورت راه اندازی مجدد سفر به سوریه چه برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات درمانی در شهر‌های زیارتی این کشور، انجام شده است، گفت: آماده راه‌اندازی درمانگاه‌های مرکز پزشکی حج و زیارت در سوریه هستیم. بر اساس تجربه‌ام در سنوات قبل باید یک درمانگاه در دمشق و یک درمانگاه در زینبیه مستقر شود؛ چرا که فاصله بین دمشق و زینبیه زیاد است و در این دو مکان زائران ایرانی بیشتر متمرکز هستند.

وی با بیان اینکه اوج کار مرکز پزشکی حج و زیارت در اربعین است، افزود: برنامه‌ریزی‌های لازم برای برگزاری اربعینی بهتر، از ماه‌ها قبل انجام و انتخاب پزشک، تکنسین دارویی و همکاران اورژانس و انتخاب پرستاران از هم اکنون برای اربعین ۹۸ مورد توجه است. نزدیک به یک‌هزار و ۳۰۰ پرسنل در اربعین ۹۷ از سوی مرکز پزشکی حج و زیارت حضور داشتند که توانستند خدمات بسیاری را در درمانگاه‌های نجف، کربلا، کاظمین و درمانگاه‌های بین راهی نجف و کربلا به زائران ارائه دهند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *