صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بیانیه گام دوم خطاب به عموم مردم است؛ صرفاً مدیران و مسئولان مخاطب نیستند

۱۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۶:۰۱
کد خبر: ۵۰۳۸۶۴
وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم به اهمیت شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی اشاره کردند، افزود: بیانیه گام دوم خطاب به عموم مردم است، زیرا نیاز بود یک فرهنگ سازی صورت بگیرد و صرفاً مدیران و مسئولان، مخاطب نیستند.
سیدمحمد حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب گفت: در چهل سالگی انقلاب لازم بود یک تحلیل جامعی از اینکه از چه نقطه‌ای آغاز کردیم و هم اکنون در چه جایگاهی هستیم، چه دستاورد‌ها و ضعف‌هایی داشتیم و نگاه ما به آینده چگونه است، ارائه شود.

وی ادامه داد: در ایام دهه فجر شاهد تحرک برخی رسانه‌های بیگانه  بودیم که می‌خواستند دیدگاه خود را تحمیل کرده و طوری وانمود کنند که انقلاب اسلامی دستاوردی نداشته است و به مردم القا یاس و ناامیدی داشته باشند.

دبیر کانون دانشگاهیان ایران اسلامی گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی با تدبیر، تبیینی واقع بینانه و منصفانه این ۴ دهه به دستاورد‌های انقلاب اشاره کردند. ایشان راز موفقیت‌ها را در تبعیت از آرمان‌ها و روحیه انقلابی دانسته و بیان کردند که ما هر جا از این تفکر فاصله گر فتیم، نتوانستیم به اهداف دست یابیم.

حسینی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم به اهمیت شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی اشاره کردند، افزود: بیانیه گام دوم خطاب به عموم مردم است، زیرا نیاز بود یک فرهنگ سازی صورت بگیرد و صرفا مدیران و مسئولان، مخاطب نیستند.

وی گفت: در بیانیه گام دوم، به دستاورد‌های انقلاب پرداخته شده است، همان گام‌هایی که در مسیر عدالت برداشته می‌شود و اینکه کفه عدالت در مقایسه با عملکرد رژیم ستمشاهی سنگین‌تر شده است، یا اینکه در بحث علم و پژوهش کار‌های بزرگی شده است و همچنین مشارکت مردمی هم نسبت به ۴۰ سال قبل در کشور بیشتر شده است.

حسینی عنوان کرد: ایشان  به افزایش بینش و آگاهی مردم نسبت به مسائل داخلی، منطقه‌ای و جهانی هم اشاره کرده‌اند و دیگر نقاط قوت تبیین شده است و بعد از آن به ۷ توصیه پرداخته شده که تک تک آنها می‌تواند راهنمای عمل ما باشد.

وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطر نشان کرد: در این بیانیه به برخی ابهامات پاسخ داده شده است، امیدواریم صاحب نظران به تفصیل به این بیانیه بپردازند و برنامه‌های عملی و اجرایی برای آن در نظر بگیرند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *