صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برنامه آمادگی در برابر سیلاب در تهران مورد توجه قرار گیرد

۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۴:۴۸
کد خبر: ۵۰۳۶۳۳
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
رییس کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی تهران از شهرداری خواست برنامه آمادگی در برابر سیلاب در تهران را مورد توجه جدی قرار دهد و تاکید کرد: از شهرداری تهران می‌خواهم گزارشی از میزان آمادگی شهرداری در برابر سیلاب‌های مخاطره‌آمیز به شورای شهر ارسال کند.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، سید آرش حسینی میلانی اظهار داشت : روزانه ۷۰۰ میلیون مترمکعب آب از رودخانه‌های کرج، لتیان، جاجرود و لار به مصرف شهروندان تهرانی اختصاص می‌یابد و شهروندان باید نسبت به حفاظت از شرایط کمی و کیفی این منابع آبی آگاه و حساس باشند.

وی به بازدید نوروزی شهروندان از مناطق بالادستی رودخانه‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: در تمام طول سال و به ویژه در این ایام باید بحث مدیریت زباله مورد توجه جدی شهروندان باشد تا با آلودگی منابع آب‌های شرب تهران روبه‌رو نباشیم.

میلانی با اشاره به اهمیت روان آب‌های شهری تصریح کرد: سالانه ۱۲۳ میلیون متر مکعب روان آب نابهنگام از دره‌های مشرف به شهر تهران وارد می‌شود که پس از عبور از انهار و کانال‌های شهر، در اثر بارش‌ها حجم آن سه برابر شده و نزدیک به ۴۰۰ میلیون مترمکعب می‌رسد که باید تلاش کرد حتی‌المقدور این روان آب‌ها نفوذ داده شوند و کیفیت آن‌ها را ارتقا داد.

این عضو شورای شهر با قرائت تذکر خود به شهرداری تهران با موضوع آمادگی در برابر سیلاب خاطرنشان کرد: با توجه به آثار تغییرات اقلیمی بر شرایط سیل‌خیزی حوضه‌های آبخیز مشرف به شهر تهران شایسته است برنامه آمادگی در برابر سیلاب در تهران مورد توجه جدی قرار گیرد.

حسینی میلانی به برنامه سوم شهرداری تهران اشاره کرد و ابراز داشت: براساس مصوبات برنامه سوم شهرداری (موضوع ماده ۸۸) از شهرداری تهران می‌خواهم گزارشی از میزان آمادگی شهرداری در برابر سیلاب‌های غیرمترقبه با محوریت خیابان‌های ولیعصر و شریعتی و همچنین برنامه عملیاتی بهبود و عملکرد شبکه‌های اصلی و فرعی، توسعه شبکه پایش کمی و کیفی بارش و رواناب، پیاده‌سازی نظام نگهداشت انهار و پیاده‌سازی سامانه هشدار سیل را به شورای شهر در مهلت دو ماهه ارسال کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *