صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

از طرح حذف مشق شب تا راه اندازی کلاس اسباب بازی و رسیدن به اجرای برنامه خشونت زدایی در مدارس

۱۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۲:۰۰:۱۷
کد خبر: ۵۰۳۵۴۴
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
معاون آموزش ابتدایی گفت: خشونت زدایی از مدارس امسال در مدارس اجرایی خواهد شد. در مدرسه باید تمام دانش آموزان احساس امنیت روانی داشته باشند.

به گزارش گروه جامعه ، در سالی که گذشت در حوزه آموزش و پرورش نوآوری‌های جدیدی رخ داد که به تیتر اول رسانه‌ها تبدیل شد در این گزارش به بیان خبرسازترین این مطالب می‌پردازیم.

حذف مشق شب

دستیار اجرایی معاونت آموزش ابتدایی آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه ، گفت: در سال تحصیلی جدید با استفاده از متخصصان کشور در حوزه آموزش و پرورش و استفاده از مدل آموزشی کشور‌های مدرن به صورت پایلوت طرح حذف مشق شب در کلاس‌های اول تا سوم به صورت پراکنده در کل کشور آن هم فقط در کلاس‌های ۱۷ تا ۲۵ نفره اجرا می‌شود.

محمد رضا سیفی در ادامه با بیان اینکه این طرح به معنی حذف کامل مشق شب نیست اظهار کرد: در قالب این طرح به دانش آموزان مهارت‌های زندگی آموخته می‌شود.

اجرای برنامه خشونت زدایی از مدارس از سال آینده
حکیم زاده گفت: خشونت زدایی از مدارس امسال در مدارس اجرایی خواهد شد. در مدرسه باید تمام دانش آموزان احساس امنیت روانی داشته باشند.

معاون آموزش ابتدایی درباره خشونت زدایی از مدارس گفت: مدرسه یک بعد روانی اجتماعی آکادمیک و... دارد و باید با کودکان متناسب با شرایط خودشان رفتار کرد. در همین راستا کوکان باید در فضای مدارس احساس شادابی و نشاط داشته باشند. باید به حس بچه‌ها در مدارس توجه کرد. باید به این نکته توجه کرد که آیا بچه‌ها در مدرسه احساس توجه دارند یا احساس عدم توجه و سوالات زیاد دیگری که باید به آن توجه کرد. آید فضای مدارس از نظر جو روانی و اجتماعی فضای مطلوبی باشد تا دانش آموزان احساس شادابی بیشتری داشته باشند.

حکیم زاده اظهار داشت: خشونت در مدارس بیشتر تنبیهه بدنی شناخته شده در حالی که ابعاد دیگر خشونت که در روح و روان دانش آموزان نهادینه می‌شود توجه نشده است.

اجرای طرح عید و داستان در عید گذشته و امسال
امسال هم عید و داستان به جای پیک نوروزی در مدارس اجرایی خواهد شد. وی درباره برنامه عید و داستان گفت: درسال گذشته توسط مرکز ارزیابی عملکرد مقید بودن مدارس ارزیابی شد و ۸۶ درصد به این برنامه عید و داستان مقید بوده اند. امسال هم اطلاعیه به استان‌ها ارسال شده است تا بهانه‌ای برای عدم اجرا نداشته باشند.

ممنوعیت استفاده از کتاب‌های کمک‌درسی در دوره ابتدایی

رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در سمنان گفت: با ابلاغ و دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش معاونان آموزش ابتدایی در سراسر کشور زیر نظر مدیران کل موظفند تا ممنوعیت استفاده و توصیه هر گونه کتاب کمک آموزشی و درسی و برگزاری آزمون با هر عنوان تقویتی و پیشرفت تحصیلی در مدارس ابتدایی را رصد و نظارت و در صورت لزوم برخورد کنند.


۸۵ هزار مدرسه در طرح حساب یکپارچه مدارس تحت پوشش قرار می‌گیرند

معاون توسعه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: ۸۵ هزار مدرسه در طرح حساب یکپارچه مدارس تحت پوشش قرار می‌گیرند.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، علی الهیار ترکمن در جریان برنامه رونمایی از حساب یکپارچه مدارس، معاون توسعه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: مدرسه به عنوان واحد اجرایی گریزی از دخل و خرج ندارد و بر اساس آن نیاز‌های ملی خود را ترسیم می‌کند. آنچه در این بین بسیار مهم است بحث شفاف سازی دریافت‌های مدارس و خرج‌ها و پرداخت‌هایی است که از محل این دریافتی‌ها اقدام می‌کنند. برخی از هزینه‌های بمباران از اولیا گرفته می‌شود و بر همین اساس برای تعیین یک سازگار برآید و خرج مدارسی یک سیستم ارتقا یافته در اختیار مدیران قرار داده شود. در سال ۱۳۹۵ انجام و اجرا شد و مشکلات آن شناسایی شد؛ و این نسخه تجدید نظر شده آن سال است و آمادگی استقرار و اجرا در کلیه مدارس را دارد.

وی در ادامه گفت: اطلاع رسانی شفاف از دریافت‌ها و پرداخت، ممنوعیت وجه نقد در مدارس، سهیل فرآیند‌های مالی در مدارس، از ویژگی‌های این سیستم است. واریز‌ها به حساب مدارس می‌رود. ۱۰۵ هزار مدرسه در این مدرسه تحت پوشش قرار می‌گیرد. ولی امیدواریم ۸۵ هزار مدرسه در مرحله اول تحت پوشش این طرح قرار می‌گیرند.

به نتیجه رسیدن اعمال سوابق تحصیلی/ خداحافظ کنکور

تا زمانی که کنکور را به شکل موجود داریم نمی‌توانیم بگوییم بچه‌ها کلاس کنکور نروند و از کتاب‌های کمک آموزشی استفاده نکنند. در شورای سنجش و پذیرش دانشجو، موضوع بررسی مجدد سوابق تحصیلی در دستور کار است که وزیر علوم نتیجه را اعلام می‌کند.

محمد بطحایی در صفحه شخصی اش نوشت:امروز چهار شنبه ساعت ۶:۳۰صبح جلسه تعیین تکلیف نهایی#کنکور سال آینده برگزار شد.

ورود به ۸۵درصد ظرفیت دانشگاه‌ها نیازی به شرکت در کنکور و تحمل اضطراب هایر طاقت فرسا ندارد و صرفا سوابق تحصیلی ملاک عمل است

#خدا حافظ_کنکور

راه اندازی کلاس اسباب بازی
سید محمد علی بطحایی در چهارمین جشنواره ملی اسباب بازی گفت: اسباب بازی بخش مهمی از تکنولوژی آموزشی است و وسیله‌ای برای پر کردن وقت بچه‌ها نیست بلکه به کمک اسباب‌بازی تسهیل در یادگیری انجام می‌دهیم. وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: اسباب بازی با رویکرد آموزشی باید وارد فرآیند یادگیری شود. در هر مدرسه از پایه اول تا سوم در ۱۰ استان کشور در ۱۰ هزار مدرسه، هر استان ۱۰۰۰ مدرسه کلاس اسباب بازی آموزشی راه اندازی می‌شود. کلاس اسباب بازی آموزشی در هفته ۲ تا ۳ ساعت همراه با بازی، اهداف آموزشی را دنبال خواهند کرد.

دستور وزیر برای پخش بازی فوتبال پرسپولیس- ژاپن در مدارس

بطحایی وزیرآموزش و پرورش در صفحه شخصی خود در فضای مجازی درخصوص تعطیلی مدارس در روز شنبه به دلیل بازی پرسپولیس- ژاپن اظهار داشت: امکان تعطیل کردن مدارس وجود ندارد، مدیران شرایط پخش بازی در مدرسه فراهم کنند.

چند روز پیش دانش آموزان با راه انداختن هشتکی در فضای مجازی از وزیر آموزش و پرورش درخواست کرده بودند به دلیل اینکه بازی فوتبال روز شنبه ساعت ۹ صبح برگزار می‌شود و زمان برگزاری کلاس‌های درس آن‌ها در این روز مدارس تعطیل باشند تا دانش آموزان بتوانند مسابقه فوتبال را تماشا کنند. وزیر آموزش وپرورش هم به این هشتک و درخواست دانش آموزان پاسخ داد.

تشکر بطحایی از معلمی که با گوشی خود بازی فوتبال را در کلاس پخش کرد
وزیر آموزش و پرورش از معلم منطقه محروم قلعه‌گنج که با تلفن همراه شخصی‌اش فینال لیگ قهرمانان را برای دانش‌آموزان پخش کرد به صورت ویژه تشکر کرد.

نامه بطحایی به رهبر معظم انقلاب درباره تبلیغات ناسالم موسسات کنکوری
وزیر آموزش و پرورش در توئیت جدید خود از تقدیم نامه‌ای به محضر رهبر معظم انقلاب درباره تبلیغات ناسالم موسسات و دستورات موثر مقام معظم رهبری در این باره خبر داد.

سیدمحمد بحطایی، وزیر آموزش و پرورش، در حساب توییتری خود درباره این نامه نوشت:
برای ‎اضطراب‌زدایی از کودکان و بازگرداندن شادی و نشاط به مدارس:
۱- چندی پیش نامه‌ای را به محضر رهبری معظم انقلاب درخصوص تبلیغات پرتعداد و ناسالم برخی موسسات در رسانه‌ها نوشتم که مورد لطف و نظر مساعد ایشان قرار گرفت و دستورات موثری در این خصوص صادر کردند.
‌۲- از وزارت ارشاد و برادرم جناب صالحی خواسته‌ام تا صدور مجوز برای کتب کمک درسی را منوط به تایید کارشناسان آموزش و پرورش نماید.
‌۳- به برادر عزیزم رحمانی وزیر محترم صمت نیز اعلام کردم که از نظر وزارت آموزش و پرورش تخصیص ارز دولتی و حمایتی برای کاغذ کتب کمک درسی هیچ توجیهی ندارد و ارز مربوط صرف تامین سایر اقلام شود.
‌۴- در نامه‌ای به برادر عزیزم علی‌عسگری با استناد به نص صریح قانون خواسته‌ام هرگونه تبلیغات در این زمینه با مجوز وزارت آموزش و پرورش انجام پذیرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *