صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جمع آوری ۶۶۴۹ معتاد متجاهر درمنطقه هرندی / پلمپ ۹۰ خانه پلاک قرمز

۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۷:۱۳
کد خبر: ۵۰۳۴۹۶
سردار رحیمی از شناسایی و جمع آوری معتادان متجاهر و تخریب و پلمپ منازل پلاک قرمز در منطقه هرندی خبر داد.

به گزارش گروه جامعه سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ اظهار داشت : از روزی که طرح پاکسازی مناطق هرندی و شوش و مولوی آغاز شد، ۱۸۰۰ اکیپ متشکل از ۱۰۰۰ نفر نیروی پلیس آغاز به کار کرد.

وی افزود: ۹۰۰۰نفر از معتادان و خرده فروش جمع آوری و دستگیر شد که ۲۲۲۶ خرده فروش توسط پلیس شناسایی و دستگیر شدند.

سردار رحیمی با بیان اینکه ۶۶۴۹ معتاد متجاهر در منطقه هرندی جمع آوری شد، تصریح کرد: ۱۳۱ نفر از این افراد زن هستند. ۲۷ قاچاقچی بزرگ نیز در این مناطق شناسایی و دستگیر شدند.

وی افزود: ۲۳۷ کیلوگرم انواع موادمخدر کشف شد و ۱۹۵ منزل که پاتوق معتادان بوده شناسایی شد و ۹۰ منزل و ۶۵۷ اتاق این منازل پلمپ شدند و با دستور مقام قضایی آب، برق و گاز این منازل به صورت کامل قطع شد.

رئیس پلیس پایتخت با اشاره به اینکه ۲۰ منزل پلاک قرمز دیگر در حال بررسی و پلمپ شدن هستند، بیان کرد: ۲۱۹ نفر از معتادان از اتباع خارجی و همچنین ۱۴۸ خانواده بی بضاعت در این محله وجود دارند که در معرض خطر هستند و با هماهنگی‌های انجام شده با کمیته امداد امام خمینی ره، مقرر شد تا به معیشت این‌ها رسیدگی شود تا بعد‌ها دچار مشکلات این چنینی نشوند.

وی افزود: ۱۷ مسجد در این محل در حال فعالیت فرهنگی هستند، ۹ کلاس آموزشی توسط معاونت اجتماعی پلیس تهران تشکیل شده است.

سردار رحیمی با بیان اینکه ۱۴ مرکز DIC در این منطقه وجود دارد و از تمام پایتخت برای تهیه قرص به این مراکز مراجعه می‌کنند، خاطرنشان کرد: متمرکز شدن این مراکز در این محل کار ما را مختل کرده است، از بهزیستی درخواست کردیم که این مراکز را در سطح شهر تهران پراکنده کند. همچنین با درخواست از معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مقرر شد تا معتادان متجاهری که سنشان کمتر از ۱۸ سال است را رسیدگی کنند چرا که در مجموع ۱۵۰۰ معتاد متجاهر وجود دارد که سازمان بهزیستی تعیین تکلیفشان نکرده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *