تهران،شیراز،مشهد و اصفهان، دارای بالاترین تصادفات درون شهری در کشور
وی ادامه داد: متاسفانه در سال گذشته برای اولین بار طی یک دهه اخیر با افزایش میزان تلفات جاده ای روبه رو بوده ایم که این امر زنگ خطری بسیار جدی برای ما است.
وی افزود: استانداران مدیران شهری و مدیران راه و شهرسازی با توجه به این زنگ خطر باید به هوش باشند و امروز برای اولین بار بود که جلسه مشترکی بین وزیر راه و شهرسازی و وزیر کشور در این خصوص تشکیل شده است و این نشان دهنده حساسیت این موضوع است.
جمالینژاد تاکید کرد: آن حساسیت باید به استانها تسری پیدا کرده و استانداران نیز با جدیت ورود پیدا کرده و اقدامات لازم را انجام دهند تلفات جاده ای بحثی نیست که استانداران بخواهند در خصوص آن منفعلانه رفتار کنند چرا که با جان انسان ها در این موضوع سر و کار داریم.
به گفته وی، امیدوارم با اقداماتی که صورت می گیرد با میزان افزایش تلفات جاده ای همانطور که در سال ۹۶ روبهرو بودیم، مواجه نباشیم.
معاون وزیرکشور با اشاره تصادفات درون شهری اظهارداشت: چهار شهر شیراز، تهران، مشهد و اصفهان متاسفانه میزان تلفات تصادفات درون شهری بالایی نسبت به سایر شهرها دارند و باید به صورت جدی مسئولان شهری در این خصوص تدابیری بیاندیشند تا میزان تلفات تصادفات کاهش پیدا کند.
وی تاکید کرد: در عین حال میزان تلفات درون شهری نسبت به میزان تلفات تصادفات برون شهری کاهش داشته است اما در حوزه روستایی افزایش بسیار قابل توجه بوده و همت جدی در این خصوص می طلبد اخیراً جاده های روستایی آسفالت شده اند و بستر آماده شده بعضا خودروها با سرعت بالایی در این مناطق تردد میکنند و ما باید در این مناطق نیز اقدامات پیشگیرانه را که در شهرها در گذشته انجام داده ایم، تدبیر کنیم.
جمالی نژادتصریح کرد: از همین رو به دهیاران و بخشداران تأکید می کنند در این زمینه ورود کرده و بحثهای پیشگیرانه را که در جهت کاهش تلفات جاده ای در روستاها کمک می کند انجام دهند او یقینا این اقدامات نیز از سوی ما رصد خواهد شد.
معاون وزیر کشور خاطرنشان کرد: جلسه امروز ، عزم جدی مدیران کشور را برای برخورد با تخلفات جاده ای نشان می دهد و قطعاً در پایان کار اقدامات استانداران مدیران کل مدیران کل راه معاون عمرانی و غیره بررسی و ارزیابی خواهد شد و برخوردهای لازم با اقدامات مثبت و منفی دستگاه ها خواهد شد.