صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ساماندهی ۵۰ هزار امدادگر فعال هلال احمر در سال ۹۸/ علت اپیدمی اسهال و استفراغ در کردستان/ هر فرد "اهدا‌کننده عضو" می‌تواند ۸ عضو خود را اهدا کند

۲۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۳:۲۷
کد خبر: ۵۰۳۲۲۴
ساماندهی ۵۰ هزار امدادگر فعال هلال احمر در سال ۹۸، علت اپیدمی اسهال و استفراغ در کردستان، هر فرد "اهدا‌کننده عضو" می‌تواند ۸ عضو خود را اهدا کند، کارانه پرستاران و مطالبات بازنشستگان پیش از عید پرداخت می‌شود و ... گزیده‌ای از اخبار درج شده در بسته سلامت امروز است.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، ساماندهی ۵۰ هزار امدادگر فعال هلال احمر در سال ۹۸، علت اپیدمی اسهال و استفراغ در کردستان، هر فرد "اهدا‌کننده عضو" می‌تواند ۸ عضو خود را اهدا کند، کارانه پرستاران و مطالبات بازنشستگان پیش از عید پرداخت می‌شود و ... گزیده‌ای از اخبار درج شده در بسته سلامت امروز است که در ادامه می‌خوانید:

 

• ساماندهی ۵۰ هزار امدادگر فعال هلال احمر در سال ۹۸
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: بیش از ۵۰ هزار امدادگر و نجاتگر فعال در جمعیت هلال احمر کشور در سال ۹۸ ساماندهی می‌شوند. به گزارش تسنیم، علی اصغر پیوندی خاطرنشان کرد: در سال ۹۷ مشکلات زیادی با وجود مسائل ارزی و تحریم‌ها در جمعیت هلال احمر کشور داشتیم و حوادث زیادی در طول سال داشتیم که با حضور نیرو‌های این مجموعه اقدامات لازم صورت پذیرفت و این مشکلات مانع خدمت‌رسانی شایسته نشد؛ همچنین در بحث بودجه ۹۸ جمعیت هلال احمر کشور باید اعلام کنیم که بیشتر و مناسب‌تر از بودجه ۹۷ است تا بتوانیم بهترین خدمت را در زمان امدادرسانی ارائه دهیم.


• علت اپیدمی اسهال و استفراغ در کردستان
سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، در مورد اپیدمی اسهال و استفراغ در برخی از مناطق استان کردستان توضیحاتی ارائه داد. کیانوش جهانپور گفت: در پی بروز اپیدمی اسهال و استفراغ در بخش‌هایی از استان کردستان از جمله قروه و سریش شایعاتی مبنی بر ارتباط دهی موضوع به بیوتروریسم، گوشت‌های یخ زده یا آلودگی منابع آب منتشر شده است که جملگی بی پایه بوده و مشخصا آلودگی آب و آلودگی گوشت، منتفی گردیده و در آزمایشات به عمل آمده بیماری ویروسی «نورواک» گزارش شده است.

• هر فرد "اهدا‌کننده عضو" می‌تواند ۸ عضو خود را اهدا کند
مهدی شادنوش، رئیس اداره پیوند وزارت بهداشت با اینکه هر فرد اهدا کننده عضو می‌تواند ۸ عضو بدن خود را اهدا کند، گفت: ۹۲۶ نفر در سال ۹۶ اهداء عضو کردند و این در حالی است که ما در سال گذشته ۴ هزار مرگ مغزی داشتیم.


• خون ایرانی‌ها رتبه نخست کیفیت و سلامت را دارد
مدیر عامل سازمان انتقال خون با بیان اینکه هیچ فوتی ناشی از کمبود خون در کشور نداشته‌ایم، گفت: کیفیت و سلامت خون ایرانی‌ها، رتبه نخست را در بین کشور‌های منطقه دارد. علی‌اکبر پور‌فتح‌الله با اشاره به ضرورت اهدای خون در روز‌های پایانی سال اظهار کرد: سازمان انتقال خون که سالیان درازی را صرف تهیه خون سالم و کافی برای بیماران نیازمند به این گوهر ارزشمند کرده است، اکنون افتخار دارد که به عنوان مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت دستاورد‌های علمی ـ. پژوهشی خود را در زمینه طب انتقال خون به کشور‌های منطقه امرو (مدیترانه شرقی) آموزش داده و پروژه‌های پژوهشی فراملی را در همین زمینه مدیریت می‌کند.

• خطر زوال عقل با نشستن طولانی مدت افزایش می‌یابد
محققان هشدار می‌دهند نشستن طولانی مدت ریسک دمانس یا زوال عقل را در افراد میانسال افزایش می‌دهد. به گزارش مهر، محققان دریافتند بی تحرکی شاخص بسیار مهمی در کوچک شدن لوب قدامی میانی مغز است که فعالیت فیزیکی حتی به میزان زیاد برای تعدیل تأثیرات مضر نشستن برای طولانی مدت ناکافی خواهد بود.

• کارانه پرستاران و مطالبات بازنشستگان پیش از عید پرداخت می‌شود
وزیر بهداشت گفت: پرداختی به بازنشستگان شروع شده و خزانه خواسته بود امروز بعد از پرداخت حقوق‌ها، این کار ‏انجام شود، زیرا مشکلاتی در زمینه پرداخت حقوق وجود داشت. امیدواریم تا قبل از پایان سال، کارانه پرستاران و مطالبات ‏بازنشستگان پرداخت شود. ‏ سعید نمکی افزود: مطالبات سال ‏‏۹۴ بازنشستگان وزارت بهداشت تسویه شده و سال ۹۵ در حال انجام است و سال ۹۶ نیز تا پایان امسال تسویه می‌شود. ‏

• هشدار در مورد افزایش چاقی در کودکان ایرانی
زهرا عبدالهی، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به افزایش چاقی در میان کودکان ایرانی، گفت: اصلاح الگوی غذایی در خانواده‌ها و تحرک دو عامل اصلی پیشگیری از این مساله است.

 

• شارژ انبار‌های امدادی سراسر کشور
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال ‎احمر گفت: طرح امداد و نجات نوروزی با افزایش ۳ درصدی منابع و تجهیزات امدادی به‌کارگیری شده از ۲۵ اسفند امسال تا ۱۷ فروردین ۹۸ به مدت ۲۲ روز اجرایی خواهد شد. به گزارش فارس، مرتضی سلیمی با اشاره به اینکه امسال به علت افزایش روز‌های تعطیلات نوروزی، طرح امداد و نجات نوروزی از ۲۵ اسفند ۹۷ تا ۱۷ فروردین ۹۸ به مدت ۲۲ روز در سراسر کشور اجرا می‌شود، افزود: کاهش زمان حضور در صحنه حوادث و افزایش سرعت امدادرسانی در سوانح مختلف، کاهش آسیب جانی ناشی از حوادث ترافیکی در محور‌های برون شهری، بالا بردن سطح آگاهی و ارتقاء نشاط و سلامت هموطنان در حین سفر‌های نوروزی از برنامه‌های امسال است.

• آماده باش شبکه آزمایشگاه‌های بهداشتی کشور در ایام تعطیلات نوروز

شبکه آزمایشگاه‌های بهداشتی کشور، آزمایشگاه‌های مرجع منطقه‌ای و مرجع کشوری بیماری‌ها و آزمایشگاه منبع به منظور ارائه خدمات آزمایشگاهی معتبر و به هنگام با اولویت نظام مراقبت از ۲۵ اسفند ۹۷ تا ۱۵ فروردین ۹۸ در آماده باش قرار دارند. سیامک سمیعی در خصوص اقدامات آزمایشگاه مرجع سلامت و دانشگاه‌های علوم پزشکی جهت آمادگی ارائه خدمت در ایام نوروز ۹۸ اظهار داشت: تدوین برنامه (شیفت یا آنکال) برای آزمایشگاه‌های مسئول ارائه خدمت در این ایام، اطلاع رسانی در ارتباط با مراکز آزمایشگاهی ارائه دهنده خدمات در ایام تعطیل صورت گرفته است

  • اهمیت تشخیص به موقع بیماری های کلیوی

دکترای علوم آزمایشگاهی با اشاره به اینکه بر اساس برخی آمار‌ها حدود ۱۰ درصد افراد جامعه درگیر بیماری‌های مزمن کلیه هستند، گفت: برای پیشگیری موثر و انجام اقدامات درمانی مفید لازم است بیمار در مراحل ابتدایی شناسایی شود. رضا محمدی اظهار داشت: بیماری مزمن کلیه نسبتا شایع است و زمانی افراد مبتلا متوجه بیماری خود می‌شوند که شاید حدود هشتاد درصد کلیه خود را از دست داده اند و در این زمان نیز معمولا نمی‌توان اقدام درمانی و پیشگیرانه مفیدی برای بیمار انجام داد. وی افزود: بنابراین بیماران در یک فاصله زمانی کوتاه برای ادامه حیات خود نیاز به دیالیز یا پیوند کلیه پیدا می‌کنند. به همین دلیل برای پیشگیری موثر و انجام اقدامات درمانی مفید لازم است بیماری در مراحل ابتدایی شناسایی شود.

 

• خودسرانه به کودکان دارو ندهید
نائب‌ رئیس انجمن داروسازان تهران گفت: در مصرف داروی کودکان باید دقت زیاد شود و خودسرانه به کودکان دارو ندهید. به گزارش آنا؛ احمد رهنمای چیت‌ساز افزود: در مصرف داروی کودکان باید دقت زیاد شود و از یک ترازوی دقیق برای تزریق دارو در کودکان سود جست. باید مقدار دقیق مصرف دارو محاسبه و با سرنگ و قاشق مدرج برای داروی کودکان استفاده کرد.

 

• ۳۱ هزار بازرسی از مراکز غذایی و اماکن عمومی و پلمب ۹۸ مکان متخلف
سید رضا غلامی، رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به آغاز به کار بازرسی‌های سلامت نوروزی بهداشت محیط، تاکید کرد: این بازرسی‌ها از مراکز تهیه، توزیع و طبخ با اولویت رستوران‌ها، قنادی‌ها و اماکن بین راهی و اماکن عمومی با اولویت هتل‌ها، مراکز اقامتی، پایانه‌های مسافربری و سرویس‌های بهداشتی انجام می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *