صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کیفیت اردوهای تیم ملی پایین است/ در دوومیدانی حرف زیادی برای گفتن نداریم

۲۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۹:۰۱
کد خبر: ۵۰۲۹۱۰
دسته بندی‌: ورزشی ، سایر حوزه ها
عضو تیم ملی دوومیدانی کشورمان گفت: اردوهایی که برای تیم ملی از سوی فدراسیون دوومیدانی تشکیل می‌شود از کیفیت بالایی برخوردار نیستند چون اگر شرایط اردوها با کیفیت‌تر بود، به طور حتم می‌توانستیم نتیجه بهتری کسب کنیم.

کیوان قنبرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی ، درباره شرایط فعلی‌ خود اظهار داشت: شرایطم خوشبختانه رضایت بخش است و از همه مهمتر اینکه زیر نظر مربیان داخلی تمریناتم را برای رقابت‌های آغاز فصل پیگیری می‌کنم تا به آمادگی مطلوب دست یابم. سعی می‌کنم در مسابقات رکورد خوبی را بر جای بگذارم.

وی درخصوص شرایط مسابقات قهرمانی آسیا هم گفت: کیفیت مسابقات قهرمانی آسیا نسبت به سال‌های گذشته بیشتر شده است چون تمام کشورهای آسیایی از مدت‌ها قبل با فرستادن ورزشکاران‌شان به کمپ‌های معتبر اروپا و آمریکا می‌خواهند هم در آسیایی دوحه مدال کسب کنند و هم سهمیه رقابت‌های جهانی را بدست آورند و با این شرایط رسیدن به مدال واقعا دشوار است. با توجه به رکوردی که دارم تلاش می‌کنم تا نتیجه خوبی در دوحه کسب کنم. در این فاصله باقیمانده تا شروع مسابقات امیدوارم به آمادگی لازم برسم ولی قول کسب مدال را با توجه به حضور پرنده‌های صاحب نام آسیایی را نمی‌دهم.

قنبرزاده در مورد اینکه چه نتیجه‌ای می‌توانیم در دوحه کسب کنیم، تصریح کرد: پیش بینی کسب چند مدال سخت است اما امیدوارم تمام نفراتی که به دوحه اعزام می‌شوند، بتوانند نتیجه خوبی را برای کشورمان بدست بیاورند.

عضو تیم ملی دوومیدانی درباره مشکلات ورزشکاران دوومیدانی هم گفت: کم و کاستی در دوومیدانی وجود دارد چون اگر وجود نداشت باید به جای یک مدال برنز احسان حدادی تا الان ده مدال در رقابت‌های جهانی کسب می‌کردیم. در کشورهای صاحب نام ظاهر و باطن معلوم است اما در کشور ما چنین چیزی وجود ندارد و همین عامل باعث شده تا در دوومیدانی حرف زیادی برای گفتن نداشته باشیم و نتوانیم مدالی بگیریم. شرایط فدراسیون دوومیدانی همین است و ما مجبوریم خودمان را با این شرایط وفق دهیم.

وی ادامه داد: بیشترین تقصیر را می‌توان در این مورد از سوی مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک دانست که بودجه زیادی را برای دوومیدانی در نظر نمی‌گیرند. کشورهای دیگر با سرمایه‌گذاری در رشته‌های پایه و مادر تمام هدف گذاری‌شان را بر این می‌گذارند تا در مسابقات جهانی و المپیک مدال‌های فراوانی را کسب کنند اما در کشور ما متأسفانه بودجه فعلی با پانزده سال پیش هیچ تفاوتی نکرده و این نشان می‌دهد که رشته‌های ژیمناستیک، دوومیدانی و شنا چندان برای مسئولان حائز اهمیت نیستند و با این شرایط نباید توقع داشت تا دوومیدانی ما هم صاحب مدال شود. تازه شش ماه پیش از هر مسابقه‌ای مسئولان یادشان می‌افتد که باید از ورزشکاران حمایت کنند و این نمی‌تواند باعث شود تا پیشرفتی در دوومیدانی حاصل شود.

قنبرزاده در ادامه خاطر نشان کرد: اردوهایی که تشکیل می‌شود از کیفیت بالایی برخوردار نیستند چون اگر از لحاظ اردویی شرایط بهتری برای ورزشکاران بوجود می‌آمد به طور حتم می‌توانستیم نتیجه بهتری را در رقابت‌های برون مرزی کسب کنیم. رکوردهای ورزشکاران نشان دهنده این است که دوومیدانی ما نسبت به سایر کشورهای آسیا خیلی عقب است و چاره‌ای نیست، باید با همین شرایط نابسامان تمرینات را دنبال کنیم.

وی درباره حمایت‌های وزارت ورزش هم از رشته دوومیدانی اظهار داشت: وزارت ورزش جرأت خرج کردن در رشته‌های پایه و مادر را ندارد . ای کاش شرایطی بود تا تمام ورزشکاران در شرایط اردویی بهتری تمرین کنند و آن وقت با این شرایط مطمئن باشید پتانسیل این را داشتیم تا در هر مسابقه‌ای بیشترین مدال‌ها را کسب کنیم. مسئولان از رسیدگی به رشته‌های پایه و مادر شانه خالی می‌کنند و نتیجه‌اش این شده تا در دوومیدانی جایگاه چندانی در دنیا نداشته باشیم.

قنبرزاده درباره اینکه آیا می‌تواند در دوحه سهمیه جهانی را کسب کند یا نه، گفت: با توجه به تجربیاتی که در روسیه زیر نظر یوگنی زاگارولکا کسب کرده بودم رسیدن به چنین هدفی دور از دسترس نیست. تلاش می‌کنم در دوحه رکوردهای خوب گذشته‌ام را دوباره تکرار کنم و هر طور شده سهمیه مسابقات جهانی را بدست بیاورم.

وی درباره مشکلات مالی دوومیدانی‌کاران هم گفت: رقم قرارداد دوومیدانی‌کاران بسیار خجالت آور است و برایم سخت است تا مبلغ قراردادمان را بگویم.از نظر مالی بسیار با مشکل مواجه هستیم و تازه امسال 30 درصد رقم قراردادها هم کاهش یافته است. الان وضعیت طوری شده که ورزشکاران باید در این شرایط سخت تمرینات‌شان را پیگیری کنند و رسیدگی خاصی هم از سوی کسی صورت نمی‌گیرد تا مبلغ قراردادهای ورزشکاران بهبود یابد. لیگ دوومیدانی واقعأ افتضاح است و با این شرایط شاید در چند سال آینده ورزشکاران انگیزه‌ای برای حضور در لیگ پیدا نکنند.

عضو تیم ملی دوومیدانی در پاسخ به این سوال که چه زمانی قصد دارد از دوومیدانی کناره‌گیری کند،گفت: اگر در مسابقات جهانی به مدال برسم شاید پس از آن تصمیم بگیرم برای همیشه از ورزش حرفه‌ای خداحافظی کنم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *