صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«کمیک استریپ‌های شهاب» به طلاب می‌آموزد در تبلیغ دین نباید به منبر اکتفا کنیم/ این کتاب، مخاطب عام دارد

۲۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۰:۰۱
کد خبر: ۵۰۲۸۵۰
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
نویسنده «کمیک استریپ‌های شهاب» گفت: اگر چه این کتاب برای مخاطب عام نوشته شده، اما مطالعه‌اش از سوی طلاب هم مفید خواهد بود چراکه به آن‌ها می‌آموزد در تبلیغ دین نباید به منبر اکتفا کنیم.

علی آرمین که از طلبه‌های جوان است، رمانی با عنوان «کمیک استریپ‌های شهاب» نوشته است. وی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی درباره این کتاب توضیحاتی ارائه کرده است.

میزان-ایده نگارش این رمان چطور شکل گرفت؟

نگارش کتاب با یک دغدغه شروع شد و آن هم این بود که بحث‌های منبر فقط به شکل سنتی مطرح می‌شود و همیشه سعی می‌شود از این طریق مسائل مذهبی تبلیغ شود. متاسفانه در این زمینه به انیمیشن، نقاشی و هنر‌های دیگر توجه چندانی نمی‌شود و کسی به اینکه چقدر هنر و ادبیات می‌تواند در تبلیغات دینی تاثیرگذار باشد، دقت ندارد.

از آنجا که تجربه‌ای در بحث انیمیشن و نقاشی داشتم و سعی کردم در این رمان توجه‌ها را به این جلب کنم که رسانه‌های دیگری غیر از رسانه‌های سنتی وجود دارد که قابلیت بالایی دارند و می‌توان از آن در تبلیغ دین استفاده کرد.

میزان-در این کتاب به تبلیغ هم پرداخته‌اید؟

در این کتاب بیشتر سعی کرد‌ام حالت داستانی و رمان بودن از دست نرود.

میزان-«کمیک استریپ‌های شهاب» درباره چیست؟

ضمن اینکه به سمتی رفتم که قصه طلبه‌ای را مطرح می‌کند که لکنت زبان دارد و به دلیل استرس نمی‌تواند سخنرانی کند. وی از سوی اساتیدش به توجه به دارایی‌ها و توانایی‌های دیگرش تشویق می‌شود. وی که به واسطه نقاشی‌های کمیک استریپ به موفقیت‌های بین‌المللی دست پیدا کرده، متوجه می‌شود که نیاز نیست که حتما برای تبلیغ دین منبر برود و می‌تواند از طریق هنرش مسائل معرفتی، ارزشی و اسلامی را تبلیغ کند.

با توجه به اینکه وضعیت زندگی این طلبه خیلی به هم ریخته است، خانواده از هم پاشیده‌ای دارد و علاقه‌مند به یک دختر است، سعی دارد وظیفه طلبگی‌اش را به درستی انجام دهد. وی در زمینه نقاشی‌های کمیک استریپ پیشرفت می‌کند و به موفقیت بسیار بالای بین‌المللی می‌رسد.

میزان-این کتاب برای چه گروه سنی نوشته شده؟

نوجوان. این کتاب برای نوجوان دبیرستانی و کسانی که به تازه وارد دوره جوانی شده‌اند، نوشته شده است.

میزان-آیا این کتاب را می‌توان رمانی برای طلبه‌ها دانست؟

این کتاب، مخاطب عام دارد و اینطور نیست که برای طلبه‌ها به معنای خاص باشد هرچند که اگر طلاب هم آن را مطالعه کنند پیامی برایشان خواهد داشت که به آن‌ها می‌فهماند صرفا نباید به منبر اکتفا کنیم. زبان کتاب مخصوص قشر خاصی نیست.

میزان-شرایط زندگی شخصیت اصلی داستان چطور تشریح شده؟

شخصیت اصلی رمان، شخصی به نام شهاب است که در اوج بلا‌ها و سختی‌ها کم نمی‌آورد و تا حدی به کار خود ادامه می‌دهد که به موفقیت می‌رسد.

کسی که مادر ندارد، پدرش آدمی پول دوست و بداخلاقی است و همسرش که مادر ناتنی شهاب می‌شود، خانه را ترک کرده و پدر مدام در حال اذیت پسر است. از سویی دیگر شهاب نمی‌تواند سخنرانی کند و همین مسائل فشار‌هایی به وی وارد می‌کند اگرچه این شخص سعی دارد با استقامت به راهش ادامه دهد.

میزان-این کتاب چه آورده‌ای برای مخاطبش دارد؟

ما همیشه به مسائل و کاستی‌ها توجه داریم در حالی که لازم است که به داشته‌هایمان توجه کنیم. داشته‌هایی که شاید هیچوقت قدرشان را نمی‌دانیم. درست است که مشکلات زیاد وجود دارد، اما از نظر من این‌ها نباید دلیلی برای ناامیدشدن شود.

میزان-این رمان داستان زندگی طلبه جوان را با چه زبانی مطرح می‌کند؟

زبان «کمیک استریپ‌های شهاب» اول شخص است. در این رمان شهاب متکلم است و خودش با بیان زندگی‌اش آن را به چالش می‌کشد.

میزان-عنوان کتاب چطور انتخاب شد؟

نقاشی‌های کمیک استریپ موضوعی است که شهاب سعی می‌کند با آن به موفقیت برسد بنابراین بهترین عنوان برای کتابم بود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *