صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بیش از ۶۰ درصد سفره‌های زیر زمینی آب مناطق از دست رفته است

۱۵ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۴:۰۱
کد خبر: ۵۰۲۷۲۶
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
عضو کمیسیون «کشاورزی، آب و منابع طبیعی» مجلس گفت: در حال حاضر بیش از ۶۰ درصد سفره‌های زیر زمینی آب مناطق از دست رفته است و دولت باید بر اساس برنامه ششم توسعه ۱۱ میلیارد متر مکعب بیلان منفی را جبران کند.
عباس پاپی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با اشاره به اینکه پیگیری مشکلات حوزه آب در کشور یک موضوع زیرساختی است، گفت: اگر برای توسعه کشور ۳ عامل مهم دخیل بدانیم، قطعا تامین آب یکی از آنهاست.

وی افزود: متاسفانه سیاست‌های پنج دهه گذشته در حوزه آب، سیاست‌های نادرستی بوده است.

این نماینده مجلس بیان داشت: ما نتوانستیم به دلیل نبود نقشه آمایش سرزمینی توان و ظرفیت اکولوژیک هر منطقه را از نظر تامین آب تعریف کنیم.

وی بیان داشت: در حال حاضر در بسیاری از مناطق به دلیل سیاست‌های غلط در فعالیت اقتصاد‌ی به مانند توسعه کشاورزی، بسیاری از سفره‌های زیر زمینی مناطق تقریبا از بین رفته است.

این نماینده مجلس تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۶۰ درصد سفره‌های زیر زمینی آب مناطق از دست رفته است و دولت باید بر اساس برنامه ششم توسعه ۱۱ میلیارد متر مکعب بیلان منفی را جبران کند. متاسفانه ما در آغاز سال سوم برنامه ششم هستیم و اما دولت هنوز اقدام اساسی در این رابطه انجام نداده است.

وی با بیان اینکه تقریبا ۵۰ درصد از چاه‌های احداث شده آب چاه‌های غیر مجاز است، گفت: در حال حاضر معلوم نیست که از چاه‌های مجاز آب هم به چه میزان برداشت می‌شود و در این رابطه وقتی با وزارت نیرو هم مذاکره می‌کنیم آن‌ها هم می‌گویند ما اطلاع دقیقی از این موضوع نداریم.

پاپی‌زاده اظهارداشت: طبق بودجه سال ۹۸ مجلس دولت را مکلف کرد که در سال جدید تمامی چاه‌های برداشت آب را مجهز به کنتور هوشمند کند. این کنتور هوشمند مشخص می‌کند که سهیمه برداشت آب به چه میزان است بنابراین از دولت انتظار داریم در سال ۹۸ این مصوبه را اجرایی کرده و نظارت خود را درباره برداشت آب کیفیت ببخشند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *