صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شکست سیاست فشار حداکثری آمریکا در قبال ایران؛ استراتژی ایران برای خنثی کردن تحریم‌ها مورد حمایت اروپا، چین و روسیه

۲۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۶:۰۰:۱۸
کد خبر: ۵۰۲۴۰۷
سیاست فشار حداکثری دولت آمریکا که تاکنون در مقابل ایران و کره شمالی به کار گرفته و با شکست مواجه شده، دستمایه یادداشت جیمز دورسی محقق سیاست بین الملل قرار گرفته است.
به گزارش گروه بین الملل ، «جیمز دورسی» محقق سیاست بین الملل و عضو ارشد گروه مطالعات بین الملل دانشگاه فنی «نانیانگ» سنگاپور در یادداشتی ضمن اشاره به شکست سیاست"فشار حداکثری" ترامپ در مورد ایران، به واکاوی این سیاست پرداخت.

دورسی با اشاره به این که سیاست فشار حداکثری ترامپ که تاکنون در مقابل ایران و نیز کره شمالی با شکست مواجه شده، این سوال را مطرح می‌کند که اهداف واقعی رئیس جمهور آمریکا از این رویکرد چیست و حال که با شکست مواجه شده چه گزینه‌هایی را پیش رو دارد؟
 

گزارش‌های تایید نشده در مورد از سرگیری فعالیت‌های هسته‌ای کره شمالی که پس از دور اول مذاکرات «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و «کیم جونگ اون» رئیس کره شمالی در سنگاپور به تعلیق درآمده بود، پس از شکست مذاکرات سران دو کشور در «هانوی» ویتنام در ماه گذشته، مدرکی دال بر شکست تاکتیک فشار حداکثری در قبال این کشور است که ژست حسن نیت بسیار جزئی آمریکا را از بین برد.
 

دورسی در ادامه به شکست همین سیاست در قبال ایران و در پی خروج یکجانبه آمریکا از توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ و اعمال دور جدیدی از تحریم‌ها علیه ایران اشاره کرده و می‌نویسد: همراهی بازیگران کلیدی جامعه بین المللی و مقاومت ایران بر مواضع خود در این مورد سبب شکست سیاست فشار حداکثری ترامپ شد.
 

اهداف ترامپ در مورد ایران برخلاف کره شمالی از شفافیت کمتر و سختی بیشتری برخوردار است. «جان بولتون» مشاور امنیت ملی رئیس جمهور و «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا چند بار خواستار آنچه تغییر رژیم خوانده، شده‎اند.
 
 
 
 

دورسی در بخش دیگری می‎گوید که استراتژی ایران برای خنثی کردن تحریم‌ها به روش‌های مختلف مورد حمایت اروپا، چین و روسیه قرار می‌گیرد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *