خورش قیمه؛ غذای شب عید اهالی خراسان
مردم شهرهای خراسان در شب عید سبزی پلو با ماهی و در روز اول سال نو خورش قیمه به همراه رشته پلو میل میکنند.
خراسانیها معتقدند که خوردن آش رشته و رشته پلو در روزهای عید نوروز باعث در دست داشتن رشته امور میشود.
عمده مواد مصرفی در خورش قیمه مشهدی گوشت خورشتی، لیمو عمانی، رب گوجه فرنگی و ادویه جاتی مانند هل سبز، پودر جوز هندی، زنجبیل و فلفل سیاه میباشد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *