سبزی پلو با ماهی؛ غذای شب عید اهالی مازندران
غذای مخصوص شب عید مردم شهرها و روستاهای استان مازندران، ماهی شکم پر به همراه سبزی پلوی مخصوص است.
در ادامه شما را با روش پخت این غذا آشنا میکنیم.
پس از تمیز کردن ماهی تیغ و استخوان وسط ماهی را خارج میشود.
سپس ماهی را با استفاده از پیاز حلقه شده، نمک، فلفل، زعفران دم کرده و زیره طعم دار میشود.
سپس سبزی پلوی آماده شده را به همراه ماهی که درون مخلوطی از آلو، پیاز و سبزیجات پخته شده است، میل میکنند.
بیشتر بخوانید:
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *