کوفته محلی غذای شب عید چهار محال و بختیاری
مردم استان چهارمحال و بختیاری، شب قبل از عید نوروز نوعی کوفته محلی را به عنوان غذای مخصوص شب عید تهیه می کنند.
' کوفته ریزه ' شهرکردی ها یکی از رایج ترین غذاهای شب عید در بین مردم است و مانند ماهی دودی یا قیمه ماهی فقط مختص شب عید است که البته کوفته شهرکردی با کوفته تبریزی از نظر نوع پخت و مصالح، تفاوت بسیاری دارد.
در شهرکرد کوفته ریزه با گوشت یا ماهی یا مرغ بریان شده و سبزی های محلی خوش طمع طبخ می شود که تنها غذای ترش و شور شب عید محسوب می شود.
در روز عید کوفته پزان اجرا می شود که به این صورت است که شب قبل از عید، گوشت را در هاون می کوبند. وقتی که له شد، برنج گرده را خیسانده و به همراه سبزی و نمک و ادویه به آن اضافه کرده و می کوبند.
سپس آن را از هاون خارج کرده و حسابی مالش می دهند تا معجون شود. سپس هنگامی که آب در قابلمه جوش آمد، کشمش و آلوچه را به کوفته اضافه کرده و کوفته را در آب جوش انداخته و می گذارند تا بپزد.
بیشتر بخوانید: