صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هر آنچه از سامانه‏‌های الکترونیک قوه قضاییه باید بدانید

۰۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰:۵۷
کد خبر: ۵۰۱۹۰۶
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
هوشمندسازی همه‌جانبه فرآیندهای قضایی، جزء محور‌های تحولی در دستگاه قضایی قرار دارد و در همین زمینه‌ سامانه‌هایی به منظور خدمت رسانی بهتر و سریع تر به مراجعه کنندگان راه اندازی شده است.

- هوشمندسازی همه‌جانبه فرآیندهای قضایی، جزء محور‌های تحولی در دستگاه قضایی قرار دارد. این امر از آن جهت در زمره اولویت‌های اصلی دستگاه قضایی در دوره تحول قرار گرفته که سبب تسهیل و تسریع در دسترسی مردم به عدالت می‌شود.

اجرا و پیاده‌سازی پروژه‌های فناورانه برای تسریع و تسهیل دسترسی مردم به عدالت، از جمله مفاد مورد تاکید در سند تحول قضایی است که اخیراً از سوی ریاست قوه قضاییه ابلاغ شده است؛ همچنین در سند مزبور، مفادی گنجانده شده است که اجرای آن‌ها مستلزم کاربرد برنامه‌های آنلاین و هوشمند است. قریب به ۵۰ درصد از تکالیف و راهکار‌های اجرایی که در سند تحول پیش‌بینی شده نیازمند ابزار‌های فناورانه است.

به همین منظور قوه قضاییه در دوره تحول به سمت هوشمندسازی پیش رفته و با ایجاد سامانه‌هایی نقش موثری در خدمت رسانی بهتر به مراجعه کنندگان داشته است که در ادامه به معرفی این سامانه‌ها می‌پردازیم.

معرفی سامانه ثبت نام الکترونیکی قضایی

سامانه ثبت نام الکترونیکی قضایی به منظور راحتی مردم و کاهش هزینه‌ها توسط قوه قضاییه راه اندازی شده است. تمامی امور مربوط به ابلاغیه‌های قضایی از طریق سامانه ابلاغ الکترونیکی (سامانه ثنا) صورت می‌گیرد. شما برای دیدن ابلاغیه هایتان باید ابتدا در این سامانه ثبت نام کنید.

در لینک زیر به معرفی سامانه ثنا می‌پردازیم.

معرفی سامانه اشخاص حقوقی قوه قضاییه

اگر می‌خواهید شرکت خود را ثبت کنید باید شناسه ملی داشته باشید. این شناسه یک کد ملی و برگه هویتی برای اشخاص حقوقی است.

در لینک زیر به نحوه گرفتن این شناسه و مزایای آن می‌پردازیم.

معرفی سامانه وکلا و کارشناسان قوه قضاییه

سامانه وکلا بر اساس بند (ش) تبصره ۶، وکلا، مشاوران و سردفتران در سامانه وکلا قرارداد‌های (اطلاعات) خود را با مشتریان (موکلین، امین، وصی و یا قیم) در سامانه قرار می‌دهند.

در لینک زیر به معرفی سامانه وکلا و کارشناسان قوه قضاییه می‌پردازیم.

معرفی سامانه ثبت اموال و دارایی‌های مسئولان

برای ثبت دارایی مسئولان سامانه‌ای مخصوص راه اندازی شده است که طبق آن مقامات مسئولین موظف هستند در ابتدای خدمت و مسئولیت تا ترک آن، یک لیست از دارایی و اموال خود و خانواده شان را در سامانه ثبت دارایی مسئولان ثبت کنند.

معرفی سامانه درخواست گواهی عدم سوءپیشنیه

شما می‌توانید گواهی عدم سوء پیشینه را به صورت الکترونیکی دریافت کنید. برای این کار باید وارد سامانه خدمات الکترونیکی قضایی شوید و از طریق قسمت درخواست گواهی سوء پیشینه اقدام کنید.

در لینک زیر به معرفی سامانه ثبت درخواست گواهی عدم پیشینه می‌پردازیم.

معرفی سامانه خدمات ویژه قضایی

ابلاغیه‌های قضایی مثل گذشته به صورت فیزیکی نیست و امروزه از طریق سایتی به نام ثنا به صورت الکترونیکی در اختیار شما قرار می‌گیرد.

برای مشاهده ابلاغیه هایتان باید وارد سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی شوید و با وارد کردن کد ملی و رمز شخصی می‌توانید وارد کارتابل خود شوید.

در لینک زیر به معرفی سامانه خدمات ویژه مقام قضایی می‌پردازیم.

معرفی سامانه احراز هویت قوه قضاییه

زیرساخت احراز هویت بر خط قوه قضاییه یک گام در راه هوشمندسازی قوه قضاییه است. با افتتاح این سامانه، تمامی مراحل خدمات قضایی بصورت آنلاین صورت می‌گیرد. برای بهره گیری از زیر ساخت احراز هویت باید ابتدا وارد سایت https://eadl.ir شوید و شماره ملی و اطلاعات د شناسنامه‌ای و کد ثنای خود را وارد کنید.

در لینک زیر به معرفی سامانه احراز هویت می‌پردازیم.

معرفی سامانه ابلاغ الکترونیک قوه قضاییه

سامانه ابلاغ الکترونیکی قوه قضاییه توسط مرکز آمار و فناوری قوه قضاییه راه اندازی شده است. شما برای پیگیری پرونده قضایی خود باید در سامانه ابلاغ الکترونیکی قوه قضاییه ثنا ثبت نام کنید.

در لینک زیر به معرفی سامانه ابلاغ الکترونیک قوه قضاییه می‌پردازیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *