صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رشته پلو غذای شب عید تهران +طرز تهیه

۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۲:۰۱
کد خبر: ۵۰۱۵۹۷
در بسیاری از شهر‌های ایران، غذای محبوب شب عید رشته پلو است. این غذا از اصیل‌ترین غذا‌های ایرانی در بین مردم تهران، اراک، کرمانشاه و آذربایجان محسوب می‌شود.

به گزارش گروه فضای مجازی ، شهر تهران به عوان پایتخت ایران و پرجمعیت‌ترین شهر باختر آسیا به‌شمار می‌رود. تهران نیز مانند بسیاری از شهر‌های کشورمان در شب عید یا روز‌های به خصوص سال غذا‌های مخصوص آن رو را می‌خورند.

در بسیاری از شهر‌های ایران، غذای محبوب شب عید رشته پلو است. این غذا از اصیل‌ترین غذا‌های ایرانی در بین مردم تهران، اراک، کرمانشاه و آذربایجان محسوب می‌شود.

عده‌ای معتقدند با خوردن رشته پلو در شب عید تا پایان سال رشته کار‌ها را می‌توانند در دست داشته باشند.

رشته، فرآورده‌ای خمیری است که از آرد گندم، آب و نمک تهیه می‌شود و ارزش و کالری آن همانند نان و غلات است و برای مبتلایان به دیابت و سیلیاک باید با نظر پزشک مصرف شود.

در ادامه مروری بر طرز تهیه‎ی این غذا داشته ایم.

برای پخت این غذا، ابتدا باید مرغ را بپزیم. مرغ پخته رو از قابلمه بیرون می‌آوریم و تکه تکه اش می‌کنیم و همراه با نصفی از کل مقدار کره و مقدار لازم زعفران دم کرده دوباره داخل قابلمه قرار می‌دهیم و تفت می‌دهیم تا آب مرغ را به خودش جذب کند. در نهایت پودر دارچین را هم به مرغ اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و وقتی هنوز مرغ کمی آب دارد، زیر گاز را خاموش می‌کنیم.

بعد از آن برنج خیس کرده را درون آب جوش می‌ریزیم و در پایان پخت رشته‌ای که در فر گذاشته‌ایم و برشته شده را بدان اضافه می‌کنیم و آبکش کرده، مرغ و کشمش و خرما را لابه لای برنج قرار داده و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا آماده شود.

این غذا به همراه کشمش و خرما، از بهترین غذا‌های شب عید به شمار می‌رود.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *