صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طول عمر مبتلایان به تومور مغزی بدخیم افزایش می‌یابد/ هشدار رباره «اپلیکیشن‌های رژیم درمانی» / آغاز به کار سامانه ملی «پیوند» بزودی

۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۹:۱۴
کد خبر: ۵۰۰۲۷۷
طول عمر مبتلایان به تومور مغزی بدخیم افزایش می‌یابد، هشدار رئیس درباره «اپلیکیشن‌های رژیم درمانی»، آغاز به کار سامانه ملی «پیوند» بزودی، ۱۰ هزار و ۵۰۰ ضایعه نخاعی بر اثر حوادث جاده‌ای در کشور وجود دارد، لزوم پوشش بیمه‌ای و تعرفه مناسب برای خدمات پرستاری در منزل و ... گزیده‌ای از اخبار درج شده در بسته سلامت امروز است.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ،با ابداع روش نوین درمانی، طول عمر و کیفیت زندگی مبتلایان به تومور مغزی بدخیم افزایش می‌یابد، هشدار رئیس انجمن تغذیه ایران درباره «اپلیکیشن‌های رژیم درمانی»، آغاز به کار سامانه ملی «پیوند» بزودی، ۱۰ هزار و ۵۰۰ ضایعه نخاعی بر اثر حوادث جاده‌ای در کشور وجود دارد، لزوم پوشش بیمه‌ای و تعرفه مناسب برای خدمات پرستاری در منزل و ... گزیده‌ای از اخبار درج شده در بسته سلامت امروز است که در ادامه می خوانید:

•  طول عمر مبتلایان به تومور مغزی بدخیم افزایش می‌یابد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از ارتقای طول عمر و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به تومور بدخیم مغزی با ابداع روشی نوین برای نخستین بار در جهان توسط متخصصان جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات این دانشگاه خبر داد. محمد آقاجانی در خصوص روش جدید درمان تومور‌های بدخیم مغزی، گفت: این روش نوین به عنوان یک روش تکمیلی در کنار روش‌های استاندارد درمان تومور‌های بدخیم مغزی، برای اولین بار در این دانشگاه ارائه می‌شود. به گزارش میزان، وی افزود: درمان برخی از تومور‌های بدخیم مغزی علیرغم جراحی، شیمی درمانی و پرتو درمانی، با مشکل مواجه می‌شود؛ به همین خاطر محققان این دانشگاه، علاوه بر روش‌های معمول درمانی، از روشی نوین نیز بهره بردند.


• هشدار  درباره «اپلیکیشن‌های رژیم درمانی»
رئیس انجمن تغذیه ایران با هشدار نسبت به عواقب سوء فعالیت غیرمجاز برخی اپلیکیشن‌های رژیم درمانی، گفت: مشکل اصلی این اپلیکیشن‌ها استفاده از نرم افزار به جای متخصصان علوم تغذیه برای برنامه نویسی و تجویز رژیم‌های درمانی است که می‌تواند برای سلامت افراد جامعه خطرآفرین باشد. به گزارش ایسنا، جلال الدین میرزای رزاز با اشاره به گستردگی روزافزون ابزار دیجیتال در زندگی امروزی، اظهار کرد: در همین راستا استفاده از ابزاری مانند اپلیکیشن‌های حوزه سلامت نه تنها دیگر کاری پیچیده نیست، بلکه این امکانات بخشی از نیاز‌های لازم و ضروری زندگی امروزی را تشکیل می‌دهد؛ به گونه‌ای که طی چند سال آینده زندگی بدون آن‌ها امکان پذیر نخواهد بود.

• آغاز به کار سامانه ملی «پیوند» بزودی
رئیس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماری‌های وزارت بهداشت از آغاز به کار سامانه پیوند اعضا برای ساماندهی حوزه ثبت پیوند اعضا در کشور خبر داد. مهدی شادنوش از ایجاد سامانه پیوند اعضا برای ساماندهی حوزه ثبت پیوند اعضا در کشور، خبر داد و گفت: فعلا در حال تعبیه سامانه‌ای هستیم که از هفته آینده آغاز به کار می‌کند و با آغاز به کار این سامانه کلیه موارد مرگ مغزی، در آن ثبت می‌شود. به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه با این سامانه می‌توانیم آمار کل موارد مرگ‌مغزی را در کل کشور داشته باشیم، افزود: علاوه بر دسترسی به تعداد افراد دچار مرگ مغزی، می‌توان به لحظه متوجه شد که چه مقدار از آن‌ها رضایت به اهدای عضو داده‌اند و چه مقدار برای اهدای عضو شرایط مناسبی داشته‌اند.


• ۱۰ هزار و ۵۰۰ ضایعه نخاعی بر اثر حوادث جاده‌ای در کشور وجود دارد
دبیرکل جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه در کشور ۲۵ هزار نفر دچار ضایعه نخاعی هستند، گفت: از این تعداد ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر به دلیل سوانح ترافیکی دچار ضایعات نخاعی شده‌اند. محمود رضا پیروی اظهار کرد: ضایعه نخاعی در هیچ جای دنیا درمان پذیر نیست و در رابطه با بیماران تروما و ضربه مغزی هم به این شکل است.

• لزوم پوشش بیمه‌ای و تعرفه مناسب برای خدمات پرستاری در منزل
رئیس سازمان نظام پرستاری با اشاره به فعالیت مراکز مشاوره پرستاری، در عین حال بر لزوم نظارت مناسب بر خدمات پرستاری در منزل و همچنین لحاظ تعرفه مناسب و پوشش بیمه‌ای برای این خدمات تاکید کرد. اصغر دالوندی ضمن تسلیت جان باختن جمعی از کادر پزشکی و پرستاری در حادثه سقوط بالگرد اورژانس، گفت: متاسفانه در سال‌های اخیر با این حوادث بویژه برای همکاران فوریت‌های پزشکی مواجه بودیم و در بیمارستان‌ها هم پرستاران‌مان در حوادث گوناگون دچار مشکل شدند.

• کمبود پزشک خانواده در مراکز بهداشتی روستایی آذربایجان غربی

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی از کمبود پزشک خانواده در مراکز بهداشتی درمانی روستایی استان خبرداد. رسول انتظار مهدی با بیان اینکه در حال حاضر به ویژه در مناطق محروم روستایی با کمبود نیروی انسانی مواجهیم افزود: در سطح مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری استان به ۴۲ نفر کارشناس تغذیه و در برنامه پزشک خانواده روستایی به ۱۰۷ نفر پزشک نیازمندیم.


• کمبود خون برای بیماران تالاسمی

مدیر عامل انجمن تالاسمی ایران از کمبود شدید خون برای بیماران تالاسمی خبر داد و از مردم برای اهدای خون و حل مشکل بیماران دعوت کرد. به گزارش فارس، یونس عرب با بیان اینکه ادامه حیات بیماران تالاسمی وابسته به خون و خون‌گیری است، اظهار کرد: تاکنون مردم نسبت به خون‌دهی کمک کرده‌اند و با اهدای خون، بیماران تالاسمی عمر طبیعی کرده‌اند. از مردم می‌خواهم اکنون نیز نسبت به خون‌دهی اقدام کنند.

• سالانه بیش از ۱۱۰۰ پیوند مغز استخوان در کشور انجام می‌شود
پدر پیوند مغز استخوان ایران گفت: باتوجه به جمعیت ایران، به انجام سالانه ۲۴۰۰ پیوند مغز استخوان در کشور نیاز داریم. اردشیر قوام زاده اظهار کرد: پیوند مغز استخوان در سال ۱۳۶۹ در بیمارستان شریعتی تهران آغاز شد و به تدریج گسترش یافت؛ به طوری که در حال حاضر، سالانه در کشور، بیش از ۱۱۰۰ پیوند مغز استخوان انجام می‌شود. به گزارش میزان، وی با بیان اینکه سالانه حدود ۴۵۰ پیوند مغز استخوان در بیمارستان شریعتی تهران انجام می‌شود، تصریح کرد: البته این تعداد پیوند برای کشوری با جمعیت ۸۰ میلیونی کم است و بر اساس جمعیت کشور، به سالانه انجام ۲۴۰۰ پیوند مغز استخوان نیاز داریم.

• میزان بروز سرطان در ایران طی دهه آینده دو برابر خواهد شد
مسئول پژوهشکده سرطان پستان، با اشاره به افزایش چاقی و مصرف دخانیات و قلیان، گفت: میزان بروز سرطان در ایران طی دهه آینده دو برابر شرایط کنونی خواهد شد. کیوان حمیدزاده افزود: بررسی‌های نشان داده است که در حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد سرطان‌ها قابل پیشگیری هستند و بخش قابل توجهی از این امر، نیازمند آموزش و فرهنگ سازی در جامعه است.

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *