صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

قراردادن دستگاه پوز در مطب‌ها ارتباط معناداری با جلوگیری از فرار مالیاتی ندارد/ آنچه در مورد فلج خواب باید بدانید/ متوسط سن فوت ناشی از تصادفات چقدر است؟

۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۹:۵۴
کد خبر: ۴۹۹۸۸۵
قراردادن دستگاه پوز در مطب‌ها ارتباط معناداری با جلوگیری از فرار مالیاتی ندارد، آنچه در مورد فلج خواب باید بدانید، متوسط سن فوت ناشی از تصادفات چقدر است؟ و ... گزیده‌ای از اخبار درج شده در بسته سلامت امروز است.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، قراردادن دستگاه پوز در مطب‌ها ارتباط معناداری با جلوگیری از فرار مالیاتی ندارد، آنچه در مورد فلج خواب باید بدانید، متوسط سن فوت ناشی از تصادفات چقدر است؟، آیین نامه گردشگری سلامت تا پایان سال تدوین می‌شود، ۷۰ درصد ناشنوایی‌ها نتیجه ازدواج فامیلی است، فعالیت تمام داروخانه‌های شبانه روزی در تعطیلات نوروز، واکسن چینی در کشور نداریم و ... گزیده‌ای از اخبار درج شده در بسته سلامت امروز است که در ادامه می‌خوانید.

 

• قراردادن دستگاه پوز در مطب‌ها ارتباط معناداری با جلوگیری از فرار مالیاتی ندارد
علی عابدی، سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس گفت: از نظر الزام پرداخت مالیاتی چه در مراکز دولتی و چه خصوصی گریزی نیست و کسی نمی‌تواند فرار مالیاتی داشته باشد. در مورد مطب هم شما یک مطب پیدا نمی‌کنید که سابقه پرداخت مالیاتی و تسویه‌حساب سال به سال نداشته باشد به هرحال سرممیز مالیاتی اعداد و ارقام را تأیید می‌کند. ممکن است کسی بگوید که این توافق زیر سوال است اگر چنین باشد هم شامل حال همه مطب‌ها نمی‌شود. همچنان که در اصناف مختلف و بازار در مورد مالیات پارچه‌فروش‌ها، تجار، چایی‌فروش‌ها و خواروبارفروش‌ها ممکن است، توافقاتی باشد که مورد قبول کل جامعه نباشد. البته با الکترونیکی کردن تمامی دریافت‌ها و پرداخت‌ها این مساله کم‌کم نظم پیدا می‌کند بنابراین به نظر من قراردادن دستگاه پوز در مطب‌ها ارتباط معناداری با جلوگیری از فرار مالیاتی ندارد و صرفاً می‌شود به عنوان یک اقدام اخلاقی و وظیفه حرفه‌ای به آن نگاه کرد.

 


• آنچه در مورد فلج خواب باید بدانید
فلوشیپ طب خواب دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به علائم ابتلا به فلج خواب گفت: این اختلال خواب در دهه دوم و سوم زندگی شایع‌تر است. به گزارش فارس، مجاهده سلمانی، فلوشیپ طب خواب دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارتباط با فلج خواب اظهارکرد: این اختلال زمانی اتفاق می‌افتد که در شروع به خواب رفتن و یا هنگام بیدار شدن از خواب، فرد بیدار است، ولی قادر به حرکت دادن بدن خود نیست.

 

• متوسط سن فوت ناشی از تصادفات چقدر است؟
رئیس گروه پیشگیری از حوادث دفتر بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه بیشترین جمعیتی که به دلیل حوادث ترافیکی آسیب می‌بیند، جمعیت جوان و در متوسط سن ۲۹ سالگی هستند، افزود: در نتیجه بیشترین بار مالی را هم مرگ ناشی از حوادث ترافیکی به جامعه تحمیل می‌کند. زیرا افراد در سن جوانی کشته می‌شوند. اگر انتظار داشته باشیم که یک فرد تا ۷۲ سالگی زندگی کند، یک شخصی که در ۳۰ سالگی از بین می‌رود، یعنی ۴۲ سال از زندگی‌اش را از دست داده است. باید توجه کرد که در این سنین افراد مولد جامعه هستند. علیرضا مغیثی تاکید کرد: در عین حال طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی در گذشته بیشترین کشته‌های حوادث ترافیکی در سن ۲۹ سال به بالا بوده‌اند، اما بر اساس آخرین گزارش سازمان بهداشت جهانی، در حال حاضر بیشترین کشته‌ها در گروه سنی ۱۵ سال به بالا قرار دارند و به عبارتی در این گروه سنی اولین عامل مرگ و میر حوادث ترافیکی محسوب می‌شوند. یعنی سن مرگ در حوادث ترافیکی کاهش یافته است و این موضوع جای تامل دارد.

• آیین نامه گردشگری سلامت تا پایان سال تدوین می‌شود
معاون اقتصادی و مسئول همکاری‌های بین المللی وزارت بهداشت گفت: آیین نامه صدور مجوز برای شرکت‌های تسهیل‌گر گردشگری سلامت در حال تدوین است و تا پایان سال نهایی می‌شود. به گزارش ایرنا، جلال نائلی درباره تدوین آیین نامه تسهیل گری گردشگری سلامت افزود: در این آیین نامه مشخص می‌شود که چه شرکت‌هایی در کشور صلاحیت دارند در زمینه گردشگری سلامت فعالیت کنند. برای این کار باید حداقل یک نفر را داشته باشند که درباره گردشگری سلامت آموزش دیده باشد. برای این افراد دوره‌های آموزشی طراحی شده که تاکنون ۱۶ دوره آن برگزار شده است. افراد در این دوره‌ها با گردشگری سلامت آشنا می‌شوند.

• ۷۰ درصد ناشنوایی‌ها نتیجه ازدواج فامیلی است
یک متخصص گوش، حلق و بینی گفت: ۷۰ درصد متولدین ناشنوا نتیجه ازدواج فامیلی و ژنتیکی هستند و در همین راستا به زوجین توصیه می‌شود آزمایش‌های ژنتیک ناشنوایی را انجام دهند. به گزارش ایرنا، عباس قره داغی افزود: همچنین لازم است از ازدواج‌های فامیلی در خانواده‌های مبتلا به ناشنوایی جلوگیری شود و بعد از تولد نوزاد، تست غربالگری شنوایی انجام گیرد و در صورت بروز عفونت گوش با پزشک مشورت شود.

• فعالیت تمام داروخانه‌های شبانه روزی در تعطیلات نوروز
سعید برومند، رئیس اداره امور داروخانه‌های سازمان غذا و دارو به فارس، گفت: با تدابیر صورت‌گرفته، مردم برای تهیه دارو در تعطیلات نوروزی مشکلی نخواهند داشت.

• واکسن چینی در کشور نداریم
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به اینکه برنامه ایمن سازی کشور اساس آن استفاده از واکسن تولید داخل برای همه کودکان است، گفت: واکسن چینی در کشور نداریم. محمد مهدی گویا مبنی بر «چرایی استفاده از واکسن‌های خارجی برای نوزادان و کودکان ایرانی»، اظهار داشت: برنامه ایمن سازی کشور اساس آن استفاده از واکسن تولید داخل برای همه کودکان است.

 

• کمبود ویتامین B. ۱۲ و بروز ضعف و خستگی
طبق اعلام موسسه ملی سلامت آمریکا، ویتامین B. ۱۲ به حفظ سلامت اعصاب و سلول‌های خونی کمک می‌کند و در تشکیل DNA هم نقش دارد. کمبود ویتامین B. ۱۲ در صورت عدم درمان می‌تواند منجر به مشکلات عصب شناختی و روانی جبران ناپذیری شود. انواع ماهی‌ها، گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم مرغ، لبنیات، غلات و حبوبات از منابع غنی این ویتامین هستند.

 

• محرک‌های شایع بروز آکنه پوستی را بشناسیم
آکنه زمانی ایجاد می‌شود که فولیکول‌های مو از طریق پوست مرده و روغن مسدود می‌شوند. سپس باکتری‌ها در محل رشد کرده و موجب تحریک پوست می‌شوند. جوش‌ها معمولاً در صورت ایجاد می‌شوند، اما بر روی پوست پشت بدن، سینه، گردن و دست‌ها هم بروز می‌کنند. محققان محرک‌های شایع بروز آکنه را موارد زیر عنوان می‌کنند:
- تغییرات هورمونی در طول دوره بلوغ، قبل از دوره عادت ماهانه، و در طول بارداری
- مصرف برخی دارو‌ها
- محصولات آرایشی، مخصوصاً محصولات مبتنی بر روغن، لوسیون‌های مخصوص حمام آفتاب و محصولات مو
- استرس و فشار روانی
- دستکاری جوش‌های موجود
- ساییدن بیش از اندازه پوست



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *