صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شعرا ، ادبیان وعارفان ما با آب ماجراها داشتند/جهان امروز جهان تصویر است

۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۱:۰۱
کد خبر: ۴۹۹۷۰۵
در آیین افتتاحیه چهارمین جشنواره ملی عکس آب از پنج عکاس برگزیده چهارمین جشنواره ملی عکس آب تقدیر شد.

به گزارش گروه فرهنگی میزان  نمایشگاه چهارمین جشنواره ملی عکس آب با حضور حجت الله ایوبی (رئیس کمیسیون ملی یونسکو)، غلامحسین شافعی (رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی ایران)، محمدحسین شریعتمداری (رئیس همایش و سرپرست مرکز ملی مطالعات راهبردی کشاورزی و آب)، بابک برزویه (دبیر جشنواره) و جمعی دیگر از مسئولان فرهنگی و هنری، امروز دوشنبه، سیزدهم اسفند ماه، در موزه هنر‌های معاصر فلسطین افتتاح شد.

حجت الله ایوبی در همایش روز ملی آب در ابتدا گفت که متخصصین رشته همه حرف‌های تخصصی را زدند و از من توقع حرف‌های تخصصی را نداشته باشید.

وی در ادامه به برگزاری چهارمین جشنواره ملی عکس آب همزمان با روز جهانی آب اشاره کرد و افزود: جهان امروز، جهان تصویر است. خوشبختانه، ما در تصویرسازی بسیار قوی و یکی از برترین‌های سینمای دنیا هستیم.

وی اینطور ادامه داد:عکاسان ایرانی در منطقه به قطع یقین بی نظیر و در جهان جزو عکاسان برتر هستند. این‌ها همه ظرفیت‌هایی هستند که وجود دارند و می‌توانند برای فرهنگسازی کمک کنند، زیرا ما در کنار علم آب، امروز، به اخلاق آب نیازمند هستیم.

ایوبی نقبی به فقه شیعه زد و گفت که در فقه شیعه، "آلوده کردن آب" حرام است و همچنین، در ادبیات ما، آب تقدیس شده است. باید بدانید که آب در فرهنگ ما چه قدر زیبا است و شعرا، ادبیان و عارفان ما، با آب ماجرا‌ها داشتند و زمزمه‌ها کردند.

در نهایت، به عنوان پایان بخش سخنانم، مولانا خواهم خواند. او به مواجهه توام با گذشت، بخشش و کرم مولانا پرداخت و به گفتگوی منظوم "آب" و "آلوده" اشاره کرد و با خوانش ابیات شعر مذکور، سخنان ایوبی پایان یافت.

حسن غفاری، یکی از اعضای هیئت داوران جشنواره ملی عکس آب پشت تریبون قرار گرفت و گفت که عکاسی یک هنر میان رشته‌ای و کاربردی است و پیوند میان علوم مختلف ایجاد می‌کند.

از سوی دیگر، جشنواره ملی عکس آب، برنامه‌ای سالانه راجع به آب است که این اعتماد را به عکاسان داشته است تا عکاسان، دیدگاه خودشان را نسبت به قضیه آب نشان دهند.

لازم به ذکر است که از هر ۶۰ عکس، یک عکس انتخاب شده است.پس از سخنان غفاری، طی مراسمی از برگزیدگان این جشنواره تجلیل شد.

برگزیدگان جشنواره از میان ۶۰ اثر راه یافته به نمایشگاه پایانی، و توسط افشین شاهرودی، جاسم غضبان پور و حسنی غفاری، هیئت داوران جشنواره انتخاب شدند که بدین شرح است:

محمد صفرپور از استان خراسان رضوی با اهدای جایزه ۳۰ میلیون ریالی و اهدای لوح تقدیر و تندیس جشنواره تقدیر شد.
حسین توحیدی فر از استان خراسان رضوی با اهدای جایزه ۳۰ میلیون ریالی، لوح تقدیر و تندیس جشنواره تقدیر شد.
حمید جمشیدیان از اصفهان از استان اصفهان با اهدای جایزه ۳۰ میلیون ریالی، لوح تقدیر و تندیس جشنواره تقدیر شد.
مینا یزدانی مراد از استان یزد با اهدای جایزه ۳۰ میلیون ریالی، لوح تقدیر و تندیس جشنواره تقدیر شد.
اسعد قربانی از استان کردستان با اهدای جایزه ۳۰ میلیون ریالی، لوح تقدیر و تندیس جشنواره تقدیر شد.

علاقه‌مندان برای بازدید از آثار این نمایشگاه می‌توانند تا ۲۰ اسفند ماه از ساعت ۱۰ تا ۱۷ به موزه هنر‌های فلسطین واقع در خیابان ولیعصر (عج)، خیابان بزرگمهر، نبش خیابان برادران شهید مظفر مراجعه نمایند.

گفتنی است؛ این جشنواره به منظور بزرگداشت روز ملی آب و با توجه به بحران جدی کم آبی در کشور، و با دبیری بابک برزویه برگزار می‌شود و امید می‌رود تا در این مسیر با مشارکت هنرمندان و اصحاب رسانه؛ فرهنگ درست مصرف آب در جامعه گسترش پیدا کند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *