رعایت برخی نکات در خرید آجیل الزامیست!
فاطمه مهرانی افزود: آجیلها نباید در معرض رطوبت قرار گیرند، رطوبت میتواند به ایجاد سم افلاتوکسین کمک کند.
آفلاتوکسین مادهای بسیار سمی و مقاوم است که باعث بروز مسمومیت حاد و مزمن در انسان و حیوانات میشود. این سم ممکن است در غلات، دانههای روغنی، ادویه جات، ذرت، بادام زمینی، پسته، فلفل قرمز، فلفل سیاه و میوههای خشک وجود داشته باشد و در طیف گسترده تری از خوراکیها مشاهده شود.
مصرف مقدار ناچیز این سم به مدت طولانی موجب بروز انواع سرطان و اختلال متابولیکی ریز مغذیها میشود.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: این مواد خوراکی همچنین نباید رنگ غیرطبیعی داشته باشند. متاسفانه برخی افراد سودجو به هنگام برشته کردن برخی مغزها از رنگهای غیرمجاز صنعتی و یا شیمیایی که سرطان زا هستند استفاده میکنند.
منبع: ایرنا
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.