صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نظارت بر رستوران‌ها و اماکن اقامتی از ۲۰ اسفند تشدید می‌شود/ سازمان‌های مردم نهاد سلامت زیر نظر وزیر بهداشت قرار می‌گیرند/ اسامی فرآورده‌های غیرمجازی که مجوز ندارند

۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۷:۴۷
کد خبر: ۴۹۹۵۹۲
نظارت بر رستوران‌ها و اماکن اقامتی از ۲۰ اسفند تشدید می‌شود، سازمان‌های مردم نهاد سلامت زیر نظر وزیر بهداشت قرار می‌گیرند، اسامی فرآورده‌های غیرمجازی که مجوز ندارند، بازنگری برنامه‌های آموزشی برخی رشته‌های علوم پزشکی و ... گزیده‌ای از اخبار درج شده در بسته سلامت امروز است.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، نظارت بر رستوران‌ها و اماکن اقامتی از ۲۰ اسفند تشدید می‌شود، سازمان‌های مردم نهاد سلامت زیر نظر وزیر بهداشت قرار می‌گیرند، اسامی فرآورده‌های غیرمجازی که مجوز ندارند، بازنگری برنامه‌های آموزشی برخی رشته‌های علوم پزشکی و ... گزیده‌ای از اخبار درج شده در بسته سلامت امروز است که در ادامه می‌خوانید:

 

• نظارت بر رستوران‌ها و اماکن اقامتی از ۲۰ اسفند تشدید می‌شود
حمید انصاری، مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت از آغاز برنامه عملیاتی طرح سلامت نوروزی از بیستم اسفند خبر داد و گفت: رستوران‌های بین راهی، اماکن اقامتی، تفرجگاه‌ها و پایانه‌های مسافربری تحت نظارت بیشتر بهداشتی قرار خواهد گرفت.


• سازمان‌های مردم نهاد سلامت زیر نظر وزیر بهداشت قرار می‌گیرند
سعید نمکی، وزیر بهداشت گفت: جلسه‌ای با حضور سازمان‌های مردم نهاد و بنیاد‌های فعال در حوزه سلامت برای بررسی مشکلات آن‌ها به زودی برگزار می‌شود؛ قصد داریم همه این سازمان‌ها به صورت مستقیم زیر نظر وزیر قرار گیرد تا متولی واحدی داشته باشند.

• اسامی فرآورده‌های غیرمجازی که مجوز ندارند
سازمان غذا و دارو فهرست محصولات غیرمجازی که در شبکه ماهواره‌ای تبلیغ می‌شود را اعلام کرد. مهناز خانوی با اشاره به فهرست فرآورده‌های غیرمجازی که در شبکه‌های ماهواره‌ای تبلیغ می‌شوند، گفت: ۱۷ قلم فراورده‌هایی که در ماهواره تبلیغ می‌شود، هیچگونه مجوزی اعم از تولید، واردات، توزیع، عرضه و تبلیغات را از این اداره کل ندارند. به گزارش ایلنا، او افزود: به منظور حفظ سلامت مصرف‌کنندگان فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل، توصیه می‌شود از استفاده از این محصولات خودداری شود. لازم به ذکر است تبلیغات پیامکی برای عموم و ماهواره‌ای فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل‌های تغذیه ای، بر طبق ضوابط جاری ممنوع است. فهرست این فراورده‌ها به شرح زیر است:مکمل لاغری Super fat metabolism، قرص Eisenia حجم دهنده اندام جنسی، قرص Senator ترک اعتیاد، قرص Good love برای تقویت جنسی، قرص Gluta pure جهت افزایش قد، مکمل لاغری Adios، قرص Easy slim برای لاغری، قرص Stop smoking برای ترک سیگار، قرص Gumbo برای چاقی، قرص Lipo six black چربی سوزی و عضله سازی، قرص Super fat face برای چاقی صورت، قرص Garcinia cambogia جهت لاغری، کپسول Selen plus درمان ناباروری، پکیج قرص‌های بنیاد حیات پاک جهت ترک اعتیاد، کرم Anti psoriasis درمان بیماری‌های پوستی، قرص Hair plus جهت تقویت مو، قرص درمان کبد چرب Bodyguard.


بازنگری برنامه‌های آموزشی برخی رشته‌های علوم پزشکی
سید حسن امامی رضوی، دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، اظهار داشت: یکی از رشته‌هایی که بازنگری شد، آموزش سلامت از راه دور بود که با توجه به اصلاحات و امکانات جدیدی که از طریق آموزش و تله مدیسین تعیین، تضمین و تهیه شده، ایجاد این رشته به تصویب رسید البته ضرورت ایجاد این رشته قبلا مورد بحث و بررسی مفصل قرار گرفته بود. برنامه آموزشی این رشته تهیه و تصویب شده و امیدواریم که از سال آینده این رشته در دانشگاه‌های علوم پزشکی راه اندازی شود.


• لزوم توسعه طب ایرانی به دور از افراط و تفریط
مشاور وزیر و سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، بر ادغام خدمات طب سنتی ایرانی در نظام سلامت بر اساس استراتژی سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد. به گزارش ایسنا، محمود خدادوست با تاکید بر ضرورت نیاز به تعریف درست و کاربردی طب ایرانی در نظام سلامت و توسعه این مکتب غنی طبی به دور از افراط و تفریط، افزود: لازمه توسعه طب ایرانی در جامعه، تعریف آن در نظام سلامت است که برای رسیدن به این مقصود، پذیرش قابلیت‌های این مکتب غنی طبی توسط جامعه پزشکی نیاز است، اما نباید فراموش کنیم که افراطی‌گرایی‌ها و بزرگنمایی‌هایی که از اثربخشی طب ایرانی در خارج از سیستم سلامت انجام می‌شود، بسیار خطرناک است.

• ۱۰۰۰ کودک در نوبت کاشت حلزون شنوایی
حسینعلی شهریاری، دبیرکل مجمع خیرین سلامت با بیان اینکه در حال حاضر حدود هزار نفر در نوبت کاشت حلزون شنوایی هستند، به سن طلایی کاشت حلزون اشاره کرد و گفت: از هیات امنای ارزی درخواست می‌کنیم، در تامین حلزون و رفع دغدغه خانواد‌هایی که فرزندان آن‌ها به این خدمت نیاز دارند، کمک کنند.

 

• ازدواج فامیلی یکی از مهم‌ترین علل کم شنوایی در ایران
عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، گفت: یکی از مهم‌ترین علل کم شنوایی در ایران، ازدواج‌های فامیلی است. به گزارش مهر، گیتی موللی توضیح داد: یکی از مهم‌ترین علل کم شنوایی در کشور ما، ازدواج‌های فامیلی و حتی میان فرزندان افرادی که بظاهر از بستگان نزدیک نیستند، بروز می‌کند، بطوری که ۶۰ الی ۷۰ درصد کم شنوایی‌ها را تشکیل می‌دهد و این درحالی است که ۹۵ درصد والدین این افراد، شنوا بوده و فقط ژن معیوب را حمل می‌کنند.

  •  ۵۵۰۰ دستگاه امبولانس اورژانس درخدمت مردم

رئیس اورژانس کشور گفت: در سازمان اورژانس داشتن مهارت افرادی که درحال خدمت رسانی به مردم هستند قابل اهمیت است. از طرفی همکاری با پلیس برای ایمنی صحنه‌های تصادف و پیشگیری و آموزش اقشار مختلف جامعه از فعالیت‌های دیگر اورژانس است. به گزارش میزان، پیر حسین کلیوند افزود: برای انجام خدمات بهتر توسعه خیلی خوب در اورژانس تجهیز ناوگان را داشته ایم. به طوری که در سال ۹۵ تقریبا ۲۴۰۰ دستگاه آمبولانس داشتیم که الان ۵۵۰۰ دستگاه است. در حال حضار ۳۳۰ دستگاه موتور آمبولانس و ۴۰ فروند بالگرد داریم.

• بدبختی نظام سلامت با «پول» شروع شد
دبیر کل خانه پرستار، با عنوان این مطلب که بدبختی نظام سلامت از وقتی شروع شد که پای پول به نظام سلامت باز شد، گفت: نظام پرداخت‌ها در وزارت بهداشت ناکارآمد است. محمد شریفی مقدم اظهارداشت: مطالبات پرستاری اعم از کارانه و اضافه کار بیش از یکسال است که معوق شده، پرستاران طرحی تمدید نمی‌شوند، استخدام پرستاران منتفی شده، نیاز شدید به کادر پرستاری در بیمارستان‌ها و… نشان از ناکارآمدی نظام پرداخت در وزارت بهداشت دارد که بخش عمده منابع در این وزارتخانه صرف تعرفه‌های پزشکی می‌شود.

• تکذیب ادعای واردات محصولات آرایشی با ارز دولتی
رئیس انجمن واردکنندگان کالا‌های آرایشی و بهداشتی ایران، ادعای واردات محصولات آرایشی با ارز ۴۲۰۰ تومانی را کذب دانست. حمید مقیمی افزود: انجمن واردکنندگان کالا‌های آرایشی و بهداشتی ایران، به عنوان تنها صنف وارد کننده محصولات آرایشی به کشور، آماده همکاری با هر سازمان و دستگاهی پیرامون بررسی صحت و سقم ادعای واردات محصولات آرایشی با ارز ۴۲۰۰ تومانی است.

• هرسال ۲۵ هزار نفر درحوادث دچار ضایعه نخاعی می‌شوند
محمود رضا پیروی، دبیرکل جمعیت هلال احمر با بیان اینکه حوادث و سوانح مختلف سالانه ۲۵ هزار نفر مصدوم ضایعه نخاعی در کشور برجای می‌گذارد، گفت: هلال احمر برای کمک به این مصدومین برنامه ویژه‌ای را در دستور کار دارد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *