صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کاهش ۱۳ درصدی بودجه در حوزه فرهنگی و اجتماعی

۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۴:۱۴
کد خبر: ۴۹۹۳۴۳
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: با بیان این که امسال شاهد کاهش ۱۳ درصدی بودجه در حوزه فرهنگ و اجتماعی هستیم، گفت: در برخی از حوزه‌ها شاهد افزایش ۲۳ درصدی هستیم که این افزایش غیر از افزایش حقوق و دستمزد است.

به گزارش گروه جامعه ، محمد جواد حق شناس در یکصدو بیست و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی جزئیات لایحه بودجه سال آینده شهرداری تهران با بیان اینکه لایحه پیشنهادی شهرداری برای بودجه با انتظارات شورای اسلامی شهر تهران فاصله بسیاری دارد، اظهار کرد: امسال تنظیم لایحه بودجه به صورت انقباضی است و شورای اسلامی شهر تهران توانست برنامه پنج ساله سوم را تنظیم کند و عملا آغاز سال اول برنامه سوم از سال آینده رقم می‌خورد.

وی با بیان اینکه بودجه‌ها یک برش دارند و یک پنجم وضعیت یک برنامه است، تصریح کرد: متاسفانه باید حق دهیم که دوستان به خاطر کمبود وقت انتظاراتی که شورای اسلامی شهر تهران داشته است را برآورده نکرده‌اند. رویکرد شورای اسلامی شهر تهران در برنامه پنج ساله باید در سال اول دیده شود باید یک فرصت به شهرداری دهیم تا بتواند انتظارات شورای اسلامی شهر تهران را که بیش از دو ماه روی آن وقت گذاشته‌ایم را عملیاتی کند.
رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران اضافه کرد: یکی از رویکرد‌های شورای پنجم توجه به افزایش سهم درآمد‌های پایدار در روند بودجه‌ریزی بوده است. دقیقا بر خلاف این موضوع در بودجه‌ریزی حرکت شده است و درآمد‌های غیر پایدار افزایش چشمگیری داشته است.

وی با اشاره به مشکلات تحریم و تورم در جامعه، عنوان کرد‌: آثار اصلی اقتصاد به ویژه در اقتصاد مسکن تاثیرات بسیاری داشته است. اگر رویکردمان به اقتصاد، مسکن و شهرسازی باشد در حوزه درآمد‌های احتمالی با یک شوک جدی روبرو هستیم.

به گفته حق شناس عدم توجه به درآمدزایی پایدار و همچنین ظرفیت‌های شهرداری ما را در بودجه‌ریزی دچار مشکل خواهد کرد. به عنوان مثال در حوزه فرهنگی ۳۵ فرهنگسرا، ۷۰ خانه فرهنگ، ۳۵۰ سرای محله داریم که امکانات متفاوتی در آن‌ها وجود دارد، اما در لایحه به این بخش بی‌توجهی شده است.

وی با بیان این که امسال شاهد کاهش ۱۳ درصدی بودجه در حوزه فرهنگ و اجتماعی هستیم، گفت: در برخی از حوزه‌ها شاهد افزایش ۲۳ درصدی هستیم که این افزایش غیر از افزایش حقوق و دستمزد است. عدم تحقق درآمد‌ها در فضای عملکرد ۱۱ ماهه بر اساس گزارشات به دست آمده ۷۴ درصد است؛ یعنی از ۱۷ هزار میلیارد تومان بودجه سال جاری، ۱۲هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان محقق شده است. در یک ماه آخر چقدر درآمد محقق می‌شود؟ بهتر است شهرداری برای درآمد‌های به دست آورده برنامه‌ریزی کند تا باز پرداخت‌های بدهی‌ها را انجام دهد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *