صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تغییر «نظام انتخاباتی ایران»/ نمایندگی بیش از ۱۲ سال؛ ممنوع

۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۷:۰۰:۰۱
کد خبر: ۴۹۹۲۶۳
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
عضو کمیسیون «امور داخلی کشور و شورا‌ها» در مجلس گفت: مجلس در یکی از مصوبات مهم طرح «اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس» تاکید کرد نمایندگان نمی‌توانند بیش از سه دوره در مجلس حضور داشته باشند و باید یک فاصله بین حضورشان در مجلس ایجاد شود.

ابوالفضل ابوترابی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با اشاره به مهمترین مصوبات طرح «اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس»، گفت: مصوبات امروز مجلس درباره طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس نشان از تغییرات عمده در قانون انتخابات داشت.

وی با بیان اینکه استانی شدن انتخابات یکی از محوری‌ترین مصوبات امروز مجلس بود، تصریح کرد: استانی شدن انتخابات به معنای تناسبی کردن آن است؛ بدین صورت که احزاب در جریان انتخابات لیست انتخاباتی داده و مردم می‌توانند در کل استان به لیست مورد نظرشان رأی دهند؛ ضمن اینکه به طور حتم باید در این لیست انتخاباتی یک نفر از شهرستان مورد نظر مردم در این لیست حاضر باشد تا به نامزد مورد نظرشان رأی دهند.

این نماینده مجلس افزود: به عنوان مثال اگر استان اصفهان ۲۰ نماینده دارد و این ۲۰ نماینده در ۲۰ شهرستان استان تقسیم شده‌اند، همه شهرستان‌ها باید در این لیست نامزد داشته باشند البته مردم می‌توانند به لیست‌ها هم به طور یکجا رأی دهند.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها بیان داشت: این مقوله نمی‌تواند دلیلی بر این شود که افراد به صورت انفرادی در انتخابات شرکت نکنند؛ البته این افراد باید در کل استان برای خود تبلیغات داشته باشند که این خود می‌تواند هزینه بر باشد.

این نماینده مجلس اظهار کرد: همچنین مجلس در یکی دیگر از مصوبات مهم این طرح تاکید کرد نمایندگان نمی‌توانند بیش از سه دوره در مجلس حضور داشته باشند و باید یک فاصله بین حضورشان در مجلس ایجاد شود.

وی بیان داشت: همچنین نمایندگان پیرو این طرح مصوباتی در زمینه نظارت، اجرا و بازرسی و همچنین رسیدگی به تخلفات انتخاباتی را مدنظر قرار دادند.

به گزارش میزان، مصوبات مجلس شورای اسلامی باید به تائید شورای نگهبان برسد تا به عنوان قانون، لازم الاجرا باشد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *