صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تولید ۵۰ درصد دارو‌های وارداتی درسال آینده/ سالانه هزار عمل کاشت حلزون شنوایی در کشور انجام می‌شود/ جدی‌ترین مشکل نظام سلامت «بحران بی اعتمادی» است

۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۲:۴۴
کد خبر: ۴۹۹۲۲۹
تولید ۵۰ درصد دارو‌های وارداتی درسال آینده، سالانه هزار عمل کاشت حلزون شنوایی در کشور انجام می‌شود، جدی‌ترین مشکل نظام سلامت «بحران بی اعتمادی» است، ۱۰ درصد افراد جامعه گرفتار بی‌خوابی مزمن و ... گزیده‌ای از اخبار درج شده در بسته سلامت امروز است

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، تولید ۵۰ درصد دارو‌های وارداتی درسال آینده، سالانه هزار عمل کاشت حلزون شنوایی در کشور انجام می‌شود، جدی‌ترین مشکل نظام سلامت «بحران بی اعتمادی» است، ۱۰ درصد افراد جامعه گرفتار بی‌خوابی مزمن و ... گزیده‌ای از اخبار درج شده در بسته سلامت امروز است که در ادامه می‌خوانید:

• تولید ۵۰ درصد دارو‌های وارداتی در سال آینده
سعید نمکی، وزیر بهداشت گفت: همه صنعت گران داخلی ما بسیج شده‌اند تا در سال آینده حداقل ۵۰ درصد از تولیدات وارداتی را تولید کنند.

 

• سالانه هزار عمل کاشت حلزون شنوایی در کشور انجام می‌شود
حسین نحوی نژاد، معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور به ایرنا گفت: سالانه حدود هزارنفر عمل کاشت حلزون شنوایی انجام می‌دهند که برای تمام آنان، کمک هزینه پرداخت می‌شود.

• جدی‌ترین مشکل نظام سلامت «بحران بی اعتمادی» است
وزیر اسبق بهداشت گفت: شهریور ۹۳ حدود ۴ ماه از اجرای طرح تحول سلامت گذشته بود رهبر معظم انقلاب طی سخنانی فرمودند: طرح خوبی شروع شده است، اما من نگرانم که این طرح به ضد خودش تبدیل شود، اگر به این هشدار به‌هنگام توجه می‌شد شیرینی آن به کام مردم می‌نشست. به گزارش فارس، کامران باقری لنکرانی افزود: تعدد تصمیمات و تصمیم‌هایی که با هدف خیر و با نتایج غیرمطلوب انجام شد باعث شده این بی‌اعتمادی روز به روز بیشتر شود و هرکسی که بخواهد سکان این وزارت خانه بر به دست بگیرد باید در ابتدا اعتمادسازی ایجاد کند، مردم هنوز به نظام سلامت اعتماد دارند و این موضوع سرمایه بزرگی برای این حوزه است هرچند به اعتماد مردم نیز لطمه وارد شده است، وقتی مسئولان دولتی اعلام می‌کنند که همه مردم کشور بیمه شده‌اند و فردی با دفترچه بیمه سلامت ایرانیان به داروخانه و بیمارستان مراجعه می‌کند و به او اعلام می‌شود که ظرفیت پذیرش بیمه به پایان رسیده و دفترچه اعتباری ندارد بی‌اعتمادی ایجاد می‌شود.

 

۱۰ درصد افراد جامعه گرفتار بی‌خوابی مزمن
فلوشیپ طب خواب دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه ۱۰ درصد افراد جامعه گرفتار بی‌خوابی مزمن هستند، گفت: درمان‌های شناختی ـ. رفتاری از اثربخش‌ترین درمان‌های بی‌خوابی محسوب می‌شود. رامین نیافر در ارتباط با موضوع بی‌خوابی اظهارداشت: این مشکل از رایج‌ترین شکایت‌های مشاهده شده در پزشکی است و برآورد شده که حدود یک سوم افراد دارای نشانه‌های بی‌خوابی حاد و نزدیک به ۱۰ درصد نیز دچار بی‌خوابی مزمن هستند با توجه به نقش حیاتی خواب در تنظیم فرآیند‌های بدن، قابل پیش‌بینی است که اختلال در خوابیدن باعث بروز عوارض مربوطه در زندگی فرد شود.

• مسافران با اپلیکیشن بر سفر‌های نوروزی نظارت کنند
معاون گردشگری کشور و رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر به تشریح نصب و استفاده از اپلیکیشن (نرم افزار کاربردی) «سامانه نظارت بر خدمات سفر» پرداخت. به گزارش تسنیم، ولی تیموری با اشاره به اینکه اپلیکیشن «سامانه نظارت بر خدمات سفر» با هدف تکریم گردشگران و رعایت حقوق شهروندی ضمن برقراری ارتباط همزمان گیرندگان خدمات حوزه گردشگری با اعضای ستاد هماهنگی خدمات سفر راه‌اندازی شده است، اظهار داشت: به این وسیله گزارش‌ها (شکایات) و پیشنهادات خود را در زمینه‌های متنوع به ثبت برسانند.

آمار ثابت اهدای خون بانوان
مدیرکل انتقال خون استان تهران، از سهم ثابت بانوان در اهدای خون خبر داد و گفت: هنوز ۴ درصد اهدای خون در استان تهران متعلق به بانوان است. سید مرتضی طباطبایی با اشاره به آمار ۱۱ ماهه اهدای خون در استان تهران، افزود: در این مدت ۲۹۲ هزار نفر موفق به اهدای خون شده‌اند. وی با اعلام اینکه ۱۹ درصد اهدا کنندگان خون بار اولی بوده‌اند، گفت: ۸۱ درصد نیز اهدا کنندگان مستمر بوده‌اند.

• قیمت دارو‌های زیان ده سال آینده افزایش می‌یابد
رئیس سازمان غذا و دارو درباره افزایش قیمت دارو‌ها در سال آینده گفت: تمام دارو‌ها بررسی می‌شوند و بر اساس نتایج بررسی ها، قیمت دارو‌هایی که تولید آن‌ها زیان ده است، افزایش خواهد یافت. به گزارش ایرنا، مهدی پیرصالحی با اشاره به فعالیت مجدد کمیسیون قیمت گذاری دارو در سازمان غذا و دارو افزود: افزایش قیمت را به صورت عمومی اعلام نمی‌کنیم که به طور مثال بگوییم سال آینده ۱۰ تا ۳۰ درصد افزایش قیمت دارو خواهیم داشت بلکه همه دارو‌ها بررسی می‌شوند و بر آن اساس دارو‌ها قیمت گذاری می‌شوند.

• مسائل اقتصادی در پرخاشگری افراد چقدر موثر است؟
یک روانشناس معتقد است: اینکه گفته شود پول آرامش می‌آورد درست نیست، اما آسایش را می‌تواند به همراه داشته باشد. به گزارش ایسنا، شهرام اسلامی با اشاره به اینکه نارضایتی جامعه را درگیر خشونت کرده است، اظهار کرد: گاهی اوقات نارضایتی‌ها خود را با پرخاشگری نشان می‌دهد که باید برطرف شود، اما همه منتظر شخص دیگری برای رفع این مشکل هستند، درحالی که خود شخص باید این تغییر را در زندگی به وجود آورد.

  •   ۱۷فرآورده تبلیغی ماهواره‌ای غیرمجاز اعلام شد

سخنگوی سازمان غذا و دارو اسامی ۱۷ فرآورده غیرمجاز که به صورت گسترده در شبکه‌های ماهواره‌ای تبلیغ می‌شوند را اعلام کرد. کیانوش جهانپور افزود: فرآورده‌هایی که تحت عنوان "مکمل لاغری super fat metabolism"، "قرص ترک اعتیاد senator"، "قرص افزایش قد Gluta pure"، "قرص لاغری Easy slim"، "قرص چاقی Gumbo"، "قرص چاقی صورت Super fat face"، "کپسول درمان ناباروری Selen plus"، "کرم درمان بیماری‌های پوستی Anti psoriasis"، "قرص درمان کبد چرب Bodyguard"، "قرص جنسی Eisenia"، "قرص تقویت جنسی Good love"، "مکمل لاغری Adios"، "قرص ترک سیگار Stop smoking"، "قرص چربی سوزی و عضله‌سازی Lipo six black"، "قرص لاغری Garcinia cambogia"، "پکیج قرص‌های بنیاد حیات پاک جهت ترک اعتیاد" و "قرص تقویت مو Hair plus" هیچ‌گونه مجوزی اعم از تولید، واردات، توزیع، عرضه و تبلیغات را از اداره کل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو ندارند.

• نوجوانان رها شده‌ترین قشر جامعه
سامان توکلی، روان‌پزشک و رئیس انجمن علمی روان درمانی ایران، در این باره با تاکید بر اینکه نوجوانی یکی از مهمترین دوره‌های زندگی هر فردی است، به برنا گفت: در دوره کودکی و بزرگسالی، نقش افراد تقریبا تعریف شده و انتظاری که در خانواده و جامعه از کودک و بزرگسال دارد مشخص و روشن است، اما دوره نوجوانی که دوره‌گذار بین دو مرحله از زندگی است و فردی که این دوره را می‌گذراند نه کودک است و نه بزرگسال، دورانی است که می‌تواند با سردرگمی‌هایی در هویت و تعریف نقش‌ها، و بحران‌های مختلف همراه باشد و متاسفانه نوجوانان رهاترین قشر جامعه هستند.

• پوشش ۱۲۰ هزار نفری اتباع خارجی در بیمه سلامت
مدیرکل ‏بیمه‌گری و درآمد سازمان بیمه سلامت ایران گفت: سازمان بیمه سلامت حدود ۱۲۰ هزار نفر از اتباع خارجی را از طریق قرارداد با کمیساریای عالی پناهندگان تحت پوشش قرار داده که از این ١٢٠ هزار نفر اتباع، حدود ۱۰۰ هزار نفر از کمیساریا و مابقی از سایر اقشار هستند. از این تعداد هزار نفر نیز بیمار خاص هستند. به گزارش میزان، داوود حاجی قاسمعلی افزود: سازمان بیمه سلامت حدود ۴۰ میلیون بیمه شده را در ۵ صندوق بیمه‌ای تحت پوشش قرار داده است که حدود ۸۵ درصد از بیمه‌شدگان سازمان هیچ حق بیمه‌ای پرداخت نکرده و به صورت رایگان تحت پوشش این سازمان قرار دارند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *