صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تمام قابلیت‌های سهند/ ناوشکن ۲ هزار تُنی ایران را بشناسید

۰۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۰:۵۷
کد خبر: ۴۹۹۲۲۱
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
سازه بسیار قوی و همچنین عرشه پروازی بزرگ سهند، این ناوشکن را قادر کرده که ۱۵۰ روز به همراه شناور پشتیبان در اقیانوس‌های دوردست و پرتلاطم دریانوردی کند.
گروه سیاسی ؛ حوزه دفاعی جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۹۷ یکی از سریع‌ترین روند‌های رشد در میان تمامی حوزه‌ها را تجربه کرد. رونمایی، راه‌اندازی خط تولید انبوه و بکارگیری موشک‌های زمین به زمین «فاتح مبین» و «دزفول» و موشک هوا به هوای «فکور»، جنگنده «کوثر»، ناوشکن «سهند»، زیردریایی‌های «غدیر» و «فاتح»، خودرو زرهی «طوفان» و سایر دستاورد‌ها در حوزه‌های هوایی، زمینی، دریایی و پدافندی، نشان‌دهنده جهش خیره‌کننده نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی در طراحی و تولید ادوات نظامی طی سال ۹۷ بود.
 

ناوشکن سهند
دهم آذر ماه سال ۹۷ با حضور امیر سرلشکر «سیدعبدالرحیم موسوی» فرمانده کل ارتش، ناوشکن سهند طی مراسمی به ناوگان جنوب نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران الحاق شد.

ناوشکن «سهند» در کلاس ناوشکن‌های «موج» ساخته شده و نسل سوم ناوشکن جماران محسوب می‌شود. این ناوشکن علاوه بر قابلیت حضور و پایداری در امواج سخت اقیانوسی، از قابلیت مقابله با هر نوع تهدید هوایی، سطحی و زیرسطحی نیز برخوردار است.

ماموریت
«گشت و شناسایی»، «حفاظت و حراست از آب‌های سرزمینی» و «حضور در آب‌های بین‌المللی جهت حراست از خطوط مواصلاتی»، از جمله ماموریت‌های تعریف شده برای ناوشکن سهند است.

قابلیت‌های ویژه
با توجه به تسلیحات و سامانه‌های حس‌گری که این ناوشکن دارد، قابلیت آفند و پدافند در هوا، سطح و زیرسطح را داراست. سامانه «راداری» بسیار قوی، سامانه «مدیریت نبرد» بسیار پیشرفته، سامانه «جنگال» بسیار به روز سهند و همچنین انواع موشک‌های «سطح به سطح» و «سطح به هوا» ناوشکن سهند، این قابلیت را به سهند داده که بتواند تا وَرای افق را مورد هدف قرار دهد.

از سوی دیگر سامانه «سونار» که بر روی ناوشکن سهند نصب شده، قابلیت رصد و پایش اطراف سطح زیر آب را به این ناوشکن می‌دهد و ناوشکن از این طریق می‌تواند هر نوع تحرک زیردریایی را مورد شناسایی و ردیابی قرار دهد.

نصب «سیستم دفاع نقطه‌ای» بر روی ناوشکن سهند برای نخستین بار، از جمله امتیازات این ناوشکن پیشرفته غرب آسیا محسوب می‌شود. این سیستم که توسط سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح طراحی و تولید شده، با قابلیت اجرای ۴ هزار گلوله در دقیقه در حدود ۱۰ اینچ، به سهند این امکان را می‌دهد که ضدِ موشک کروزی که به سمت آن می‌آید به اجرای آتش بپردازد و هر موشک تهدیدکننده‌ای را منهدم کند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *