صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بحران بی خانمان‌ها در کاردیف انگلیس؛ تلاش ناکام ولز و انگلیس برای جمع آوری خانه به دوشان

۱۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰:۰۱
کد خبر: ۴۹۹۱۸۹
افراد بی خانمانی که شب را در خیابان‌های کاردیف ولز به سر می‌برند به معضلی غیرقابل حل برای مقام‎های ولز و انگلیس تبدیل شده‎اند.
به گزارش گروه بین‌الملل ، آمار‌ها نشان می‌دهد که افراد بی خانمانی که شب را در خیابان‌های کاردیف ولز به سر می‌برند، در طی چند دهه اخیر به بالاترین میزان خود رسیده است.

بر اساس گزارش اداره ملی آمار  انگلیس، در سال ۲۰۱۷ دست کم ۱۱ نفر از کارتن خواب‌های ولز در خیابان‌ها جان داده‎اند. میزان مرگ و میر در محروم‌ترین مناطق ولز بیش از ۳ برابر بیشتر از مناطق متوسط ولز است.

بین سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۷ مناطق کاردیف و رکسهام بیشترین میزان مرگ و میر در میان افراد بی خانمان را از هر ۱۰۰ هزار نفر ۱.۷ نفر گزارش شده است.
 
 
 
تقریباً نیمی از مرگ و میر افراد بی خانمان در سال ۲۰۱۷ در سراسر ولز در منطقه رکسهام گزارش شده  در میان محروم‌ترین مناطق شهر ولز قرار گرفته است.

یکی از دلایلی که افراد بی خانمان در این منطقه از انگلیس به معضلی جدی مبدل شده، ارزان و در دسترس بودن مواد مخدر است.
 
 

در ماه ژانویه آمار‌ها نشان می‌دهد که افراد بی خانمان ترجیح دادند در چادر‌ها شب را سپری کنند تا اینکه بخواهند در گرم خانه‌ها بمانند چرا که مواد مخدر و دزدی بسیار در اینگونه مراکز به چشم می‌خورد.

ایندیپندنت در گزارشی آمار‌های افرادی که در سال ۲۰۱۸ در خیابان‌های لندن و ولز جان خود را از دست داده‎اند را در حدود  ۶ هزار نفر اعلام کرده است. آمار منتشر شده نشان دهنده آن است که میزان مرگ و میر در طی ۵ سال اخیر در انگلیس رشد ۲۴ درصدی داشته است.
 
 
 
خانه به دوشانی که شب خود را در اماکن عمومی، وسایل حمل و نقل عمومی و چادر سپری می‌کنند در طی ۱۲ ماه گذشته به ۲۴ هزار نفر رسیده است.

مرکز ملی آمار انگلیس اعلام کرده است که بیش از نیمی از مرگ و میر‌های افراد بی خانمان بر اثر سوء مصرف مواد مخدر و همچنین بیماری‌ها و خودکشی صورت می‌گیرد که در این میان، مرد‌ها ۸۴ درصد از آوارگان را به خود اختصاص می‌دهد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *