صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سخنگوی ارتش: دین‌زدایی و استحاله فرهنگی از اهداف دشمن در جنگ نرم است

۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۸:۰۲
کد خبر: ۴۹۸۹۳۱
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش گفت: دشمن در جنگ نرم، اهدافی مانند «ناامید کردن مردم نسبت به آینده کشور»، «تضعیف جایگاه رهبری»، «استحاله فرهنگی» و «دین‌زدایی» را دنبال می‌کند.

گروه سیاسی ؛ امیر سرتیپ دوم ستاد «شاهین تقی‌خانی» در آیین افتتاحیه «دومین دوره کارگاه آموزش برنامه‌ریزی حوزه فرهنگی خانواده‌» که با حضور مسؤولان فرهنگی منطقه جنوب از ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران، نیروی انتظامی و وزارت دفاع در بندرعباس برگزار شد، اظهار داشت: هدف از برگزاری این مراسم را آشنایی بیشتر مسئولان مجتمع‌های فرهنگی با نیازهای خانواده‌ها و ارتقای دانش مدیران در حوزه خانواده‌ها و هماهنگی بین سیاست‌گذاران، مدیران، مجریان برنامه‌های فرهنگی و تلاش برای مشارکت خانواده‌ها در برنامه‌های فرهنگی است.

وی با بیان اینکه امروز دشمن در جنگ فرهنگی تمام قد مقابل ما ایستاده است، گفت: دشمن در این جنگ نرم، اهدافی مانند «ناامید کردن مردم نسبت به آینده کشور»، «تسخیر افکار عمومی از طریق فضای مجازی»، «تضعیف نهاد خانواده»، «تضعیف جایگاه رهبری»، «استحاله فرهنگی» و «دین‌زدایی» را دنبال می‌کند.

امیر تقی‌خانی با بیان رهنمودها و تدابیر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در بیانیه گام دوم انقلاب بیان کرد: برنامه‌ریزی دقیق‌تر در حوزه فرهنگی، الویت‌بندی، آینده‌نگری و شناسایی ظرفیت‌ها بویژه در حوزه جوانان، نیازسنجی و اثرسنجی، تقویت هیات‌های اندیشه‌ورز برای یافتن ایده‌ها و طرح‌ها و راهکارهای اجرایی از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه خانواده در ارتش جمهوری اسلامی ایران است.

وی در ادامه به بیان وظایف متولیان امورات فرهنگی اشاره و تصریح کرد: مهم‌ترین این تکالیف و وظایف شامل احصاء و تبیین و تقویت نقاط قوت و اقدامات شایسته فرهنگی و همزمان افزایش دانش و مهارت، پالایش وضعیت فرهنگی و شناسایی نیازمندی‌ها در زمینه فرهنگی است.

امیر تقی‌خانی در پایان خاطرنشان کرد: برپایی قرارگاه فرهنگی، استفاده از تجربیات یکدیگر در ارتباط و تعامل نیروهای مسلح و نهادها و دستگاه‌های کشوری، آشنایی با سلایق و علایق خانواده‌ها، ایجاد بانک اطلاعاتی و آسیب‌شناسی فرهنگی، موجب افزایش بهره‌وری در برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات امور فرهنگی در حوزه خانواده‌ها خواهد شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *