صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

صید ماهیان استخوانی در اسفند و نیمه اول فروردین صورت می گیرد

۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۰:۰۱
کد خبر: ۴۹۸۸۹۹
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران گفت: امسال با توجه به مساعد بودن شرایط آب و هوایی، صید ماهیان در دریای خزر ۱۰ روز زودتر آغاز شد و بخش مهم صید ماهیان استخوانی در اسفند و نیمه اول فروردین انجام می‌گیرد.

به گزارش گروه اقتصاد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران گفت: امسال صید ماهیان استخوانی در دریای خزر با یک هزار صیاد و با روش پره از ۵ مهر آغاز شد و در حال حاضر نیز ادامه دارد.

شاپور کاکولکی خاطرنشان کرد: از ۳۶۷۵ تن صید ماهیان استخوانی، ۴۴ درصد آن ماهی سفید بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸۰ درصد رشد داشته و ۵۳ درصد دیگر صید ماهی کفال است که ۵۶ درصد نسبت به سال ۹۶ افزایش نشان می‌دهد.

وی افزود: از این میزان صید ماهیان استخوانی، ۱۳۸۵ تن سهم استان گیلان، ۲۰۷۵ تن سهم استان مازندران و حدود ۲۱۵ تن سهم گلستان است.

به گفته کاکولکی سهم صید استان‌های گیلان، مازندران و گلستان نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتیب ۸۹ درصد، ۶۱ درصد و ۳ درصد رشد نشان می‌دهد.

وی با بیان این که افزایش صید موجب شده سرانه صید هر شرکت تعاونی پره در استان‌های شمالی به ۳۱ تن برسد، تصریح کرد: سرانه صید این شرکت‌های تعاونی نسبت به مدت مشابه سال ۹۶ از افزایش ۶۷ درصدی برخوردار شده است.

معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران یادآور شد: در مدت مشابه سال قبل سرانه صید این تعاونی‌ها ۱۸.۵ تن بود.

وی رهاسازی بچه ماهی و تکیثر طبیعی و شرایط آب و هوایی را از دلایل عمده افزایش صید ماهیان استخوانی در دریای خزر عنوان کرد.

کاکولکی با اشاره به این که امسال با توجه به مساعد بودن شرایط آب و هوایی، صید ماهیان در دریای خزر ۱۰ روز زودتر آغاز شد، گفت: بخش مهم صید ماهیان استخوانی در اسفند و نیمه اول فروردین انجام می‌گیرد.

وی درباره رهاسازی بچه ماهی نیز اظهار داشت: معمولا سالانه بیش از ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون قطعه از انواع بچه ماهی‌های استخوانی در رودخانه‌های منتهی به دریای خزر رها می‌شود.

معاون سازمان شیلات ایران ابراز امیدواری کرد که صیادان همانند سنوات گذشته ادر زمینه تکثیر طبیعی ماهیان استخوانی مشارکت فعال داشته باشند و قوانین و مقررات مدیریت ماهیگیری مسوولانه را رعایت کنند تا نتایج آن را در سبد صید خود ببینند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *