صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مصرف سیر و پیاز و مقابله با سرطان روده

۱۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۳:۰۱
کد خبر: ۴۹۸۱۷۲
به گفته محققان، مصرف پیاز، سیر، تره فرنگی و موسیر با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ مرتبط است.

به گزارش گروه فضای مجازی ، به گفته محققان، مصرف پیاز، سیر، تره فرنگی و موسیر با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ مرتبط است.
تحقیقات محققان دانشگاه پزشکی چین نشان می‌دهد مصرف میزان بالای سبزیجات آلیومی؛ خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را تا ۷۹ درصد کاهش می‌دهد.
«ژی لی»، عضو تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «نکته حائز اهمیت در این تحقیق این است که هر قدر مصرف سبزیجات آلیومی بیشتر باشد، میزان حفاظت در مقابل سرطان روده بزرگ نیز بیشتر خواهد بود.»
وی در ادامه می‌افزاید: «به طورکلی یافته‌های فعلی نشان می‌دهد که چقدر پیشگیری اولیه از ابتلا به سرطان روده بزرگ از طریق تغییر در سبک زندگی مهم است.»
طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، سرطان روده بزرگ یکی از شایع‌ترین سرطان‌ها در سراسر جهان است به طوری که در سال ۲۰۱۸، حدود ۸۰/۱میلیون مورد ابتلا به این سرطان و ۸۶۲ هزار مرگ ناشی از این سرطان در جهان وجود داشته است.
به گفته محققان، سبزیجاتی که در خانواده آلیوم‌ها قرار دارند، می‌توانند خطر ابتلا به سرطان معده و روده را کاهش دهند. مزایای این سبزیجات به دلیل وجود ترکیبات سولفوری است. اگرچه سازوکار دقیق این ترکیبات هنوز مشخص نیست، اما فرضیه‌ها بر این اصل استوار است که پیاز دارای موادی است که از رشد تومور‌ها جلوگیری می‌کند. این سبزی پرخاصیت، منبع خوبی از آنتی اکسیدان و ویتامین C است که باعث می‌شود بدن افراد با رادیکال‌های آزاد مقابله کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *