صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عربستان پنجمین کشور خطرناک برای زنان؛ دیکتاتوری سعودی حقوق شهروندان را پایمال می‎کند

۱۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰:۱۸
کد خبر: ۴۹۷۹۰۴
بنیاد Thomson Reuters در گزارشی می‎گوید که عربستان سعودی پنجمین کشور خطرناک جهان برای زنان به دلیل عواملی همانند خشونت، تبعیض و سنت‌های فرهنگی است.
به گزارش گروه بین الملل ، نقض حقوق شهروندان در عربستان سعودی موضوعی بحث برانگیزی است که سال‌ها در جامعه بین المللی به آن پرداخته می‌شود.
 
گروه تحقیقاتی Freedom House پایین‌ترین امتیاز را در زمینه آزادی در سال ۲۰۱۸ به عربستان سعودی در جهان داده است. این گروه تحقیقاتی، حکومت عربستان را "دیکتاتوری" دانسته که " تمامی حقوق شهروندان عربستان را محدود می‌کند".
 
 

سازمان عفو بین الملل می‎گوید که مقامات عربستان سعودی در سال گذشته آزادی را به شدت محدود و مخالفان را بازداشت و اقلیت‌های مذهبی را به شدت سرکوب کرده است.
 
بیشتر بخوانید: افشای ماهیت پوشالی چشم‌انداز ۲۰۳۰

به گزارش سازمان حقوق بشر، زنان در عربستان سعودی با تبعیض نژاد نظامند رو به رو هستند.
 
 
 
بنیاد Thomson Reuters در گزارشی می‎گوید که عربستان سعودی پنجمین کشور خطرناک جهان برای زنان به دلیل عواملی همانند خشونت، تبعیض و سنت‌های فرهنگی می داند.

در همین حال گاردین در گزارشی می‌نویسد: عربستان سعودی سابقه‌ای طولانی در شکنجه کردن زندانیان در پرونده سیاه خود دارد. مقامات در حکومت پادشاهی عربستان از قوانین ضد تروریستی برای توجیه شکنجه‌ دسته جمعی زندانیان استفاده می‌کنند. بیش از ۳۰۰۰ مورد شکنجه از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۵ رسماً به ثبت رسیده است.


 
در سال ۲۰۱۷ حکومت عربستان سعودی ۱۴۹ حکم اعدام را اجرا کرد که در میان آن‌ها ۵۹ مورد جرایم غیر خشونت بار گزارش شده بود که سر بریدن و حتی سلاخی کردن در معرض چشم عموم انجام شده است.

ایندیپندنت نیز در گزارشی  به حضور عربستان در جنگ یمن اشاره کرده و می‌نویسد که حدود ۱۰ هزار نفر از مردم یمن در پی حملات عربستان جان خود را از دست داده‌اند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *