شوی مضحک ورشو؛ نشستی ضد ایرانی که ناکامی دوباره آمریکا را به نمایش گذاشت
نشست موسوم به ورشو بار دیگر شکاف میان اروپا و آمریکا را به نمایش گذاشت و نشان داد که اختلافات ۲ طرف به قوت خود باقی است.
به گزارش گروه بین الملل ، نشست موسوم به ورشو در لهستان که در ماه فوریه ۲۰۱۹ به منظور آنچه آمریکا منزوی کردن ایران خواند برگزار شد به منزوی شدن آمریکا منتهی شد. این نشست ۲ روزه به عنوان یک نشست امنیتی صورت گرفت.
نشست ورشو در حالی برگزار شد که به ادعای آمریکاییها ۶۰ کشور از سراسر جهان با سیاستهای سختگیرانه آمریکا علیه ایران در لهستان کنار یکدیگر جمع شدند.
متحدان اروپایی آمریکا که تمایل چندانی برای حضور در این نشست نداشتند مقامات سطح پایین خود را به نشست ورشو فرستادند. اختلاف نظر میان کشورهای اروپایی و آمریکا بر سر ایران به ماه می ۲۰۱۸ بر میگردد؛ زمانی که آمریکا از توافق هستهای ۲۰۱۵ خارج شد و کشورهای اروپایی همانند فرانسه و انگلیس برای باقی ماندن در این معاهده توافق کردند.
بیشتر بخوانید: تقلای بیهوده برخی کشورها در نشستهای شرم الشیخ و ورشو
ترامپ در آن زمان در سخنرانیهای خود ایران را متهم به ساخت سلاح هستهای کرد، در حالی که کشورهای اروپایی هیچ نشانهای از اتهاماتی که ترامپ به ایران وارد کرده بود را مشاهده نکردند.
اگرچه سازمانهای اطلاعاتی آمریکا این ارزیابی را درست دانستند اما ترامپ با عقب نشینی از پیمان دیپلماتیک برجام، تحریمهای مجدد را به ایران اعمال کرد و کشورهای که نفت ایران را وارد میکنند تهدید به تنبیه کرد.
پایگاه وکس در این باره نوشت: با به اتمام رسیدن نشست ورشو آشکار شد که شکاف میان اروپا و آمریکا عمیقتر شده است. تحلیلگران دلیل عمق پیدا کردن این شکاف را پافشاری ترامپ بر ادعای ساخت سلاح هستهای از سوی ایران میدانند.
تحلیلگران از مدتها پیش و پس از بایکوت نشست موسوم به ورشو از سوی بسیاری از کشورها از جمله کشورهای اروپایی این نشست را شکست خورده و مضحک خواندند.
بیشتر بخوانید: نشست ورشو و آمریکای منزوی
ترامپ در تشکیل کمپین دشمنی وسواس گونه خود علیه ایران که حداکثر خصومت خود به این کشور را اعمال کرده، به جز مشارکت رژیم صهیونیستی، عربستان و امارات از سوی دیگر کشورها با مخالفت روبرو شد و در سطح پایینی انجام گرفت.
این سه رژیم برای مخالفت با ایران دلایل منحصر به فرد خود را دارند؛ این سه در خصوص استفاده از نیروهای نظامی و نیز اتخاذ و اجرای روشهایی بی قاعده در جهت بی ثباتی سایر کشورهای خاورمیانه در سال های اخیر مسئول هستند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *