صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حفظ منابع طبیعی، آب و محیط زیست اولویت دارد

۰۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۰:۰۱
کد خبر: ۴۹۷۸۱۷
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان با بیان اینکه جای اقدامات زیربنایی در حوزه محیط زیست و منابع طبیعی سال‌ها در استان خالی بوده است گفت: حفظ منابع طبیعی، آب و محیط زیست بر کار‌های روبنایی اولویت دارد.

به گزارش گروه جامعه ، محمودرضا عراقی با بیان این مطلب در جلسه کارگروه شرایط ویژه آلودگی هوای استان همدان افزود: حق نداریم به بهانه توسعه محیط زیست را تخریب کنیم و روی این قضیه حساس هستیم و توسعه باید پایدار و در کنار حفظ منابع طبیعی و محیط زیست صورت گیرد.

عراقی اضافه کرد: وی در ادامه از تخصیص اعتبار در سال ۹۸ برای نهال کاری خبر داد.

همه ملت باید حافظ انفال باشند

مدیرکل بازرسی سازمان حفاظت محیط زیست نیز گفت: از استان همدان گزارش‌های حاشیه‌ای بسیار کمی داریم و این نشانگر تدبیر استاندار این استان است.

رحمان وهاب زاده بیان کرد: مسئله محیط زیست موضوع جدی کشور بوده و عدم توسعه اصولی منجر به این وضعیت گردیده است.

وی ادامه داد: در اکثر استان‌ها با پدیده کم آبی، ریزگردها، خشکی تالاب‌ها و تغییر اقلیم مواجه هستیم و برای عبور از این وضعیت و رسیدن به وضعیت مطلوب همه آحاد ملت باید همکاری کنند و حافظ انفال باشند.

۵۰ درصد تالاب آق گل آبگیری شد

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان نیز از آبگیری ۵۰ درصدی تالاب آق گل خبر داد و گفت: این رخداد با همکاری و همیاری مردم منطقه حاشیه تالاب صورت گرفته است.

عادل عربی ادامه داد: طرح احیای تالاب آق گل با ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار آغاز شده است که در فاز نخست این طرح مطالعات اجتماعی انجام گرفته سپس بر آموزش ساکنین منطقه تمرکز شده است به طوری که اکنون مردم ساکن اطراف تالاب، خواستار احیای هرچه زودتر تالاب آق گل هستند و در این راستا کمک می‌کنند.

عربی گفت: کانون‌های مولد گرد و غبار در استان در حال مطالعه است و پس از پایان مطالعات، وظیفه هر دستگاه برای کنترل این کانون‌ها مشخص می‌گردد.

فاصله با استاندارد‌های جهانی سرانه فضای سبز

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان نیز در ادامه این جلسه گفت: سرانه فضای سبز شهری همدان ۱۱ متر مربع است که این سرانه در استان ۲۲ مترمربع، استاندارد کشور ۱۷۰۰ متر مربع و در جهان هشت هزار متر مربع است و فاصله زیادی با استاندارد‌ها داریم.

خزایی بیان کرد: پروژه‌های جنگل کاری، چاله کنی، کاشت بوته‌ای و نهال مقاوم به کم آبی، قرق و ابیاری از اقداماتی است که در مقابله با بیابان زایی از سال ۹۳ در استان همدان صورت گرفته است.

وی ادامه داد: این اقدامات با هدف‌های افزایش تنوع گیاهی و زیستی، جلوگیری از گرد و غبار، خاکسازی و افزایش ظرفیت مراتع و جلوگیری از تخریب سرزمینی صورت می‌گیرد.

وی تاکید کرد: اگر به موقع ورود پیدا کنیم اکثر مراتع قابلیت احیا دارند و ۶۶ هزار هکتار به این منظور در استان در نظر گرفته شده و اقداماتی صورت گرفته که نتایج این اقدامات ملموس بوده است.

وی بهره بردای بی رویه و دلایل انسانی را از عوامل عمده تخریب سزرمین و بیابان زایی در استان دانست و گفت: از سال ۹۳ استان همدان به عنوان یک استان بیابانی در کشور اعلام شد و اعتبارات و اقدامات بیابان زدایی تخصیص و صورت گرفت.

وی افزود: دشت‌های قهاوند، فامنین و کبودراهنگ بیشترین میزان بیابان زایی را در استان داشته اند که منجر به فرسایش خاک شده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *