صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۶۱۰۰ تومان به ازای هر کیلو کاغذ تحریر/ دیدار سرلشکر سلیمانی با خانواده شهید مدافع حرم/ بُزها به «تپه باستانی میل» پناهنده شدند!

۰۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۶:۱۶
کد خبر: ۴۹۷۱۰۹
۶۱۰۰ تومان به ازای هر کیلو کاغذ تحریر، دیدار سرلشکر سلیمانی با خانواده شهید مدافع حرم، نمایش تابلوی نقاشی کوثر در نگاه‌خانه متروی تئاتر شهر، بُزها به «تپه باستانی میل» پناهنده شدند!، درخشش فیلم مستند ایرانی در جشنواره آمریکا، تئاتر شاهد پویایی جریان هنری است، انقلاب اسلامی ایران باعث دلگرمی هنرمندان استکبارستیز شد و ... گزیده‌ای از اخبار درج شده در بسته فرهنگی امروز پنجم اسفند است.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، ۶۱۰۰ تومان به ازای هر کیلو کاغذ تحریر، دیدار سرلشکر سلیمانی با خانواده شهید مدافع حرم، نمایش تابلوی نقاشی کوثر در نگاه‌خانه متروی تئاتر شهر، بُزها به «تپه باستانی میل» پناهنده شدند!، درخشش فیلم مستند ایرانی در جشنواره آمریکا، تئاتر شاهد پویایی جریان هنری است، انقلاب اسلامی ایران باعث دلگرمی هنرمندان استکبارستیز شد و ... گزیده‌ای از اخبار درج شده در بسته فرهنگی امروز پنجم اسفند است که در ادامه می‌خوانید.

• ۶۱۰۰ تومان به ازای هر کیلو کاغذ تحریر
یک عضو کارگروه کاغذ از تعیین قیمت کاغذ برای توزیع در میان ناشران و مطبوعات خبر داد و گفت: هر کیلو کاغذ تحریر ۶۱۰۰ تومان فروخته خواهد شد.

 

 

• دیدار سرلشکر سلیمانی با خانواده شهید مدافع حرم

فرمانده نیروی قدس سپاه با خانواده شهید مدافع حرم دارابی دیدار کرد. قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران در جریان سفر خود به استان مازندران و شهرستان بابل در یادواره سرداران و ۱۷۴۷ شهید شهرستان بابل سخنرانی کرد. او پس از این مراسم به دیدار خانواده شهید مدافع حرم حسین دارابی رفت و با خانواده این شهید گفتگو و از مقام این شهید تجلیل به عمل آورد. شهید مدافع حرم حسین دارابی از شهدای مدافع حرم شهرستان آمل است که طی عملیات مستشاری در سوریه در سال ۱۳۹۴ به درجه رفیع شهادت نائل شد.

• نمایش تابلوی نقاشی کوثر در نگاه‌خانه متروی تئاتر شهر
تابلوی نقاشی کوثر به مناسبت فرارسیدن میلاد حضرت زهرا (س) و روز زن، در نگاه‌خانه ایستگاه متروی تئاتر شهر به نمایش درآمد. به مناسبت فرارسیدن میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، تابلوی نقاشی کوثر اثر حبیب‌الله صادقی در نگاه خانه ایستگاه متروی تئاتر شهر به نمایش عمومی درآمد. به گزارش تسنیم، حبیب‌الله صادقی نقاش معاصر ایرانی، متولد ۱۳۳۶ در تهران است. او فارغ‌التحصیل رشته نقاشی از دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران است و دارنده مدرک کارشناسی ارشد نقاشی و دکترای پژوهش هنر از دانشگاه تربیت مدرس است.

• بُزها به «تپه باستانی میل» پناهنده شدند!
چند بُز از دام‌های عشایر کوچرو که در محوطه‌ی اطراف تپه میل شهر ری مستقر هستند، به دلیل نبود حصار مناسب در حریم این تپه‌ی دوره‌ی ساسانی، به این محوطه‌ی تاریخی وارد شدند و …. به گزارش ایسنا، همه چیز از توفان تیر سال ۹۴ شروع شد، وقتی توجه‌های بیشتری به سمت تپه میل شهرری رفت، بعد از توفانی که حفاظ‌های "تپه میل" شهرری را تخریب کرد، اعلام شد «تا زمانی‌که نصب سازه دائم و مقاوم روی محوطه تاریخی "تپه میل" انجام نشود، ورود گردشگران به این محوطه تاریخی ممنوع است.»، اما تقریبا یکسال بعد، در خرداد ۱۳۹۵ با وزش باد شدیدتری پوشش داربستی «آتشکده ری» (تپه میل) را از جا کند و این بار به بخش‌هایی از این محوطه‌ی تاریخی هم آسیب رساند. دی ماه که خبر رسید، بالاخره امکان برطرف کردن آسیب‌های وارد شده به این محوطه‌ی تاریخی فراهم شد و با تامین بودجه‌ی اضطراری، سازه‌ای موقت برای این بنای تاریخی نصب شد. هرچند یک ماه بعد، دادستانی شهرری به عنوان مدعی‌العموم از میراث فرهنگی استان تهران نسبت به بی‌توجهی به این محوطه‌ی تاریخی شکایت کرد. بی‌توجهی که می‌توان یکی از علل آن را اختصاص کم اعتباری برای این محوطه‌ی تاریخی دانست.

• درخشش فیلم مستند ایرانی در جشنواره آمریکا
فیلم مستند داستانی «لوتوس» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی «محمدرضا وطن‌دوست»، برنده جایزه نگاه هنری Artistic Vision Award از جشنواره بین‌المللی فیلم مستند «بیگ‌اسکای» آمریکا شد. امسال شانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی «بیگ‌اسکای» آمریکا میزبان دو فیلم «لوتوس» و «دلبند» در بخش مسابقه بین‌الملل و ۵ فیلم مستند ایرانی در بخش جنبی «داستان‌هایی از ایران» بود که در مراسم اختتامیه جشنواره، جایزه نگاه هنری این رویداد به «لوتوس» ساخته محمدرضا وطن‌دوست اهدا شد. در بیانیه هیات داوران این جشنواره آمده است: «ما تصمیم گرفتیم جایزه نگاه هنری را به فیلمی بدهیم که چیره‌دستی و هنر در آن متمایز بود. به‌خاطر به کارگیری کنترل‌شده و عمدی گام فیلم، نور طبیعی و میزانسن، تمرکز منظم بر روی ماموریت جان‌فرسا و منحصر به فرد یک زن و همچنین بُن‌مایه‌های ذهنی خلاقانه سرشار از سمبولیسم و احساس، این جایزه را به لوتوس تقدیم می‌کنیم.» جشنواره بین‌المللی فیلم مستند «بیگ‌اسکای»، یکی از بزرگ‌ترین و معتبرترین جشنواره‌های سینمایی آمریکا است که پذیرای آثار مستند در تمامیِ ژانر‌ها و موضوعات است.

• تئاتر شاهد پویایی جریان هنری است
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در اجرا و حضور مخاطبان پویایی جریان هنری شاهد هستیم و نسل جدید خلاقانه صحنه را پیش می‌برد. سید عباس صالحی اظهار داشت: بسیار خرسندم در اختتامیه جشنواره تئاتر فجر در کنار پیشکسوتان و جوانان حضور دارم. او تصریح کرد: هنر نمایشی این ویژگی را دارد که در ارتباطی زنده تجربه وجودی هنرمند را با مخاطب به اشتراک بگذارد و مخاطب این تجربه را حس و ارتباط برقرار می‌کند. عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه هنر نمایشی در ایران در دهه‌های اخیر رشد و پیوستگی داشته است که مرهون هنرمندان جدید و قدیم هستیم، تاکیدکرد: هم در حوزه اجرا عناوینی را مشاهده می‌کنیم که مرهون همت هنرمندان تئاتر است و جشنواره امسال نشانی از این اتفاقات است.

• انقلاب اسلامی ایران باعث دلگرمی هنرمندان استکبارستیز شد

محمدحسین نیرومند از هنرمندان گرافیک گفت: انقلاب اسلامی ایران باعث دلگرمی هنرمندانی شد که تا پیش از آن، دغدغه مبارزه علیه استکبار و کشور‌های ظالم را داشتند، اما نمی‌دانستند چگونه دست به اتحاد و ایجاد جبهه علیه دشمن بزنند. به گزارش فارس، استاد دانشگاه و هنرمند برجسته گرافیک درباره بزرگ‌ترین دستاورد هنر‌های تجسمی به‌ویژه گرافیک در چهار دهه انقلاب اسلامی، اظهار داشت: یکی از شاخه‌های هنر که با اختراع و گسترش فناوری‌های نوین تحولی اساسی یافت، هنر گرافیک، پوستر و کارتون بود؛ هنری مستقیم و بی‌واسطه که پیام را در دو یا سه مرحله با ته‌مایه طنز به مخاطبین القا می‌کرد و همین مسئله سبب افزایش مخاطبین و جذابیت این هنر شده بود. بعد از انقلاب اسلامی ایران در سال ۵۷ این رشته هنری در رساندن ارزش‌ها و پیام انقلاب اسلامی بسیار مفید فایده بوده و بار‌ها کارایی خود را نشان داده است.

• برنده بیش‌ترین جوایز جشنواره تئاتر فجر در تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه می‌رود

مسعود حکم‌آبادی، تهیه کننده نمایش «دریاچه قو» عنوان کرد: تلاش کردیم برای سالن اصلی تئاتر شهر اجرای عموم بگیریم که متأسفانه فراهم نشد و حال رایزنی‌هایمان با ایرانشهر به نتیجه رسیده است. محمد معتمدی خواننده «حالا که می‌روی» در مراسم رونمایی از این آلبوم به فارس، گفت: اگر امروز موسیقی سنتی با همان شیوه گذشته و حتی با کیفیت خیلی بالاتر هم تولید شود، باز مقبولیت دهه ۶۰ را نخواهد داشت. وی درباره اجرای عموم کار گفت: برای گرفتن اجرای عموم با شهرام کرمی صحبت کردیم، او هم به ما گفت که برای سالن اصلی پس از اجرای پارسا پیروزفر، مدتی سالن اصلی برای تعمیرات تعطیل می‌شود البته او بیان کرد که اگر این تعمیرات به تعویق بیافتد امکان اینکه بتوانیم اجرا بگیریم، هست منتها ما تصمیم گرفتیم که با ایرانشهر صحبت کنیم خوشبختانه حسین مسافرآستانه موافقت کرد، آن‌ها موافقت کردند که حتی امسال هم اجرا داشته باشیم که ما گفتیم شرایطش را نداریم و قرار شد اوایل سال آتی به صحنه ایرانشهر برویم که تاریخ آن به زودی مشخص می‌شود.

 

• مدیرموزه هنر‌های ملی بعد از ۱۲ سال تغییر کرد
مدیر موزه هنر‌های ملی با ۲۷ سال سابقه فعالیت در حوزه میراث فرهنگی و ۱۲ سال مدیریت این موزه تغییر کرد و به جای او یک جوان تحصیل کرده در حوزه روابط بین الملل نشست. به گزارش مهر، موزه هنر‌های ملی همان موزه‌ای است که چند سال پیش خبر جا به جایی آن به ساختمان وزارت ارشاد خبر ساز شده بود. این موزه را برخی از افراد از جمله حمید بقایی، رئیس وقت سازمان میراث فرهنگی می‌خواستند، تعطیل کنند، اما مدیریت موزه اجازه چنین کاری را نداد و تا کنون آن را سرپا نگه داشته است حتی یک بار بقایی دستور خارج کردن اموال موزه را داده بود که باز هم با پیگیری مدیریت موزه اشیای آن بازگردانده شد. حالا بعد از ۱۲ سال با حکم مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران علی اکبر زاهدی مقدم سرپرستی این موزه را بر عهده گرفت.



 انتهای پیام/

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *