بازگشت تروریستها/ داعشیهای آمریکایی و اروپایی به خانه بر میگردند!
اولاً بنا به دهها سند غیر قابل خدشه و اقرار سردمداران آمریکا، گروه تروریستی – تکفیری داعش ساخته و پرداخته خودِ رژیم آمریکا است.
ثانیاً روز سهشنبه سیام آبان ۱۳۹۶ یعنی ۱۵ ماه پیش با اعلام سرلشکر قاسم سلیمانی، سیطره شجره خبیثه داعش در عراق و سوریه پایان یافته بود و این تهماندههای داعشی که آمریکاییها این روزها مسرور به حذفشان هستند در واقع همان تروریستهاییاند که واشنگتن برای روز مبادا نگه داشته بود.
شوی تبلیغاتی ترامپ
البته سابقه آمریکا در تروریست پروری برای ما ثابت میکند که سخن پراکنیهای این روزهای ترامپ مبنی بر انهدام کامل عناصر داعش، بیشتر یک شوی تبلیغاتی است و آمریکاییها بنا بر منافع نامشروع خود همچنان هستهای از تروریستهای داعش را در زیر کت و شلوار خود محفوظ داشتهاند تا در زمان مناسب رو کنند.
بحران بازگشت تروریستها به سرزمین تروریستپرورشان
نکته دیگر آنکه، با اعلام انهدام کامل داعش (البته در ظاهر ماجرا) برخی تروریستهای عضو بدنه این گروهک تکفیری، قصد بازگشت به خانه و کاشانه خود را کردهاند؛ تعجبی ندارد اگر بدانیم خانه و کاشانه بسیاری از این عناصر تروریست عضو داعش در آمریکا و اروپاست؛ این امر بدان معناست که غرب طی روزها آتی با بحران بازگشت تروریستها به سرزمین تروریستپرور مادریشان مواجه است.
اما همانطور که در سطور بالا ذکر شد، ادله و اسناد فراوانی دال بر ساخته شدن گروه تروریستی - تکفیری داعش توسط آمریکا وجود دارد.
پروژه سری «لانه زنبور»
«لانه زنبور»؛ نام پروژه سری و مشترک دستگاههای جاسوسی آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی برای ایجاد داعش بود. اسناد این موضوع توسط «ادوارد اسنودن» پیمانکار سابق «آژانس امنیت ملی آمریکا» فاش شده است. آنطور که در اسناد افشاء شده توسط اسنودن آمده است، دو هدف اصلی این پروژه عبارت بودند از ۱- تجزیه کشورهای منطقه غرب آسیا. ۲- حفظ موجودیت رژیم صهیونیستی. ابزار کار پروژه «لانه زنبور» نیز شناسایی و جذب تروریستها و سلفیها از تمام نقاط دنیا و اعزام آنها به سوریه بود.
اعتراف آمریکاییها به ایجاد داعش
«هیلاری کلینتون» وزیر خارجه اسبق آمریکا در کتاب خاطرات خود با عنوان «انتخابهای سخت» صراحتا اعلام میکند که آمریکا در تاسیس و به رسمیت شناساندن داعش نقش ویژهای را ایفا کرد. هیلاری حتی از سفرهای متعدد خودش به نقاط مختلف دنیا برای ایجاد داعش نیز سخن گفته است. صراحت هیلاری کلینتون در پرده برداشتن از نقش آمریکا در تاسیس داعش، به قدری شدید و آشکار بود که در جریان کارزار انتخاباتی سال ۲۰۱۶ آمریکا، «دونالد ترامپ» رقیب انتخاباتی هیلاری در چندین مناظره و سخنرانی به وی یادآور شد که «داعش را شما ایجاد کردید».
ارسال غیرمستقیم سلاح از آمریکا به داعش
«رند پال» سناتور جمهوریخواه ایالت کنتاکی، خرداد سال جاری (ژوئن ۲۰۱۸) در کمیته روابط خارجی سنای آمریکا، خطاب به «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا گفت: «در یکی از ایمیلهایی که ویکیلیکس از هیلاری کلینتون افشا کرده، کلینتون به صراحت گفته ما باید از سعودی بخواهیم که حمایت مالی از داعش را قطع کند. یعنی ما میدانستیم و خبر داشتیم که اینها از داعش حمایت میکنند و باز هم به آنها بمب و سلاح دادهایم که به راحتی برای داعش بفرستند».
اشاره «رند پال» به سیل تجهیزات و ادوات جنگی و نظامی بود که طی سالهای اخیر چه در زمان «اوباما» و چه در زمان «ترامپ»، از آمریکا روانه عربستان سعودی شده است؛ اقلامی به ارزش حدود ۵۰۰ میلیارد دلار که یک رکورد در فروش تسلیحات در تاریخ دنیا محسوب میشود.
ارسال مستقیم سلاح از آمریکا به داعش
فروش مستقیم و غیرمستقیم سلاح به داعش توسط آمریکا، یکی از مظاهر حمایت یانکیها از تروریستهای داعشی محسوب میشد؛ «محمد السلام» مسئول امنیتی سابق بخش سوری پایگاه «التنف» وابسته به آمریکاییها در جنوب سوریه، شهریور ۹۶ درمصاحبه با اسپوتنیک اعلام کرد که افراد مسلح گروه معارض «مغاویرالثوره» به فرماندهی فردی به نام «مهند الطلاع» با هماهنگی واشنگتن، سلاحهای آمریکایی را به داعش میفروشند.
«رجب طیب اردوغان» رئیسجمهور ترکیه نیز روز شنبه ۲۰ بهمن طی یک سخنرانی در استانبول گفت: تمام گروههای تروریستی از جمله داعش که مسلمانان را هدف قرار داده و آنها را به قتل میرسانند، سلاحهای ساخت کشورهای غربی مانند آمریکا را در اختیار دارند.
البته اردوغان از حمایت خودش از تررویستهای آمریکایی داعش چیزی نگفت!
چتر حمایتی آمریکا برای سرکرده داعش
اما یکی دیگر از نشانههای آشکار حمایت آمریکا از داعش، انتقال سرکردگان این گروه تروریستی - تکفیری به نقاط حفاظت شده است. اکتبر ۲۰۰۴ بود که آمریکاییها «ابراهیم البدری» را با سابقه عضویت در «القاعده عراق» از زندان «بوکا» واقع در مرز عراق و کویت آزاد کردند و پس از ارائه آموزشهای مخفیانه به او با کمک سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی، وی را «ابوبکر البغدادی» سرکرده داعش نامیدند.
ماجرای فراری دادن «ابوبکرالبغدادی» در منطقه «القائم» توسط آمریکاییها
از همان زمان تاکنون، سرکردگان گروه تروریستی تکفیری داعش زیر چتر حمایتی آمریکا قرار دارند. در تیرماه سال گذشته که موصل پایتخت داعش در عراق در آستانه آزادسازی به دست نیروهای مردمی و ارتش عراق بود، «ابوبکرالبغدادی» در منطقه «القائم» زخمی شد اما قبل از آنکه به دست دولت عراق بیفتد، آمریکاییها او را فراری دادند.
اما یکی از طرحهای آمریکاییها برای حفظ بقایای گروه تروریستی - تکفیری داعش انتقال آنها به افغانستان است؛ آمریکاییها بیش از یکسال است که این طرح را اجرایی میکنند. بهمن ۹۶ سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشورمان گفت: آمریکاییها وقتی دیدند در عراق و سوریه، داعش و گروههای سازمان یافته تروریستی جایگاه و سرزمین تصرفی را از دست دادند، آنها را به افغانستان منتقل کردند و ما اکنون شاهد انفجار، ترور و جنایات در این کشور هستیم.
مهرماه سال جاری نیز «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد کشورش نسبت به نشانههایی که ثابت میکند نیروهای آمریکایی در سوریه عناصر مسلح گروهک تروریستی داعش را از این کشور به عراق و افغانستان منتقل میکنند، نگران است. عناصر داعش با کمک آمریکا در تلاش هستند به طور مشخص در شمال افغانستان یعنی نزدیک هم پیمانان و شرکای راهبردی روسیه در آسیای مرکزی مستقر شوند.
عملیات ویژه آمریکاییها برای نجات ۴۰ سرکرده داعش از زندان طالبان در افغانستان
عملیات نجات ۴۰ سرکرده داعش توسط ارتش آمریکا از زندان طالبان در افغانستان نیز چندی پیش خبرساز شد. ماجرا از این قرار بود که در اوایل تابستان سال جاری، درگیریهای شدیدی میان افراد طالبان و عناصر گروه تروریستی داعش در شهرستانِ «درزاب» ولایتِ جوزجان در شمال افغانستان به وقوع پیوست.
این درگیریها که به مدت دو ماه به طول انجامید، منجر به هلاکت تعداد زیادی از عناصر داعش و به اسارت درآمدن ۴۰ تن از سرکردگان این گروه تروریستی شد. گروه طالبان این اسرای داعشی را به روستای صعبالعبور «پنجبز» ولایتِ بادغیس افغانستان منتقل کرد.
اما پس از آنکه یکی از زندانیان داعشی به نام «امینالله ازبکستانی» از بند طالبان گریخت و اطلاعات محل نگهداری سایر اسرای داعشی را به آمریکاییها منتقل کرد؛ در شامگاه ۲۳ دی ماه ۹۷ عملیات نجات سرکردگان داعش توسط آمریکاییها آغاز شد و آنها با بمباران روستای «پنجبز» افغانستان و کشتن تعدادی غیرنظامی، با عملیات هلیبُرن، هر ۳۹ سرکرده داعش را از بند طالبان رهایی دادند.
بازگشت تروریستها به خانه
نشانههای فوقالذکر و دهها نشانه دیگر، ثابت میکند که عناصر داعش، تروریستهایی هستند که مستقیماً زیر نظر آمریکاییها عمل میکنند؛ اما تروریستپروری آمریکاییها و به طور کلی غربیها در زمینه تاسیس داعش، نباید برای آنها بیهزینه باشد؛ هزینهای که این روزها خود را در قالب بازگشت تروریستها به خانه نمایان میکند؛ در واقع عناصر میانی گروه داعش پس از شکسته شدن هسته اصلی این گروه تروریستی حالا عزم بازگشت به خانه را کردهاند؛ خانه آنها نیز جایی نیست جزء کشورهای غربی؛ یعنی همانجایی که آنها برای کشتار و خونریزی و ترور مسلمانان پرورش یافتند.
هدی مثنی و ۲۵۰ آمریکایی عضو داعش در تدارک بازگشت به خانه!
هدی مثنی معروف به عروس داعش، ۲۴ ساله و متولد آمریکا است. او چهار سال پیش از آلاباما آمریکا به داعش پیوست و حالا قصد بازگشت به سرزمین اصلی خود یعنی آمریکا را دارد.
در اردیبهشت ۹۵، جان کارلین معاون دادستان کل آمریکا، برای اولین بار خبر داد، دستکم ۲۵۰ آمریکایی برای پیوستن به داعش چمدان خود را بستهاند؛ اگر نصف این تعداد که مقام قضایی آمریکا در اردیبهشت ۹۵ اعلام کرد هم به داعش پیوسته باشند، سرزمین تروریستپرور آمریکا علاوه بر هدی مثنی باید آماده پذیرایی تعداد بیشتری از تهماندههای آمریکایی گروه تروریستی داعش باشد.
اما عناصر غربی داعش تنها آمریکایی نیستند بلکه انگلیسیها و فرانسویها و هلندیها هم سهم زیادی در تکمیل کادر انسانی گروه خون آشام داعش داشتند؛شمیمه بیگم یک دختر انگلیسی است که بهمن سال ۱۳۹۳ برای پیوستن به داعش از انگلیس عازم سوریه شد. او از یک سرباز هلندی عضو داعش نیز صاحب فرزند شده است و حالا قصد بازگشت به زادگاهش یعنی انگلیس را دارد.
به هر ترتیب باید منتظر اخبار بیشتری از عناصر آمریکایی و اروپایی داعش باشیم که عزمشان برای بازگشت به سرزمین مادری، جنجال آفرین میشود.