فعالسازی سامانههای نظارت بر تأمین و تولید و توزیع کالا؛ تنها راه مؤثر مقابله و پیشگیری از قاچاق
وی بابیان اینکه میتوانیم اطمینان کامل دهیم که امر مبارزه با قاچاق کالا، توزیع عادلانه و مناسب، قیمت گذاری و کنترل قیمتها کاملا رعایت میشود، افزود: یک سال است که شخصا این مسائل را پیگری میکنم. البته این تکلیف سال ۹۲ ابلاغ شده است.
رحمانی فضلی خاطرنشان کرد: سه جلسه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز امسال برگزار شده است. همانطور که قول دادیم تا آخر اسفند سامانهها را آماده میکنیم و مرحله بعد اتصال سامانهها به یکدیگر است.
وزیرکشور بااشاره به اینکه نتیجه گزارش سامانهها را از دستگاهها گرفتیم که برخی دستگاهها وظایف خود را انجام دادند، عنوان کرد:اما متاسفانه برخی از دستگاهها هم نتوانستند انجام دهند؛ جمع بندی بر این شد که ظرف ۱۰ روز همه دستگاههایی که نتوانستند وظایف خود را انجام دهند، دلایل عدم انجام را برای ما گزارش کنند.
وی در ادامه بیان داشت: این عدم انجام وظایف، یا خارج از اراده دستگاهی و یا داخل دستگاهی بوده است.
رحمانی فضلی تاکیدکرد: پس از دریافت گزارشات، حتما آنها را خدمت رئیس جمهوری ارائه خواهیم کرد. دستگاههایی که نتوانستند به دلایل خارج از اراده خودشان -که شاید دلایل متعددی باشد - کار را به سرانجام برسانند، واقعا باید یک زمان بندی خاص و مشخصی داشته باشند و با جدیت این موضوع پیگیری شود تا همه موارد به نتیجه برسد.
وزیر کشور یادآورشد: اگر بخواهیم به صورت سازماندهی شده متشکل و کارشناسی و برنامه ریزی شده به امر توزیع و تامین کالاها و نحوه ارائه آنها نظارت داشته باشیم تا مانع قاچاق شویم، بهترین و تنهاترین راه این است که این سامانهها فعال شود.
وی اضافه کرد: تا با توجه به تاکیدات رئیس جمهوری و معاون اول وی، روی این موضوع به زمان بندی معقولی برای عملیاتی شدن و روند مناسبی در این باره برسیم.