اجبارهای بیمنطق که در گذشته برای سربازان وجود داشت امروز دیگر وجود ندارد
وی با بیان اینکه در این جشنواره تعداد ۲۰ سرباز وزارت دفاع در ۱۰ موضوع مختلف قدردانی میشوند، گفت: «سرباز، ورزش و تربیت بدنی»، «سرباز، نظم و انضباط اجتماعی»، «سرباز، دینداری و بصیرت»، «سرباز، سازندگی و تفکر بسیجی»، «سرباز، خلاقیت، ابتکار و فناوری»، دفاع، «سرباز، دفاع، امنیت و اقتدار ملی»، «سرباز، امور فرهنگی، هنری و تبلغات»، «سرباز، ایثارگری و فداکاری»، «وظیفهشناسی و اقدام برجسته» و همچنین «سرباز، مسئولیتپذیری و خانواده»، موضوعات یازدهمین جشنواره حضرت علیاکبر (ع) هستند.
جانشین سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح با بیان اینکه کسانیکه بیشترین برخورد را با سربازان دارند، فرماندهان هستند، عنوان کرد: از زمان چهارمین دوره جشنواره جوان سرباز مسئولین به این فکر افتادند که باید از فرماندهان سربازان برتر نیز تقدیر شود. در یازدهمین جشنواره جوان سرباز نیز تعداد ۱۰ فرمانده تجلیل میشوند.
امیر نجفیپور ادامه داد: امیر سرتیپ «امیر حاتمی» وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، مهمان و سخنران ویژه مراسم روز سهشنبه خواهد بود.
وی در ا امه با بیان اینکه جشنواره حضرت علی اکبر (ع) یا «جوان سرباز» برابر اوامر فرماندهی کل قوا، توجه به نسل آیندهساز کشورمان است، گفت: هدف ما این است که دوره سربازی به دوره استعدادیابی و مهارت آموزی تبدیل شود.
جانشین سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح با بیان اینکه جوانان صاحبان آینده کشور هستند، تاکید کرد: کشف استعدادها، استعدادپروری و آموختن مهارتهای گوناگون، جزو برنامههای ثابت و همیشگی یگانهای نیروهای مسلح طی چند سال اخیر است.
امیر نجفیپور خاطرنشان کرد: جشنواره جوان سرباز از نگاه صِرف به نیروهای مسلح و کشف و تربیت استعدادهای مورد استفاده این نیروها، به سمت کشف استعدادهای مورد نیاز جامعه سوق پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه هر دوره جشنواره حضرت علیاکبر(ع) نسبت به دوره قبل، با دقت بالاتر و شکوه بیشتری برگزار میشود، گفت: ۶ ماه قبل از برگزاری جشنواره جوان سرباز، از طریق معاونت منابع انسانی نیرو، به کلیه یگانها ابلاغ میشود که سربازان برتر خود در حوزههای مشخص شده را معرفی کنند؛ پس از معرفی اسامی توسط یگانها، لیستهای به دست آمده در چند نوبت غربال میشوند و در نهایت سربازان شاخص شناسایی میشوند.
جانشین سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح همچنین گفت: به اذعان اکثر قریب به اتفاق دستاندرکاران نیروهای مسلح، روحیه سربازان امروز جامعه ما نسبت به گذشته بسیار بهتر و مثبتتر شده است.
امیر نجفیپور افزود: خود من ۳۵ سال است با سربازان وظیفه زندگی میکنم و به جرات میگویم که سربازان ما از لحاظ روحیه نسبت به حداقل ۲۰ سال پیش، به مراتب از شرایط بهتری برخوردار هستند.
وی با بیان اینکه یکسری اجبارهای بی منطق در گذشته برای سربازان وظیفه وجود داشت، امروز دیگر وجود ندارند عنوان کرد: به عنوان مثال در گذشته سرباز حتما باید شبها در پادگان میخوابید یا اینکه به سختی در روزهای پنجشنبه و جمعه به او مرخصی داده میشد. امروز بسیاری از یگانها این شکل از سختگیریهای بی منطق را دیگر ندارند و پنجشنبه جمعهها به جز نگهبانان، هیچ سربازی مجبور به ماندن در یگان نیست.
جانشین سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح همچنین گفت: توجه به ورزش در نیروهای مسلح و برای جوانان سرباز، نسبت به گذشته بسیار بیشتر شده است و امروز قهرمانان سرباز وظیفه بسیار زیادی از دل نیروهای مسلح به جامعه معرفی میشوند.