تبیین لایحه قانون جدید احزاب در هم اندیشی معاونت سیاسی وزارت کشور با خانه احزاب/برای تقویت خانه احزاب تلاش خواهیم کرد
به گزارش گروه سیاسی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ جمال عرف معاون سیاسی وزارت کشور در آغاز این نشست با بیان این که در صحنه سیاسی کشور، هیچ راهی جز تعامل و گفتگو نداریم و راه های دیگر تجربه شده و بی نتیجه مانده است؛ گفت: راهی که کشور را به مقصد می رساند تعامل و گفتگو است. همه ما نسبت به ارزش های جمهوری اسلامی، آرمان های امام راحل(ره)، اهداف مورد تأکید مقام معظم رهبری، قانون اساسی و ...، هم التزام نظری و هم التزام عملی داریم؛ لذا باید نسبت به مسائل اصلی کشور تشریک مساعی داشته باشیم.
معاون سیاسی وزارت کشور خاطر نشان ساخت: همه باید تلاش کنیم مسیر را پیش برویم، هر قدر هم که شرایط سخت تر شود، انسجام باید بیش تر شود که در واقع این توصیه ای است که حضرت امام(ره) بارها در کوران حوادث اوایل انقلاب و دوران دفاع مقدس فرمودند و مقام معظم رهبری هم مکرر بر آن تأکید دارند.
عرف گفت: در این همراهی و همدلی و انسجام، واحد بودن هدف مهم است و مسیرهای رسیدن به هدف می تواند متفاوت باشد و یکی از جاهایی که این چتر وحدت در عین کثرت را ایجاد کرده، خانه احزاب است و قطعاً تلاش خواهیم کرد که این مجموعه تقویت شود.
معاون سیاسی وزیر کشور افزود: باید تلاش کنیم کارآمدی را در نظام اجرایی و اداری کشور ارتقاء دهیم؛ چرا که با این که خیلی کار می کنیم اما در بطن جامعه نتایج آن خیلی حس نمی شود. در موضوع انسجام نیز همین موضوع دیده می شود.
وی ادامه داد: سال98، سال برگزاری انتخابات است و قاعدتاً اگر بتوانیم با رویکرد مسؤولانه همه نیروهای فعال و دخیل در امر انتخابات، فضای آرام و با ثبات موجود را استمرار ببخشیم، قطعاً انتخاباتی با چهار رکن اصلی مشارکت، سلامت، رقابت و امنیت مطلوب، در پیش خواهد بود که خروجی آن، مجلس کار آمد است.
هم چنین در این نشست، لایحه جامع قانون انتخابات، از سوی موسوی مدیر کل دفتر انتخابات وزارت کشور ارائه شد. موسوی در بخشی از سخنان خود اعلام کرد: دفتر انتخابات وزارت کشور آمادگی دارد تمامی انتخابات های سیاسی و صنفی را در سطح کشور برگزار نماید. در ادامه نشست, نقطه نظرات اعضای خانه احزاب حاضر در نشست در این خصوص مورد تبادل نظر قرار گرفت.
حسین کمالی رییس خانه احزاب ایران با استقبال از جلسه مشترک معاون سیاسی وزارت کشور با خانه احزاب ایران که با فاصله یک ماه از انتصاب عرف برگزار شده است، آن را فرصتی مناسب برای بررسی لایحه جامع انتخابات با مشارکت وزارت کشور و خانه احزاب ایران ارزیابی کرده و نسبت به تداوم برگزاری این جلسات ابراز امیدواری کرد. وی هم چنین اظهار داشت که سرنوشت این لایحه، به نوع نگاه خانه احزاب و وزارت کشور به آن وابسته است.
در ادامه جلسه، کنعانی مقدم ضمن تأکید بر اهمیت بررسی دقیق و همه جانبه این قانون به ویژه از منظر تقسیمات کشوری و آمایش سرزمینی، اظهار داشت: نتیجه انتخابات می بایست لزوماً مجلسی کارآمد باشد.
همچنین مرتضوی دیگر عضو خانه احزاب در سخنان خود, به فعالیت میز احزاب در ستاد انتخابات که پیش تر وجود داشته است، اشاره کرد و خواستار برقراری مجدد آن شد.
کمیجانی نیز در نشست با اشاره به این که تجمیع قوانین انتخاباتی, گامی مغتنم و اقدامی مثبت است, اظهار داشت: با توجه به دیده شدن نقش و جایگاه احزاب در این لایحه, به نظر می رسد خواسته احزاب در لایحه برآورده شده است, اگرچه مناسب است این لایحه در سطح احزاب و جامعه منتشر شود.
در این جلسه هم چنین دیگر اعضای خانه احزاب ایران از جمله غفوری فرد، حکیمی پور, کاشفی، میرباقری و ولی زاده, به صورت مبسوط به بیان نقطه نظرات و دیدگاه های خود در خصوص لایحه جامع انتخابات پرداختند.